gondolom szerinted te minden körülmények között teljes mértékben felelősséggel tartozol vállalsz az apósod bűneiért, tetteiért és gondolataiért. sőt osztozol is bennük, kritika nélkül.
Nem feri lövetett a tömegbe. Max szólt a belügyérnek, hogy állíttassa vissza az utcákon a rendet, tegye a dolgát. Az meg utasította a rendőri vezetőket, azok meg parancsot adtak a beosztottaknak, egyben kijelölték az akkor használható oszlatási eszközöket, így a gumilövedéket is.
Tömegbe lövetni éles lőszerrel szoktak, nem gumilövedékkel. Innen fuss neki újra. Ez nem példakép, vagy szimpátia kérdése, hanem a tényeké. De ha bizonyítékod van arra, hogy konkrétan ő adta ki a parancsot mindenre, akkor nem itt van a helyed, hanem a szügyészségen a bizonyítékaiddal együtt.
A komcsi elveket meg az követi, aki éppen az egypártrendszerének mindenhatóságán munkálkodik. Valami Orbán Viktor, vagy ki.... Ismered?
Lájkoljál, cseszd meg. Van valami érdemi is, vagy tőled is csak a velem kapcsolatos buta álmaidat kell olvasnom, úgy mint:
"Persze téged tudom hogy senki nem érdekel, max az elvbarátaid, a többiek maximum annyira, hogy a lilaköd háztartásodat egyensúlyban tartsd (keletkezik-kiad-keletkezik-kiad)."
Mesélj kérlek, kik az én elvarátaim, had tudjam már én is végre!
A lilaköd háztartásomról is mesélhetnél kicsit bővebben, már hogy megismerjem közelebbről, ha már eddig állítólag nem sikerült annak ellenére, hogy mégiscsak az enyém volna, vagy mi. Na de bezzeg te, te aztán tudod a tutifrankót! Akkor elő a farbával derága topiktárs! :P
/Most nagyon röhögök a hülyeségeden. Javaslom kicsit kisebb magabiztossággal add elő magad és foglalkozz a topik témájával többet és kevesebbet velem. :DDD/
Persze téged tudom hogy senki nem érdekel, max az elvbarátaid, a többiek maximum annyira, hogy a lilaköd háztartásodat egyensúlyban tartsd (keletkezik-kiad-keletkezik-kiad).
Egy kicsit maskeppen megfogalmazva, hatha ismeros...
“A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez:lelkiismeret.A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak szermélyes boldogulása így kívánja.”
Nem kell csodálkozni a szocik gyűlöletén. Ezek genetikailag rosszra kódolt emberek. Apáik nagyapáik komcsi múltja a vérükben van. Most meg elvágják a pénzforrásaikat, hogyne gyűlölködnének!
Mondjuk még tetézed egy kis nagyotmondással is "boldogan másolgatod a topikokba" mire is ez a többesszám? (gondolom így képzeled azt, hogy nagyobb hitele lesz majd a mondandódnak...:) )
1 azaz a db linket tettem ide be, és sajna tényleg az jön le a videóból, hogy mennyi hülye van aki a szocik szekerét tolja.
Azt, hogy én mit hiszek, és mit tudok azt te nem tudhatod...
Feltételezni persze azt feltételezel amit csak akarsz.
De a videó tényleg azt bizonyítja, hogy bajok vannak a szoci szavazók fejével.
Nyilván nem mindnek, de akik azon a videón megszólalnak azok között többségben vannak a hülyék.