Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Itt lehet lelki életet élni, szőrmentén moderációval is foglalkozni.
"Újdonánc" nickek a troll témához és kapcsolódókhoz ne szóljanak hozzá !
A fórum mint virtuális világ.
Ez az egész fórumozás egy számítógépes játék, egy szerepjáték egy virtuális világban. Itt nem emberek vannak hanem nickek és nem emberek vitáznak egymással hanem az álarcaik. Az itteni játékszabályok is éppen ezért mások mint a valós életben. Itt a főbenjáró bűn "A király meztelen!" felkiáltás, azaz az IRL adatok kiadása és a moderátorok beazonosítása, s ennek megfelelően a virtuális bűntettre virtuális az igazságszolgáltatás is, az elkövető törlése a felgyülemlett virtuális okosságaival. Aki az IRL és az URL világot összekeveri és ebből kifolyólag problémái támadnak, az kérjen mihamarabb hozzáértő segítséget, ugyanis időben figyelmeztetve is lett
Béke van köztünk, hisz nem ástuk ki a csatabárdot!!!....
Jellemről meg ne nagyon beszélj pont te!!!!.:))))
Nyílván érted mire gondolok?....:)
..Pont te szoktál azzal érvelni,-hogy ez nyílvános játszótér,-mindenki ahhoz szól hozzá,amihez csak akar!..
Erőlködni akkor szoktam,amikor a 18 kilós egykezessel szériázok,-ellenben a veled való brusztok azok csak bemelegítő gyakorlatok a tényleges bemelegítések megkezdése előtt!....😜😜😜
Szóval komolyabban okosan logikusan a válaszokkal,-ha kérhetem!...😉😉😉
Érdemes levonni a konklúziót. Hivatásos feljelentőnk aki egyébként több nickjén is problémás fórumozó ismételten jelentett, mert meglátta a néger és nemzet szavakat. De nem alakult csúnya vita, szépen kulturáltan többen elmondtuk a véleményünket. Áthoztam ide a témát, mert a moderációsban írt dolgokat itt kell kitárgyalni. Itt sem lett anyázás, békében mentek a hozzászólások. Erre megjelenik a több nicken rootolt és több nicken kitiltott szarkeverő és próbál dúrva vitába vinni. Jelzem nem tud, nemülök fel. De meg kellene gondolni, hogy milyen erkölcsi alapon jelentget az a nick aki ennyiszer lejáratódott már?
Hol írtam ilyeneket ember?? Én ilyet nem írnék mert az irl és erre nem vinne rá a lélek. Ja és egyszer sem kértem amit írtál, ezt mindenki maga el tudja intézni. Egyébként hány nickeden lettél rootolva? Hány nicked van tiltva több helyről is? És nekem mennyi? Na putyesz te vagy a probléma, de erőlködj.
Csaxólok, hogy nagyon rossz és félrevezető információkat kaptál privátban!
Nem lakom Monoron!
Nem vagyok nyugdíjas fegyveres testületi tag, nem is voltam soha!
Nem az a polgári nevem, amit a haverod sejtet!
Stb............stb.!
Csak néhány a fontosabbak közül!
Ja és fele nick sem az enyém, amiket sulykolsz magadnak és másoknak is!
Amikor már átmész személyeskedésbe és ilyen óvodás szinten megfogalmazott hozzászólásokba, teszi egyértelművé és jól láthatóvá mindenki számára, hogy csúnyán bebuktad a témát és még az ügyetlen terelési próbálkozásaid sem vezettek semmire!
Ilyenkor már gondolom habzik a szád, ütöd vágod a billentyűzeted és ha a macska esetleg arra téved, még azt is lekommunistázod!
Nyugi, ez csak egy fórum, tudod, "virtuális játszótér", véráldozatok nélkül!:-)))
Nem kellene megfontolni, hogy aki többször kérte már a nickje törlését és kijelentette, hogy nem akar itt többé fórumozni, aztán visszasunnyogva újra és újra zavart kelt politikai bujtogatásaival a Moderáció többszöri kérésének és figyelmeztetésének ellenére, kapjon egy komolyabb segrepacsit a suhugós strandpapuccsal?
Lenne gy javaslatom a moderáció felé. Nem kellene megfontolni, hogy akik többször fikanicken már rootolva lettek, akiknek a fikanickjei más topikokban tiltva vannak ne kérhessenek büntit, ne jelentgethessenek másokat. Erre az előéletük nem ad erkölcsi indokot.
Az a gond, hogy már a "Lelkisbe " is áthurcolta a témát!:-(
Putyika a gond az, hogy feljelentettél de nem alakult ki vitafórum az offolóban. Mellényúltál ismét. Ez itt létre sem jön ha nem gusztustalankodsz állandóan a feljelentgetéseiddel. De nem én vagyok állandóan büntetve, nem az én fikanickjeimet rootolják és nem én ajánlom magam modinak a fikanickemen. Tudod én vagyok a rókafegyver aki ír amit ír de vállalja és nem kreál fikanickeket. Érted papa vagy még magyarázzam ? Felajánlottam a békét de csak jelentgetsz, jelentgetsz folyamatosan . Beteg vagy nagyon.
