Értem, tehát te Orbán fasizmusát bizonyítandó beteszel idézeteket Hitlertől, meg az olasz nemzeti szindikalistáktól, de most meg azt állítod, hogy ezeket nem Orbán mondta, így aztán erről nem is volt szó.
OK, nekem ennyi elég a megdönthetetlen érvrendszeredből:))
Ha jól emléxem, akkor Orbán miniszterelnök úr pont öt éve hirdette meg a liberalizmus elleni harcot (illiberalizmust) Erdélyben és azóta igazán szép eredményeket ért el ezen a téren is.
Teljesen és végleg ki fog csinálni titeket...
csak így tovább a nagy elődök nyomdokain előre, fideszes!
Ha jól emléxem, akkor Orbán miniszterelnök úr pont öt éve hirdette meg a liberalizmus elleni harcot (illiberalizmust) Erdélyben és azóta igazán szép eredményeket ért el ezen a téren is.
Teljesen és végleg ki fog csinálni titeket... és közben a magyar választók elegendően nagy többsége ütemes viktorozással fogja őt továbbra is biztatni.
"Az előttünk álló 15 évet azzal fogjuk eltöltni, hogy szembe fordulunk a liberális korszellemmel és a liberális nacionalizmussal. Ez egy igazságtalanul nehéz küzdelem lesz, a pálya feléjük lejt," - Orbán
Az olasz nemzeti szindikalisták elutasították a polgári értékeket...
ha még véletlenül ez el sem hangzott pont így mondjuk megint nincs rá bizonyítékod.
Leszámítva a pontos idézetet, meg a videófelvételt.
Úgy őszintén, mit szeretnél megmagyarázni, miután tegnap a pontos szöveget betettem? Milyen elcseszett ostoba elvakult hívőnek kell ahhoz lenned, hogy azt mondjad ezek után, nem tudom bizonyítani?
Orbán a legutóbbi beszédében is pontosan kifejtette, miért nem jó a liberalizmus jelenlegi formája. Sőt, még azt is elmondta, miért volt jó negyven évvel ezelőtt.