Fémből készült autó és motormodellek számára nyitott topik, legyen az bármilyen gyártó és méretarány, vagy versenysorozat, és minden más szóba jöhet ami az autó vagy motorversenyzéshez kapcsolódik.
Hát igen, tudnék pár ilyen modellt mondani, nekem is van 2-3, nem is sűrűn nyitogatom a motorháztetőt. Bár' én amúgy se nagyon veszem ki őket a vitrinből, szinte soha. Mostanában néztétek tüzetesebben a vaterát?
De tökéletesen igazad van,az is a modell része,egy motortér vagy egy eredeti csomagtartó megmintázása.Bár néhány modell esetében jobb lenne ha inkább nem is nyílna semmi rajta:-)
A másik meg az hogy ezek az Otto modellek is zárt karosszériásak. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem mégis csak jobb ha nyitható minden, van kidolgozott motortér is, stb........... Attól is lesz modell a modell.
Miki, én nem nagyon láttam az IRC-t. Tesóék voltak kint, Vizin Imprezáját csinálták....
Igazából szép tájakon ment a verseny, volt egy-két megvillanás Neuville-től a Golden stage-en, de eléggé unalmas szerintem....vérsegény autók ezek, nem pedig bestiák.
Lehet látni ahogy elfogy belőlük a szufla, nincs az a izomból elfordulás. Jobb híján belenéztem, de untam.
Érdekes ez az Otto cuccos, de kicsit hullaszállító jellege van :)
Fasza! Rally-t néztétek? Én egyéb okok miatt nem tudtam. :-))) Vége a MotoGP szezonnak is, egy nagy név visszavonult, Loris Capirossi. Rajta nőttem fel... :-(( Fura hogy többé nem lehetlesz látni a pályán.
Marha jók ezek a képek, ahogy látom Goodwood. Csúnya lenne ha valamelyik lepottyanna oda a kastélykertbe. :-) Amik a földön állnak azok se kismúltú gépek.
Fiúk lépnem kell most, csajosért megyek mert mindjárt végez. később még visszanézek ha tudok! Pedig maradnék szívesen mert jókat nyerítettem itt a net előtt. :-))))) Jani, véged van, vérátömlesztés beindult! :-))