Keresés

Részletes keresés

Putyika007 Creative Commons License 2018.06.23 0 0 4349

"Hol írtam ilyeneket ember?? Én ilyet nem írnék mert az irl és erre nem vinne rá a lélek."

Pl. itt: http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=148124632&t=9220707

De ezt is amolyan rókásan, sunyin célozgatva, itt persze fennhangon, kidüllesztett mellénnyel hangoztatva az erényt, a tisztességet!:-(

Előzmény: rókafegyver (4337)
SSG 69 Creative Commons License 2018.06.23 0 0 4348

Ez az Putyesz,-ebből leszűrheted,-hogy igazat írtam erről a nickről...

A hét nickes infó indától származik,igen meggondolatlanság tőle származó infókkal itt nyomulnod,csak magadat járatod le vele,szokás szerint....😎😎😎

Előzmény: Putyika007 (4345)
python 357 Creative Commons License 2018.06.23 0 0 4347

Megint rossz a memóriád putyesz...😀😀😀

Vagy ötször leírtam szájbarágósan neked,-hogy csak egy nickem van,ha büntiben vagyok!!!!.......

Előzmény: Putyika007 (4345)
python 357 Creative Commons License 2018.06.23 0 0 4346

Eltévedtél!!!..:))))

Béke van köztünk, hisz nem ástuk ki a csatabárdot!!!....

Jellemről meg ne nagyon beszélj pont te!!!!.:))))

Nyílván érted mire gondolok?....:)

..Pont te szoktál azzal érvelni,-hogy ez nyílvános játszótér,-mindenki ahhoz szól hozzá,amihez csak akar!..

Erőlködni akkor szoktam,amikor a 18 kilós egykezessel szériázok,-ellenben a veled való brusztok azok csak bemelegítő gyakorlatok a tényleges bemelegítések megkezdése előtt!....😜😜😜

Szóval komolyabban okosan logikusan a válaszokkal,-ha kérhetem!...😉😉😉

Előzmény: Putyika007 (4344)
Putyika007 Creative Commons License 2018.06.23 0 0 4345

Igen, pontosan 2 nicket, amiből az egyik újra él és ez több mint 10 éve volt, amikor te és Rókakóma még itt sem voltatok!

Bár Rókakóma állítólag már itt volt és az ő nickje is törölve lett!

Most akkor hogy is van ez, nekem volt törölt nickem, másnak meg...........???

Bagoly mondja verébnek?

Most akkor ki és milyen mértékben bukott le?

Mi van a 7 nickeddel, továbbra is csak fikázódni használod őket, vagy más célod is van velük?

Bagoly mondja verébnek?

Előzmény: python 357 (4343)
Putyika007 Creative Commons License 2018.06.23 0 0 4344

Minden nickemen ugyanaz a stílus, ez egyértelmű, hiszen minden nickemen Én írok!

Mi ebben a furcsa, mi ebben a nagy felfedezés részedről?:-DDDD

Nem szoktam pipa lenni, sőt rendkívül jól szórakozom azon, hogy mennyire képesek vagytok véresen komolyan venni magatokat és a fórumozást!

Amúgy valahol mintha te szoktad volna használni: Kibicnek ............!

:-)

Látom nálad eddig tartott a nagy béke, nem bírod ki, hogy ne szólj bele mások vitájába!

Ennyit a szavadról, jellemedről!

Igazából, nem is tudom miért állok egy ilyennel szóba!?

Talán régebben szórakoztatott ahogy erőlködsz, mostanára, átlátszóvá, unalmassá és túl megjósólhatóvá vált.

Előzmény: python 357 (4341)
python 357 Creative Commons License 2018.06.23 0 0 4343

Rossz a memóriád putyesz,-te magad ismerted be hogy régen a KLF miatt elvesztetted pár régi nickedet...Cavingtont szedjél,-az segít...

Hazug ember hamarabb......de ismered biztosan a mondást!!!...:)

Előzmény: Putyika007 (4340)
Putyika007 Creative Commons License 2018.06.23 -1 0 4342

" Hány nicked van tiltva több helyről is? "

Én is ezt kérdeztem tőled, mert te állítod, hogy több is!

Szvsz jelenleg egy sem, mind működik!

