Csupán érdekelne várható-e szerintetek komoly balhé az országban?Aki szerint igen, kérem indokolja meg szerinte miért és miféle- és azt is hogy szerinte mikorra tehető?
Erre semmi szükség nincs. A szerzódések szerény véleményem szerint érvénytelenek, mivel nincs bennük konkrétan, hogy effektív ki mit vállalt a szerződés aláírásakor a hitellel kapcsolatban.
Höhö, ez az igazi különbség az előző rencerhez képest: akkor senki sem mert mondani semmit, mert mindeki figyelt, most mindenki mond mindent, de senki sem figyel...
A szülők elvesztését őszintén sajnálom! (És azt is, hogy emiatt kényszerültél erre a lépésre.)
Így, hogy kifejtetted, korrektebb a dolog! Én is ismerek felelőtlen idiótákat, de szerintem mindenki hozhatna példákat a környezetéből. Ami a lényeg: sokaknak nem volt más lehetőségük, mint a hitel, ők ugyanúgy szívnak.
Ez csak egy módon lehetséges, de komoly szervező munka és elkötelezett ügyvédek kellenek hozzá. Fizetni tovább, de letéti számlára. Hosszú ideig, amíg a bankok meg nem érzik.
Ha már a megmozdulásoknál járunk. Nekem hót tele a púpom, hogy bármi van, pestig kéne felmenni. Menjenek a pestiek és a környékiek pestre, de mi vidékiek is rendelkezünk önkormányzatokkal stb... Ha már megmozdulás, akkor tényleg legyen országos. Adott egy mag pesten, és a szimpátiások meg a saját településükön. Lehet, sőt biztos, hogy nagyobb lenne a létszám!
A múltból legfeljebb a történelem a fontos. Miért, Hogy ugyanazokat a hibákat ne kövessük el még egyszer. Bár, van a kik nem tanulnak belőle és mégis övék a hatalom. A szemük előtt csak a pénztárcájuk lebeg.
Nem érzem úgy, hogy a bankok korrektek. Vagy nem mindenáron. Tegnap írtam, már nem tudom, melyik topikban, hogy másfél óráig győzködött a Citibank egy üzletkötője, míg rászántam magam egy hitelkártyára. Merhogy rohadtul meg voltunk anyagilag szorulva (2 db szülő temetése fél éven belül) és akkor aláírtam; mert hangsúlyozta, a havi elvásárolható összeg felét az 1. alkalommal történő vásárlás után kp-ban felvehetem.. 1 évig tartott, mire egyenesbe jöttünk, és akkor visszafizettem minden hátrálékom, és megszakítottam a bankkal a viszonyt. De azért az, hogy egyszerre több hitelt is felvenni, minimálbérre, az nagy naívságra vall. Ahogy a saját rokonságomban is előfordult ilyen. 5 évig fizették a kocsi részletét, de egyszer 3 hónapig elmaradtak, és volt kocsi, nincs kocsi. Ja, közben a ház bővítésére is felvettek hitelt. Fiatal házaspár, 3 gyerekkel. Most meg már a kajára a pénzt is a Providenttől vesznek, mert hol van munka, hol nincs. A legbiztosabb jövedelmük a 82 éves dédi 75 ezres nyugdíja. Na ez az, amire mondtam, nem kéne mindent egyszerre, mert most vagyunk fiatalok, most tudjuk élvezni..
Nem mentség, csak okosodni tettem fel egy kérdést- szeretek több ember véleményéből + a sajátom + a manipulált médiák valamit összerakni.tudom hogy nem lesz teljes és objektív, de teljesebb mint ezek nélkül a kérdések nélkül.
Nyilván a polelit is felelős, hogy egyrészt itt van a világ összes svájci frank hitelének 10%-a ( az önkormik is szerették a Frankot), másrészt meg mindne szavuk az volt, ugrik a Pannon puma, maholnap Eurónk lesz, erős a gazdaság, stb..