Nem tudom jól értem-e : tehát szokjam hozzá, hogy őfőméltóságát meg a sleppet nem szabad lecsúnyázni, prof Matolcsyt se, a gazdaságtudományok nagymesterét pláne, max gyurcsányozni lehet szabadon valamint minden topicban ugrál három troll, de sokkal valószinübb, hogy az én hozzászólásomat törlik mint az övéket, akármiről is van szó ?
Egyébként el tudnám hinni, de nekem úgy rémlik, Köpenicki elvtárs egy vérjobber, már-már náci beállítottságú troll volt. Szanyit meg ugyan hülyének néztem mindig, de annyira aljasnak nem, hogy ilyesmit elkövessen. Persze rég volt, én meg öregszem, az emlékek halványulnak. Szóval akár igaz is lehet. Az ellenkezője is.
A basztatás oldalfüggetlen... főleg, hogy kifejezetten célszemélyekre irányútt, Gondóttam, véget vetek ennek... A legkínosabb avvót, hogy mindig akatt 3 jobber, aki menetből vétózott...
Mit folytassak? Onnan szakatt be a toleranciám, hogy vótt egy pszichiáter nick, aki csak abban élte ki magát, hogy lányokat basztatta... ebből a zalkalomból meg én basztam ki őtet... rútra, nem tököltem... meg még negyvenháromszor... és mindig vótt három fasz, aki visszaszavazta... onnantól veszítettem el a zúri mivoltomat... tudomásul vettem, hogy itten szervezett banda műxik... váltottam a harcmodoron... ennek meg nem igzán örűttek..
Voltaképp emiatt ment szét bármék moderagára, mer innentől nem vótt tolerancia. Ha nekik fontos vótt ez a köcsög, hát akkó' nekem semmi nem számított... és nézd meg: ők vannak hatalmon... bébuktam még ezt is...