Előzmény: rókafegyver (4337)
python 357 Creative Commons License 2018.06.23 0 0 4341

Nem veszed észre,-hogy ha pipa vagy,akkor minden nickeden szinte szóról szóra ugyanazt írod,-ugyanaz a stílus,ugyanaz a szóhasználat?...

Ezért is könnyű felismerni a nickjeidet.....:))))

Előzmény: Putyika007 (4336)
Putyika007 Creative Commons License 2018.06.23 -1 0 4340

Felsorolnád azokat a fikanickjeimet, amiket állításaid szerint rootoltak, rootolják!!!

Én úgy veszem észre, hogy mindegyik nickem él és működik!

Az, hogy a rögeszméidben minden nicket nekem tulajdonítasz, aki bármiben is ellentmond neked, inkább beteges!

Az utóbbi néhány hozzászólásod alapján, szvsz inkább az következtethető ki, hogy te " Beteg vagy nagyon."

A faji, politikai, nemzeti rögeszméid állandó erőltetése is egyre jobban erre utal.:-(

"de nem alakult ki vitafórum az offolóban"

Ááááááá dehogyis, csak úgy vagy 20 hozzászólás erejéig!:-DDDDD

Előzmény: rókafegyver (4333)
rókafegyver Creative Commons License 2018.06.23 0 0 4339

Érdemes levonni a konklúziót. Hivatásos feljelentőnk aki egyébként több nickjén is problémás fórumozó ismételten jelentett, mert meglátta a néger és nemzet szavakat. De nem alakult csúnya vita, szépen kulturáltan többen elmondtuk a véleményünket. Áthoztam ide a témát, mert a moderációsban írt dolgokat itt kell kitárgyalni. Itt sem lett anyázás, békében mentek a hozzászólások. Erre megjelenik a több nicken rootolt és több nicken kitiltott szarkeverő és próbál dúrva vitába vinni. Jelzem nem tud, nemülök fel. De meg kellene gondolni, hogy milyen erkölcsi alapon jelentget az a nick aki ennyiszer lejáratódott már?

python 357 Creative Commons License 2018.06.23 0 0 4338

Az,-hogy Róka mit kért a moderációtól a nickjével kapcsolatban az csak őrá tartozik..:))

"Visszasunnyogva""...nem,-csak egy idő után visszajött a közösségbe...

Nem csodálnám,-hogy sokan meghúznák a ravaszt,-ha a szálkereszt a nickjeid homlokára lenne irányítva!...

És most ne kezd megint a szokásos dedódat,hogy ugyanazt mondod vissza, mint én!......Próbálj meg innovatív lenni!!!..😂😂😂

Előzmény: Putyika007 (4335)
rókafegyver Creative Commons License 2018.06.23 0 0 4337

Hol írtam ilyeneket ember?? Én ilyet nem írnék mert az irl és erre nem vinne rá a lélek. Ja és egyszer sem kértem amit írtál, ezt mindenki maga el tudja intézni. Egyébként hány nickeden lettél rootolva? Hány nicked van tiltva több helyről is? És nekem mennyi? Na putyesz te vagy a probléma, de erőlködj.

Előzmény: Putyika007 (4336)
Putyika007 Creative Commons License 2018.06.23 -1 0 4336

Csaxólok, hogy nagyon rossz és félrevezető információkat kaptál privátban!

Nem lakom Monoron!

Nem vagyok nyugdíjas fegyveres testületi tag, nem is voltam soha!

Nem az a polgári nevem, amit a haverod sejtet!

Stb............stb.!

Csak néhány a fontosabbak közül!

Ja és fele nick sem az enyém, amiket sulykolsz magadnak és másoknak is!

Amikor már átmész személyeskedésbe és ilyen óvodás szinten megfogalmazott hozzászólásokba, teszi egyértelművé és jól láthatóvá mindenki számára, hogy csúnyán bebuktad a témát és még az ügyetlen terelési próbálkozásaid sem vezettek semmire!

Ilyenkor már gondolom habzik a szád, ütöd vágod a billentyűzeted és ha a macska esetleg arra téved, még azt is lekommunistázod!

Nyugi, ez csak egy fórum, tudod, "virtuális játszótér", véráldozatok nélkül!:-)))

Előzmény: rókafegyver (4332)
Putyika007 Creative Commons License 2018.06.23 -1 0 4335

Lenne egy javaslatom a Moderáció felé!

