Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2011.07.08 0 0 1305

,,Régi mondókám, hogy a közszféra szinte tetszőleges szeletéből kirúgható 30-40% úgy, hogy a szolgáltatás ettől nem hogy romlana,..."

Így gondolom én is .

Sok a felesleges ember az állami csöcsön lógva .

Előzmény: Venyerin (1300)
***RS*** Creative Commons License 2011.07.08 0 0 1304

De akkor legalább kevesebb áram fogy!   :-)

Előzmény: Derek (1275)
asta Creative Commons License 2011.07.08 0 0 1303

Mi eddíg a HírTvt meg az Echot néztük ,

Az látszik  is:O)))

Előzmény: Törölt nick (1263)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.08 0 0 1302

Aztán mitől rettegeg én a nagy frusztráltságomban Derek ?

Te remegsz itt,hogy a közszolgálatiból kirugdosssák az elbarátaidat,én meg nem közömbösen nézem csak,mert nem érdekel .

Előzmény: Derek (1296)
***RS*** Creative Commons License 2011.07.08 0 0 1301

Gondolom a hat millió az úgy jön ki, hogy mindenki aki otthon maradt a szavazáskor, az rejtett MSZP, LMP meg SzDsz szavazó vagy szimpatizáns. Ezt a fajta logikát, már Lendvai Ildikótól is hallottuk. Egyébként Magyarországon mindössze kb 3,50 millió ember van alkalmazásban, ennyien fizetnek adót (ez alig több mint a munkaképes lakosság 53%-a) Tehát ennyi ember adójából tartják el a közmédiát.

Előzmény: Törölt nick (1274)
Venyerin Creative Commons License 2011.07.08 0 0 1300

"Vége lesz nekik a munka nélkül sok pénznek."

Azért most nem épp azokat rugdosták ki, akik nem dolgoztak; sőt, épp ellekezőleg.

Régi mondókám, hogy a közszféra szinte tetszőleges szeletéből kirúgható 30-40% úgy, hogy a szolgáltatás ettől nem hogy romlana, de még javul is, egyéb lényegi változást nem feltéve. Csak ilyenkor tényleg a szakmai szempont kellene döntsön, minden más előtt.

Előzmény: takacsi (1291)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.08 0 0 1299

Ez akkor lenne hiteles, ha mások, máshol, mindíg ugyanazt képviselnék. (20 év változásai) :)

Előzmény: takacsi (1294)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.08 0 0 1298

Éppen erről van szó. A politikai ráhatások miatt a közérdeklődés olyan meredeken csökken és fog csökkenni, hogy az állami rádiókat és magát a nemzeti főadót is kevesen fogják hallgatni, csupán a hitelesség hiánya miatt. Csak kisarkítom a dolgot, kit érdekel egy "vitaműsor", ahol csak egyetérteni lehet?

Kit érdekel egy "tudományos ismeretterjesztő" műsor, ahol csak a kormány és baráti körének "tudományos érdemeit" lehet méltatni?

A Kossuth műsorai sajnos efelé tendálnak. Negyedéve még tényleg a legjobb volt, a mértékadó. Ma, egy langyos, vérszegény ocsodék posvány.

Nincs is számottevő hallgatói bázisa, így már hiába mondanák be, hogy 8723164 sz. főuton JKHL méreg került az úttestre. Nem hallaná meg senki.

Ma már egyre ritkábban mondják be, hogy Ön, a leghallgatottabb ...

Ez így túl sokba kerül. Ki kell kapcsoni!

Előzmény: Geőcze Zoárd (1143)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.08 0 0 1297

Nem kell nézni egyik közszolgálatit sem,ennél egyszerűbbet nem tudok írni .

Majd ha senki nem nézi,mindenkit kirúgnak szépen,aztán megmarad pár száz milliárd évente .

Előzmény: takacsi (1291)
Derek Creative Commons License 2011.07.08 0 0 1296

En nem didergek, te erolteted ezt a nagy frusztraltsagodban.Minden mondatodbol az sut, te rettegsz inkabb

Előzmény: Törölt nick (1295)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.08 0 0 1295

Ha nem érint,akkor meg ne dideregj itt előre .

Hagy a medvére ,hogy előre igyon a megmaradó bőrére .

Előzmény: Derek (1290)
takacsi Creative Commons License 2011.07.08 0 0 1294

A kérdés az, hogy milyen alapon szól most, ha nem szólt az elmúlt 20 évben, amikor szélsőliberális henger és uralom volt a közszolgálatiakban (a társadalomban meg egy kis csoport, 1% sem tartozott közéjük).

Előzmény: Törölt nick (1287)
Venyerin Creative Commons License 2011.07.08 0 0 1292

Nálam annyi a motiváció, hogy pont azokat a műsorokat és embereket dobálták ki, amiket/akiket még néztem/hallgattam néha.

Szóval nálam a maradvány értéke 0 közeli, ehhez képest meg nehéz lesz nem drágának lennie 0 ft-nál nagyobb áron... :)

Előzmény: Törölt nick (1289)
takacsi Creative Commons License 2011.07.08 0 0 1291

"A távkapcsoló csodákra képes a promlémád megoldásában ."

Mondjuk akkor, amikor Göncz arroganciája (ezt sem volt szabad anno leírni) ezt kimondatta vele, nem értettem egyet ezzel.

Most sem, de mivel akkor a szélsőséges balliberálisok elfogadták, sőt hozzánk vagdalták, érdemes volt leírni.

És szembesíteni őket (bakfitty nekik természetesen) saját magukkal.

Vége lesz nekik a munkanélkül sok pénznek. És nem lesz másoknak sem erre lehetőségük.

