Itt a lehetőség, hogy a sok politikai guru megméresse magát !
Mi lesz a szavazás eredménye?
Hány százalék szavazza meg ? (itthonról kik?)
Mennyi ellene és mennyi tartózkodó?
Netalántán elhalasztják?
Pont az erkölcsi magaslat volt a problémája a szadesznak, mikor egyszer valóban megpróbálkoztak a szárnyalással. Sajna a prototípus még nem volt tökéletesnek mondható:)
Tudom, hogy súlyos csalódás volt számotokra 2010-ben, mikor a nyílt színi patkóösszerúgás helyett Orbán megállapodott a szlovákokkal, hogy onnantól a vitás ügyeket ne a sajtón keresztül intézzük. Pedig már nedvedző alsóneművel várta a hazai ballib tábor, hogyan fog Orbán beégni a szomszédoknál.
Hogy ti mit szoktatok meg, törpincsek, az legyen a ti egyéni szoc. problémátok. Most viszont tapsikoljatok annak a szlovák kormánynak mind a hatan, ami bünteti a kettős állampolgárságot, hozott egy olyan nyelvtörvényt, amilyet hozott és ragaszkodik a Benes-dekrétumokhoz.
Tényleg unalmas és fárasztó többedszerre kérni tőletek bármit arra vonatkozólag, hogy én, személy szerint pontosan mikor és hogyan borultam össze Vonáékkal.
Már megszoktuk, hogy egy libsi soha nem meri vállalni azt, amit csinál. Ezért működött DJBÚ műsora közszolgálati színekben, és ezért indult a heti hetes is anno amolyan független humoros izének. No meg persze a szadesz is olyannak nézett ki első látásra, mintha egy rendszerváltó párt lenne a sok közül, és még véletlenül se az újlipóciai zsúrpubik önsegélyező egyesületeként funkcionálna.
Tényleg unalmas és fárasztó többedszerre kérni tőletek bármit arra vonatkozólag, hogy én, személy szerint pontosan mikor és hogyan borultam össze Vonáékkal.
De hát megszoktam tőletek, törpincsek, hogy szellemileg kissé alul vagytok táplálva.
Ki küzd törhetetlenül a határon túli magyarságért immáron nyolc éve, fennen habzó sikerrel? A hazai liberálisok vagy a hű de legitim és hű de kétharmados erős és büszke magyar kormány?
Minek következtében el vannak felejtve a Benes-dekrétumok, a nyelvtörvény és a kettős állampolgárság tilalma.
Ezek azok az ügyek, melyekkel kapcsolatban mindig is számíthatott a fidesz kormány a hazai liberálisok támogatására? Mert hogy ilyenkor hibátlanul fel tudod sorolni mindegyiket:)