Perpillanat az elején tartok, szeretnék egy klímás TD-t, ami öt ajtós de nem kombi.
És ha nem találok, akkor építeni kell egyet. :D
Valamilyen oknál fogva nagyon megszerettem ezt a típust, tálán azért mert jó, vagy mert hülye vagyok.
Nem tudom.
De az előzőből hiányzott a klíma és a turbó is, és még úgy is szerettem.
Szóval lehet, hogy nagyon rossz helyre jöttem ezzel és akkor keményen ki leszek röhögve, de nekem nem azért kell ilyen gép, hogy spóroljak
hanem mert akarok egy jó ZX-et.
Az XM is barom jó, (egy jó kis 2.5TD, két garnitúra gyári hengerfejjel...) de azt olyan állapotban tartani, hogy az nekem megfeleljen túlon-túl költséges játék lenne...
Szerencsére kvázi apróért lehet kapni egy teljes TD donort, na meg egy Volcane beltér se lenne rossz...
De mielőtt ilyesmibe kezdek bele, még keresgélek egy darabig, nem rég pont lemaradtam egy osztrák papírosról
mondjuk állítólag tempomatos volt, ami nekem kicsit érdekes...
Azért hátha akad egy olyan, amilyet keresek.
És a végére, ha valaki eddig nem röhögött volna, elárulom hogy véletlen se vagyok szerelő.
Szerintem nem olyan macera, ha elérhető hozzá minden. A kipufogórendszer más és a légszűrőház valamint a csövezése.
Váltót is cserélsz ugye? Akkor kuplungbowden is játékos még.
Pár apróság még esélyes lehet, de nem vészesek. Persze az is kérdéses, mennyire komplett a td motor?
FeZ
Ha melegszik a motor, először bekapcsol a kis fokozat, ha az nem hűtené le eléggé, valamivel magasabb motorhőfoknál bekapcsol a nagy fokozat. Természetesen mindkét esetben mennie kell mindkét ventinek.
Ott ahol én szoktam fényeztetni a kocsimat, ott ők keverik ki a színt. Külön kis keverőműhelyük van, ez egy profi csapat. Kapásból tudták, hogy s mint kell összeállítani a keveréket, ami mindig tökéletesre is sikerült. Ők csak abban a színkeverésben bíznak, amit ők csinálnak.
Ezt valami alapján csak meg tudják mondani...talán az alvázszám? De nem tudom pontosan, bár már az enyémet is festették párszor és mindig tökéletes lett. Az enyém egy Miami felszereltségű, metál zöld színű ZX.
Értem, akkor szerintem egyelőre marad úgy ahogy van, köszi. :)
Még valamit észrevettem ma az autón. A pótkerék mögött találtam egy csövet ami egy T elágazásba torkollik, de nem vezet sehova. Arra esetleg nincs ötletetek, hogy mi lehet ez? Nem hiányzik innen valami? Lőttem róla pár képet: 1.2.3.4.