Hiába állnak tehetségesebb, erkölccsel megáldott, értékelvű emberek a helyükre.

Derek Creative Commons License 2011.07.08 0 0 1290

Oszt miert remegnek nem en tejelek a magyar allamkasszaba,engem nem erint.Kulonben is unalmas mar ez a suketeles,ha valakinek nem tetszik amit a kedvenc idiotaid csinalnak az remeg ,remeg toluk a rossebb ,kadartol se remegtem gondolod majd ezektol a majmoktol fogok?

Előzmény: Törölt nick (1289)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.08 0 0 1289

,,Ne legy naiv , majd szepen felvesznek oda egy csomo sajat csokost es semmivel sem fog kevesebbe kerulni."

Majd ráérsz te is akkor visítozni,ha elkezdik felvenni a csókosokat a kirúgottak helyére .

Addig meg ne verjen már le a víz Derek,mi a rossebbnek remegsz már előre onnan a nagy amerikából ?

Előzmény: Derek (1285)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.08 0 0 1287

,,A gyengébbek kedvéért: mégegyszer nekifutunk. 6 millió ember/választó NEM szavazott a fideszre, de a PÉNZÉT adja a köztévék/közrádiók fenntartásához. Eddig világos? "

Ez eddig is így volt,a köztévét eddig sem egy párt szavazói tartották el .

Benne van a nevében,köztévé .

Világos eddig neked is korlát nélküli ?

,,Akkor mégis elvárható volna, hogy akármekkora nagy győztes fidesz, erre a szerény 6 millióra is figyelemmel legyen, akiket nem azok érdekelnek, akik majd most ott bájolognak a köz...izékben."

Nézd az ATV-t .

Ne szenvedj már ilyen látványosan,a becézgetésemet meg szerintem itt abba is hagyhatod .

Előzmény: bátor bimbó (1281)
bátor bimbó Creative Commons License 2011.07.08 0 0 1286

"már egy millióan vagyunk a téren"...csak a hűség kedvéért említem, mekkora nagy ember ez a Philiph....fogalma sincs, mennyi az az egymillió ember.

Előzmény: napsutott (1282)
Derek Creative Commons License 2011.07.08 0 0 1285

Ne legy naiv , majd szepen felvesznek oda egy csomo sajat csokost es semmivel sem fog kevesebbe kerulni.

Előzmény: Törölt nick (1280)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.08 0 0 1284

Még nem,de már erősen dolgoznak a megoldásán . :-)

Előzmény: Venyerin (1279)
napsutott Creative Commons License 2011.07.08 0 0 1283

Az első mondat kérdés akart lenni.

Előzmény: napsutott (1282)
napsutott Creative Commons License 2011.07.08 0 0 1282

Philipnek sem lesz hawaii. Mert én tőle is sajnálom a nagy fizetést, amit a szolgalelkűségéért kap.

Előzmény: Törölt nick (1277)
bátor bimbó Creative Commons License 2011.07.08 0 0 1281

Minden korlátoltnak ennyire futja!

A gyengébbek kedvéért: mégegyszer nekifutunk. 6 millió ember/választó NEM szavazott a fideszre, de a PÉNZÉT adja a köztévék/közrádiók fenntartásához. Eddig világos?

Akkor mégis elvárható volna, hogy akármekkora nagy győztes fidesz, erre a szerény 6 millióra is figyelemmel legyen, akiket nem azok érdekelnek, akik majd most ott bájolognak a köz...izékben.

Ugye te is meglepődnél, ha vennél egy szép, nagy laptévét, hogy Viktorod minden rezdülését jól láthasd, s beállitana a szomszéd, s úgy ahogy van, az egészet a hóna alá kapná, és elvinné, s arra biztatna, hogy nézd vezíred a Junosztyon. Dehát - mondanád te - azt a tévét én vettem saját pénzemen, na jó, hát a sógor is adott hozzá, de akkor is....nem tudom érted e, ha nem a laptévéd kapnád vissza, hanem jól szájonvágna a szomszéd.

Törölt nick Creative Commons License 2011.07.08 0 0 1280

Eddig is abból ment,most kevesebb megy rá,hogy kirugdosnak párszáz embert .

Mivel eddig sem néztem,ez az én szemszögemből nézve  spórolás .

Előzmény: Derek (1275)
Venyerin Creative Commons License 2011.07.08 0 0 1279

"A távkapcsoló csodákra képes a promlémád megoldásában ."

Visszautalja az adót? :)

Törölt nick Creative Commons License 2011.07.08 0 0 1278

A remény hal meg utoljára.

Előzmény: bátor bimbó (1273)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.08 0 0 1277

Nehogy már sajnáljam, az állami csecsből havi milliókat kiszopkodó embereket, hogy ezután nem lesz nekik hawaii!

marcipannyuszi Creative Commons License 2011.07.08 0 0 1276
Derek Creative Commons License 2011.07.08 0 0 1275

attol meg ugyanugy a te penzedbol megy, ha ki is kapcsolod ,akkor is ha senki sem nezi

Törölt nick Creative Commons License 2011.07.08 0 0 1274

,,

Rettenetesen nagyokos! Nem gondolod, hogy nagyon  ostoba vagy? A köztévét az én pénzemből, és persze azon 6 millió választó pénzéből tartják fenn, akik nem szavaztak a fideszre.

Képzeld el, én meg nem vagyok kiváncsi a sok s..ggnyaló , alákérdező, tehetségtelen riporterre, szerkesztőre. Vissza a pénzem!!!!!"

A távkapcsoló csodákra képes a promlémád megoldásában .

Előzmény: bátor bimbó (1273)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!