Igazából a napi kamatozás miatt a taxámlának van értelme persze csak rövid távra hiszen az éves lekötésnek nincs értelme ha a DKJ közel 13%-ot hoz kamatadómentesek, ráadásul 8 különböző dátumú lejárat van a webkincstárnál. Ez a néhány napra v akár hétre szóló 7.65% jó lehet hiszen bármikor vissza lehet utalni, 9% megtévesztő hiszen levonják belőle a kamatadót ezt persze már nem teszi közzé a Cetelem csak a hosszú kondilistában.
Sajnos hiába írtam nekik hó elején, se nekem, se a feleségemnek nem jött még meg a csekk. A kivonatokat tegnap hozta a postás, azok mellett sem volt, és külön levélben sem. :(
A 7%-ot nem jóváírás formájában kapod meg, hanem a bolt annyival kevesebbet ír rá a számlára.
De, fontos, hogy a teljes összeg rendelkezésre álljon a hitelkártyán. A 7% kedvezményre nem vonatkozik a hitelkeret mérete, ha a hitelkeret sokszorosát töltöd fel a kártyára, akkor is menni fog.
Bár sosem fizettem többet, mint a hitelkeret, olyan már volt, hogy elköltöttem a hitelkeretet, majd még rátöltöttem annyit, hogy tudjak kedvezménnyel vásárolni.
Emagban szeretnék pár tízezerrel többért vásárolni, mint a hitelkeret.
Van arról valakinek tapasztalata, hogy ha a különbözetet rátöltöm, akkor engedi-e a vásárlást és még a 7%-ot is jóváírják-e (természetesen a hitelkeret erejéig)?
"Március 31-ig a befektetési vállalkozások, pénztárak, lakástakarékpénztárak, biztosítók, befektetési alapok, valamint a legalább 20 millió forintot elhelyező lakossági ügyfelek a kereskedelmi bankoknál mostantól elhelyezett betétjeik után nem kaphatnak magasabb kamatot a 3 hónapos diszkont kincstárjegy kamatánál – olvasható a gazdaságfejlesztési miniszter hétfői közleményében.”
A 18 százalék a bankoknak elérhető, magánszemélynek nem!
Hogy a bankok ne nyereszkedjenek vagy kevésbé a 18%-kos (éves) kamaton amit naponta kaphatnak az MNB-tol a beteteikre na meg, hogy nehogy nagyon jól járjal, megtiltották nekik, hogy 10%-nal nagyobb kamatot adjanak a a te betetedre neked, friss hír! Kokany ország!