Szerdán reggel elkezdődött a felmondásokról szóló előzetes értesítések átadása a négy közmédiában: a Magyar Rádióban, a Magyar Televízióban, a Duna TV-ben és az MTI-ben.
Gondolom a hat millió az úgy jön ki, hogy mindenki aki otthon maradt a szavazáskor, az rejtett MSZP, LMP meg SzDsz szavazó vagy szimpatizáns. Ezt a fajta logikát, már Lendvai Ildikótól is hallottuk. Egyébként Magyarországon mindössze kb 3,50 millió ember van alkalmazásban, ennyien fizetnek adót (ez alig több mint a munkaképes lakosság 53%-a) Tehát ennyi ember adójából tartják el a közmédiát.
Azért most nem épp azokat rugdosták ki, akik nem dolgoztak; sőt, épp ellekezőleg.
Régi mondókám, hogy a közszféra szinte tetszőleges szeletéből kirúgható 30-40% úgy, hogy a szolgáltatás ettől nem hogy romlana, de még javul is, egyéb lényegi változást nem feltéve. Csak ilyenkor tényleg a szakmai szempont kellene döntsön, minden más előtt.
Éppen erről van szó. A politikai ráhatások miatt a közérdeklődés olyan meredeken csökken és fog csökkenni, hogy az állami rádiókat és magát a nemzeti főadót is kevesen fogják hallgatni, csupán a hitelesség hiánya miatt. Csak kisarkítom a dolgot, kit érdekel egy "vitaműsor", ahol csak egyetérteni lehet?
Kit érdekel egy "tudományos ismeretterjesztő" műsor, ahol csak a kormány és baráti körének "tudományos érdemeit" lehet méltatni?
A Kossuth műsorai sajnos efelé tendálnak. Negyedéve még tényleg a legjobb volt, a mértékadó. Ma, egy langyos, vérszegény ocsodék posvány.
Nincs is számottevő hallgatói bázisa, így már hiába mondanák be, hogy 8723164 sz. főuton JKHL méreg került az úttestre. Nem hallaná meg senki.
Ma már egyre ritkábban mondják be, hogy Ön, a leghallgatottabb ...
A kérdés az, hogy milyen alapon szól most, ha nem szólt az elmúlt 20 évben, amikor szélsőliberális henger és uralom volt a közszolgálatiakban (a társadalomban meg egy kis csoport, 1% sem tartozott közéjük).
Oszt miert remegnek nem en tejelek a magyar allamkasszaba,engem nem erint.Kulonben is unalmas mar ez a suketeles,ha valakinek nem tetszik amit a kedvenc idiotaid csinalnak az remeg ,remeg toluk a rossebb ,kadartol se remegtem gondolod majd ezektol a majmoktol fogok?
,,A gyengébbek kedvéért: mégegyszer nekifutunk. 6 millió ember/választó NEM szavazott a fideszre, de a PÉNZÉT adja a köztévék/közrádiók fenntartásához. Eddig világos? "
Ez eddig is így volt,a köztévét eddig sem egy párt szavazói tartották el .
Benne van a nevében,köztévé .
Világos eddig neked is korlát nélküli ?
,,Akkor mégis elvárható volna, hogy akármekkora nagy győztes fidesz, erre a szerény 6 millióra is figyelemmel legyen, akiket nem azok érdekelnek, akik majd most ott bájolognak a köz...izékben."
Nézd az ATV-t .
Ne szenvedj már ilyen látványosan,a becézgetésemet meg szerintem itt abba is hagyhatod .
A gyengébbek kedvéért: mégegyszer nekifutunk. 6 millió ember/választó NEM szavazott a fideszre, de a PÉNZÉT adja a köztévék/közrádiók fenntartásához. Eddig világos?
Akkor mégis elvárható volna, hogy akármekkora nagy győztes fidesz, erre a szerény 6 millióra is figyelemmel legyen, akiket nem azok érdekelnek, akik majd most ott bájolognak a köz...izékben.
Ugye te is meglepődnél, ha vennél egy szép, nagy laptévét, hogy Viktorod minden rezdülését jól láthasd, s beállitana a szomszéd, s úgy ahogy van, az egészet a hóna alá kapná, és elvinné, s arra biztatna, hogy nézd vezíred a Junosztyon. Dehát - mondanád te - azt a tévét én vettem saját pénzemen, na jó, hát a sógor is adott hozzá, de akkor is....nem tudom érted e, ha nem a laptévéd kapnád vissza, hanem jól szájonvágna a szomszéd.
Rettenetesen nagyokos! Nem gondolod, hogy nagyon ostoba vagy? A köztévét az én pénzemből, és persze azon 6 millió választó pénzéből tartják fenn, akik nem szavaztak a fideszre.
Képzeld el, én meg nem vagyok kiváncsi a sok s..ggnyaló , alákérdező, tehetségtelen riporterre, szerkesztőre. Vissza a pénzem!!!!!"
A távkapcsoló csodákra képes a promlémád megoldásában .