Nem kellene megfontolni, hogy aki többször kérte már a nickje törlését és kijelentette, hogy nem akar itt többé fórumozni, aztán visszasunnyogva újra és újra zavart kelt politikai bujtogatásaival a Moderáció többszöri kérésének és figyelmeztetésének ellenére, kapjon egy komolyabb segrepacsit a suhugós strandpapuccsal?

Erre előélete és nem adna erkölcsi indokot?

Előzmény: rókafegyver (4334)
rókafegyver Creative Commons License 2018.06.23 -1 1 4334

Lenne gy javaslatom a moderáció felé. Nem kellene megfontolni, hogy akik többször fikanicken már rootolva lettek, akiknek a fikanickjei más topikokban tiltva vannak ne kérhessenek büntit, ne jelentgethessenek másokat. Erre az előéletük nem ad erkölcsi indokot.

rókafegyver Creative Commons License 2018.06.23 0 1 4333

Az a gond, hogy már a "Lelkisbe " is áthurcolta a témát!:-(

Putyika a gond az, hogy feljelentettél de nem alakult ki vitafórum az offolóban. Mellényúltál ismét. Ez itt létre sem jön ha nem gusztustalankodsz állandóan a feljelentgetéseiddel. De nem én vagyok állandóan büntetve, nem az én fikanickjeimet rootolják és nem én ajánlom magam modinak a fikanickemen. Tudod én vagyok a rókafegyver aki ír amit ír de vállalja és nem kreál fikanickeket. Érted papa vagy még magyarázzam ? Felajánlottam a békét de csak jelentgetsz, jelentgetsz folyamatosan . Beteg vagy nagyon.

rókafegyver Creative Commons License 2018.06.23 0 1 4332

Nem érdekel mi van Monoron, ritkán fordulok meg arra. Legutóbb egy motrot vettem arra, nem volt rossz üzlet és korrekt volt az ember. Tehát nem mindenki kiállhatatlan, jelentgető. 

Előzmény: Putyika007 (4330)
Putyika007 Creative Commons License 2018.06.23 -1 0 4331

??????

Előzmény: rókafegyver (4329)
Putyika007 Creative Commons License 2018.06.23 0 1 4330

És fog is, ha így folytatod!

Unalmas és átlátszó minden próbálkozásod.

Messziről lerí egyik másik posztodról, csak azért dobod be, hogy egy-két hozzászólás múlva már mantrázhasd is a megszokott libsi/migráns/nemzet stb. kérdéseket felhergelve egy csomó topiktársat és újra szítva a feszültséget vele!

Értelmes, tájékozott, jó felfogó-készségű embernek mutatod magad!

Hogy a fenébe lehet, hogy képtelen vagy megérteni, elfogadni azt, amit a Moderátorok és mások is többször kértek:

Ne politizálj, ne migránsozz, ne faji-kérdésezz a fegyveres topikokban???!!!!

Milliószor leírtuk már többen is, hogy egyikünk sem venné szívesen, ha nálunk is tömegesen megjelennének a migránsok, egyikünk sem élne szívesen ennyire más kultúrájú tömegekkel együtt, de fölösleges ezt nap, mint nap mantrázni, főleg úgy, hogy már a Moderáció is megkért minket a téma hanyagolására!

Ezt kellene már végre felfognod és nem állandóan lesni az alkalmat, hogy minek az ürügyén indítsd el újra verklidet!

Előzmény: rókafegyver (4327)
rókafegyver Creative Commons License 2018.06.23 0 1 4329

3/3

Előzmény: Putyika007 (4328)
Putyika007 Creative Commons License 2018.06.23 -1 0 4328

+1!

Előzmény: nzsolt18 (4325)
rókafegyver Creative Commons License 2018.06.23 0 0 4327

Na nem vagy Te rossz srác ha így gondold. A többi az én viszonylatomban meg egy vélemény. Egyébként belefér a téma a lelkisbe, mert ez miatt jelentget Putyesz. De ígérem nem ragozom tovább.

Előzmény: nzsolt18 (4325)
nzsolt18 Creative Commons License 2018.06.23 0 0 4326

na ez a hsz a csirke jelenség tipikus példája:

róka kezdi 

valaki beszáll

és már megy a fingreszelés ezerrel ami nem mellesleg:

off az adott topckban.

erre a migránsozásra van megfelelő topick- ahogy a politikára is- de nem,

ezt itt kell  a lelkisben (is) megvitatni.  

