megkeresed a legkozelebbi MAV palyaudvart es onnan VOLAN busszal , mindent ki tudsz guglizni , ha nem megy itt bizz meg engem a feladattal es konkret menetrendet dolgozok ki neked , csak add meg az indulasi orat es datumot , van nyomtatott MAV menetrendem es TERKEPEM is , legkesobb jovore en is vegig vonatozom rajta , vigyazz , valamikor osszel leallitjak egesz tavaszig , karacsonyozni nem tuidsz orbaneknal
Egy négytagú csaladdal már látható összeg, pláne, ha hozzávesszük az egy gombóc fagyit, meg a Balaton szeletet:) Amit persze a gyerekek nem kapnak meg................
megmondta orban , meg lesz hosszabbitva , mivel okos ember eloszor megnyeri a 18-as valasztasokat es utana hosszabbit , lesz itt visitas mint amikor olik a disznokat
Még ez a honlap nem egzisztált, hanem a Kisvasutak igen, ott voltam olyan bátor tenni azt a felvetést, hogy, ha a németeknek létezik ez a borvidékeken haladó Weinstrasséjuk, akkor a Transzfelcsúti Vasutat az Isten is arra teremtette, hogy összekösse a móri meg az etyeki borvidéket. Továbbá, hogy Csákvár is megkapja az elégtételt, és vasútja legyen már egyszer.
Ne torzsalkodjatok, magyarok, mert az ezer éve nem tett jót az országnak sohase, hanem járjátok ki a kormánynál, hogy legyen megint békekölcsön. Aszt' akkor mindenki lelkesedése szerint járul hozzá az államkiadásokhoz.
13 millio magyar is van , az erdelyieknek is ad penzt orban , ugyhogy te meg ehenhallhatsz tolem , jot rohognek , remeltem hogy tudsz 10 millioval osztani mert a 8 millioval valo valo osztast ugyse tudnad abszolvalni , szerintem a 8 osztaly sincs meg neked
a te fenntartasod faj a legtobbe , mert egy ingyen elo eloskodonek latlak aki mindent orbantol var el , miert laksz lakasban ? sokban faj a fenntartasa , legyel hajlektalan es nem kell itt koldulnod orbantol