Nem érdekel mi van Monoron, ritkán fordulok meg arra. Legutóbb egy motrot vettem arra, nem volt rossz üzlet és korrekt volt az ember. Tehát nem mindenki kiállhatatlan, jelentgető.
Messziről lerí egyik másik posztodról, csak azért dobod be, hogy egy-két hozzászólás múlva már mantrázhasd is a megszokott libsi/migráns/nemzet stb. kérdéseket felhergelve egy csomó topiktársat és újra szítva a feszültséget vele!
Értelmes, tájékozott, jó felfogó-készségű embernek mutatod magad!
Hogy a fenébe lehet, hogy képtelen vagy megérteni, elfogadni azt, amit a Moderátorok és mások is többször kértek:
Ne politizálj, ne migránsozz, ne faji-kérdésezz a fegyveres topikokban???!!!!
Milliószor leírtuk már többen is, hogy egyikünk sem venné szívesen, ha nálunk is tömegesen megjelennének a migránsok, egyikünk sem élne szívesen ennyire más kultúrájú tömegekkel együtt, de fölösleges ezt nap, mint nap mantrázni, főleg úgy, hogy már a Moderáció is megkért minket a téma hanyagolására!
Ezt kellene már végre felfognod és nem állandóan lesni az alkalmat, hogy minek az ürügyén indítsd el újra verklidet!
Na nem vagy Te rossz srác ha így gondold. A többi az én viszonylatomban meg egy vélemény. Egyébként belefér a téma a lelkisbe, mert ez miatt jelentget Putyesz. De ígérem nem ragozom tovább.
Látod a hozzád hasonlóan gondolkodó butaságát támasztod most is alá.
nem is értem miről beszélsz, hol olvastál tőlem olyat amire célzol.
de még egyszer mert ezek szerint nem ment át:
minden témát túltolsz, (a migránsost pláne) ragaszkodsz minden áron az elméleteidhez. ez nem lenne baj ha -bármilyen vitában- ezek érvek és nem érzelmek és mantrák szerint lennének, de nem. te csak szajkózod ugyan azt, ha meg kezdesz alul maradni akkor meg terelsz.
veled van tele a fórum, ez sem lenne baj, de unalmas már.
engem amúgy nem zavar pl. az offolós tevékenységed -görgetek és kész-, de a "máshol is ezt csinálod" már igen.
erre volt példa a .22es topick kenés nem kenés témája is, egy érdeminek induló vitát vittél félre a szakmaiságot mellőző hozzászólásaiddal, ha észre vetted inkább feladták a többiek a parttalan vitát veled, az olyan mondatok miatt mint a kenés mint placebó hatás....
az meg, hogy elmondtad ezerszer, hogy sok a migráns és nem szereted őket, megértettük mér 900 háesszel előbb is. erre írtam, hogy mindig van 1-2 kretén user aki belemegy újra és újra.
és mielőtt visszatérsz, én sem szeretem a migránsokat, és azt sem hogy ennyire színes meg multikulti lett európa, de nem írom le ezerszer.
az meg , hogy a szar francik meg a friccek, meg az angolok és a belgák emiatt szívnak, szerintem meg is érdemlik.
A gond az,-hogy a mostanában beözönlő abroszfejűek és fekák 99%-a írástudatlan analfabéta,- segélyből jól élni akaró,nem beilleszkedni akaró embertömegek...
Meg lettek vezetve az NGO-k által....Irányított hadművelet ez Európa meggyengítésére,-ez nyilvànvaló..
Azt kell megvizsgálni,-kinek az érdeke egy gyenge Európa?..:)))
Egyáltalán milyen céllal jött létre az Unió?..
Könnyű kitalálni,-milyen érdekcsoportok állnak a háttérben,-ha belegondolunk!......
Látod a hozzád hasonlóan gondolkodó butaságát támasztod most is alá. Hogy az európai, magyar nemzeti 11 ne legyen színesbőrűekkel töltve, nem rasszizmus. Eszembe nem jutna valakit a bőrszínéért bántani, megszólni, de tiltakozom a fehér európai nemzetek erőszakos elszinesítése miatt. Aki ezen dolgozik az egy kegyetlen zsarnok, aki pénzért bármit. Aki meg hisz neki az buta mint a föld. Ez a véleményem. Az, hogy nekem és az ország jelentős többségének nem hiányzik az erőszakos idegen kultúra és szomszéd, az nem rasszizmus, ez a normális felfogás. 2019-ben az úniós népszavazáson végleg és csúnyán elbuknak a liberális betelepítés pártiak. Ezután helyreáll a rend, a család is apa, anya, gyerek alapon lesz értendő, a kisfiúknak kukija a kislányoknak punija lesz és ezt nem lehet harmadik módon értelmezni. Ez az ősi európai kultúra alapja, és a munka alapu társadalom.