.ondjuk en inkabb azt mondanam, hogy megvertek egy vendeget, aki veletlenul epp ujsagiro. Egyebkent ahol engem nem akarnak kiszolgalni, ott inkabb sarkon fordulok es megyek a masik husz meterrel odebb levo ettermbe. Egyebkent celszeru, ha a vendeg legalabb szazkilencven centire noveszti magat es szazhusz kilos, sokkal kevesebb atrocitas eri:-)
Eddig sem tiltotta meg senki, hogy kiikszelj. Én mondjuk nem jelentgetek be semmi ilyet, csak ha látom, hogy a beszólogatáson kívül nincs más mondanivalód, akkor egy idő után teszek róla, hogy lekopj rólam, ha már otthon az ismert okokból kifolyólag nem tanítottak meg viselkedni.
Abban az országban, ahol kigyúrt kopaszok szabályozzák az állampolgári beadványok mikéntjét, és a miniszterelnök megdicséri a panziós kocsijának kerekeit kiszurkálót, igazolva a nemzeti gyülölet rendszert, ott az ilyesmi csak egy epizód.
Na, csak nem volt hibás az elképzelésem, de azéert csak sikerült megelőznöm az elvtársat:
Persze azt szándékosan nem veszed észre amire ezt az olvtárs írta.
"Abban az országban, ahol kigyúrt kopaszok szabályozzák az állampolgári beadványok mikéntjét, és a miniszterelnök megdicséri a panziós kocsijának kerekeit kiszurkálót, igazolva a nemzeti gyülölet rendszert, ott az ilyesmi csak egy epizód."
evolúciós szempontból mindegy, mert számos helyen hasonló dolog történik egy hasonló helyzetben hasonló személyek között. Ez csak egy a sok eset közül, és a sok esetből csak vélhetően itt esett egybe a média befolyással rendelkező személy és az áldozat :-).
Bmeg, múltkor a focipályán valakinek felpattant a labda, és a fogához ütődött a szája. Na ott meg a labda verte véresre.
Puszta kézzel ölni is lehet, akár egyetlen csapással is.
Ez így van, de ennek nincs köze ahhoz, amit írtam.
A véresre verés pedig azt jelenti, hogy a verés hatására vérzik az áldozat.
Miután elmondtam, mit jelent a véresre verés, ezért valószínűleg csak a saját ostobaságodat próbálod mentegetni ilyen piti módon. Mondjuk okosabb ettől se leszel, de hát ez legyen a te bajod.
Elhiszem, hogy rosszul esett, amit a szadesz-lincselés összefüggésről írtam, de attól még igaz. Függetlenül attól, hogy még hányféle módon próbálsz beszólni nekem.
megis hol vannak a konkretumok kit vertek meg hol stb stb ha ezt nem irod meg az egeszet te talaltad ki azaz hazudtal ha megvertek hol a cikk az index.hu - n
Azért nem ártana magadban tisztázni, hogy ezen a fórumon nem a hozzád hasonló ostobácskák döntik el, hogy ki számít okos, vagy kevésbé okos nicknek. Valószínűleg azt értetted félre, hogy értelmesebb nickek is szóba állnak veled, de ez nem a minőségnek szól:))