Előzmény: python 357 (4323)
nzsolt18 Creative Commons License 2018.06.23 0 1 4325

Látod a hozzád hasonlóan gondolkodó butaságát támasztod most is alá.

nem is értem miről beszélsz, hol olvastál tőlem olyat amire célzol.

de még egyszer mert ezek szerint nem ment át: 

minden témát túltolsz, (a migránsost pláne) ragaszkodsz minden áron az elméleteidhez. ez nem lenne baj ha -bármilyen vitában- ezek érvek és nem érzelmek és mantrák szerint lennének, de nem. te csak szajkózod ugyan azt, ha meg kezdesz alul maradni akkor meg terelsz. 

veled van tele a fórum, ez sem lenne baj, de unalmas már.

engem amúgy nem zavar pl. az offolós tevékenységed -görgetek és kész-, de a "máshol is ezt csinálod" már igen.

erre volt példa a .22es topick kenés nem kenés témája is, egy érdeminek induló vitát vittél félre a szakmaiságot mellőző hozzászólásaiddal, ha észre vetted inkább feladták a többiek a parttalan vitát veled, az olyan mondatok miatt mint a kenés mint placebó hatás.... 

az meg, hogy elmondtad ezerszer, hogy sok a migráns és nem szereted őket, megértettük mér 900 háesszel előbb is. erre írtam, hogy mindig van 1-2 kretén user aki belemegy újra és újra. 

és mielőtt visszatérsz, én sem szeretem a migránsokat, és azt sem hogy ennyire színes meg multikulti lett európa, de nem írom le ezerszer.

az meg , hogy a szar francik meg a friccek, meg az angolok és a belgák emiatt szívnak, szerintem meg is érdemlik. 

Előzmény: rókafegyver (4319)
python 357 Creative Commons License 2018.06.23 0 0 4324

😂😂😂......Éljen a világbéke!!!!

Előzmény: rókafegyver (4321)
python 357 Creative Commons License 2018.06.23 0 0 4323

A gond az,-hogy a mostanában beözönlő abroszfejűek és fekák 99%-a írástudatlan analfabéta,- segélyből jól élni akaró,nem beilleszkedni akaró embertömegek...

Meg lettek vezetve az NGO-k által....Irányított hadművelet ez Európa meggyengítésére,-ez nyilvànvaló..

Azt kell megvizsgálni,-kinek az érdeke egy gyenge Európa?..:)))

Egyáltalán milyen céllal jött létre az Unió?..

Könnyű kitalálni,-milyen érdekcsoportok állnak a háttérben,-ha belegondolunk!......

Előzmény: rókafegyver (4313)
rókafegyver Creative Commons License 2018.06.23 0 0 4321

Tudom, de miután lejárt az eszmerendszerük ideje, ennek a jelentősége pont 0.

Előzmény: python 357 (4320)
python 357 Creative Commons License 2018.06.23 -1 0 4320

😂😂😂.......👍👍👍...😜😜😜

A libsik most nem fognak a szívükbe zárni ezért a hsz.-edért!..🤠

Előzmény: rókafegyver (4319)
rókafegyver Creative Commons License 2018.06.23 0 0 4319

Látod a hozzád hasonlóan gondolkodó butaságát támasztod most is alá. Hogy az európai, magyar nemzeti 11 ne legyen színesbőrűekkel töltve, nem rasszizmus. Eszembe nem jutna valakit a bőrszínéért bántani, megszólni, de tiltakozom a fehér európai nemzetek erőszakos elszinesítése miatt. Aki ezen dolgozik az egy kegyetlen zsarnok, aki pénzért bármit. Aki meg hisz neki az buta mint a föld. Ez a véleményem. Az, hogy nekem és az ország jelentős többségének nem hiányzik az erőszakos idegen kultúra és szomszéd, az nem rasszizmus, ez a normális felfogás. 2019-ben az úniós népszavazáson végleg és csúnyán elbuknak a liberális betelepítés pártiak. Ezután helyreáll a rend, a család is apa, anya, gyerek alapon lesz értendő, a kisfiúknak kukija a kislányoknak punija lesz és ezt nem lehet harmadik módon értelmezni. Ez az ősi európai kultúra alapja, és a munka alapu társadalom.

Előzmény: nzsolt18 (4314)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!