A tények azok, hogy dumáltok itt a hagyományos vállalkozások hátrányairól, közben meg a Nuskin sztárja a híres dollármilliomos Kenton Magyarországon éttermet üzemeltet hagyományos vállalkozásba. Úgy mint Gidó Nyíregyházán. Kentonnak is befucsolt a Nuskin üzlet? Állítólag minden hónapban kapja passzív jövedelemként a hatalmas jutalékokat és Ő éttermet nyit, a helyett, hogy a hasát sütetné a tengerparton. Bűzlik ez a dollármiliomosság.
Nem megy neki a Nuskin, hogy hagyományos vállalkozásokba, éttermekbe fektetett be? Állítólag Kenton dollármilliomos. Aztán itt kötött ki: https://www.gringosamigos.com/
Miről beszélsz már megint? Egy nyilvános oldalon lehúzzák a csodakütyüdet te meg itt jössz a rossz megtanulással meg a jól csinált vállalkozással. Hogy jön ez ide? A fogkrémmel mi a helyzet? Nem tanultak meg az emberek jól fogat mosni?
Aki a termékekből a lehető legtöbbet ki akarja hozni, meg tudja tanulni, hogyan teheti meg. Ha téged zavar, hogy ez nálunk megtörténik, nem önmagam előtérbe tolása, csak egy tény.
Ahogy mondtam, ezt a vállalkozást lehet jól is csinálni. Ha pedig téged frusztrál, hogy mégsem lehet ráhúzni az általánosítást, az nem az én ügyem, hanem a tiéd.
Hülyeséget írsz. A Gundel/nyolckeres köpködős vagy az apartmanod/Habsburg rezidencia között látni a különbséget de egyik táplálékkiegészítő meg másik között mi az a plusz ami a nagy árkülönbséget indokolja?
Én nem mondtam semmi olyat, hogy ti nem kaptok elég jutalékot ezt most te magyarázod bele. Példának hoztam fel a Gundeles dologhoz, de ha nem érted az a te bajod.
Sokan abban a szállodában szálltak meg, ahol a rendezvény volt; a Habsburgok nyári rezidenciáján. Mindenki saját maga intézte a szállást, tehát eléggé változó volt, hogy ki hol szállt meg! Mivel reggel elmentünk és este aludni értünk haza, ezért nem lett volna értelme magasabb szintű szállodában lakni! De itt megint az a lényeg, hogy van valami, amit jól félre lehet magyarázni és bele lehet "gondolni" bármit: pl az elhangzottak alapján, hogy nem volt rá pénzünk, nem kapunk annyi jutalékot....
Ehhez a galvanichoz nincs hasonló jellegű termék? (Mondjuk ha tényleg ilyen car, akkor az ember nem is akar ehhez foghatót.)
"Édesanyám vette meg teljes áron. A bőrével semmit nem csinált, viszont a fogtömései szépen kihullottak tőle. Pénzkidobás volt az ő részéről és még továbbadni is nagyon nehezen tudtunk rajta…"
"Ajándékba kaptam,a kiegészítő termékekkel együtt. Sajnos egyáltalán semmit nem csinál, persze lehet velem van a baj. Elhasználtam 4 előkészítőt, és négy arckezelő gélt, semmi hatását nem éreztem. Azt a havi 10e.Ft.-ot amennyibe ezek kerülnek inkább költöm kozmetikusra. Az legalább látszik!"
"Maga a géppel semmi gond, eltekintve attól, hogy a technika amit alkalmaz szinte a kozmetika őskoráig nyúlik vissza , tehát nem egyedülálló módszerről van szó! Az eredeti ára valóban irreális, csakis aukciós oldalakon javaslom ( ellenőrzött eladóktól és személyes átvételnél) a vásárlását."
"Megvettem, és hogy megbántam...alig használtam, de ez is bőven elég volt. Tanulópénznek jó volt, hogy ne higgyek el mindent."
Ezeknek magyarázhatod. A Rain is az opatijai szeánszot valami fullos szállodában rendezte közben a tagok meg megszálltak egy alsókategóriás apartmanban. Szerinted ők nem érzékelik a szinvonalbeli különbséget?