Keresés

Részletes keresés

Zimacharles Creative Commons License 2021.07.20 0 0 88

Nem úgy értettem, hogy mindenki paraszt, aki nem költekezik ész nélkül :), de ok, finomabban: szóval a britek jó része egészen nyers személyiséggel rendelkezik :). 

Gabivagyok-nak piros pont a társadalmi munkáért, de tényleg köszönjük, hogy veszed a fáradságot az ilyen összefoglalókra, egyszerűen néha megütném a lesből sunyi reklámozókat, az nem segítene rajtuk, hogy 16 éve thai-boxolok :)!

ForceHunter Creative Commons License 2021.07.20 0 2 87

Köszi, wow, ez egészen teljes lett. Végre egy értelmes vélemény, ez nagy segítség. Nekem is kb ez állt össze a fejemben, annyi, hogy ezt a Mantse klinikát nem találtam, de a többi stimmel. Nekem sem szimpi, hogy nyomatják ezt az influenszer/celeb dolgot, de sajna ebbe az irányba megy a világ, persze nem ezért megyek egy helyre, főleg nem műtétre :). Láttam több céget, de vagy a budai magánklinika/celeb irány, vagy az akciós hajbeültetés jött fel, azokat hagyom is. 

Még egyszer köszi, hogy rászántad az idődet!

Előzmény: Gabivagyok11 (86)
Gabivagyok11 Creative Commons License 2021.07.20 0 0 86

Közben rájöttem, hogy nem nyílvános az emailed, akkor a választ itt látod :). 

Előzmény: ForceHunter (82)
Gabivagyok11 Creative Commons License 2021.07.20 -1 3 85

Túl sok időm nincs sajna, gyorsan megnéztem, hogy Magyarországon mi a helyzet, hát röviden, nem sokminden változott. 

Megírtam ezeket neked privátban, meg még néhány plusz infót, mindek kérdezz utána, minek nézz utána, mielőtt döntesz. 

Csak azokról írok, akik legalább 3-4 éve léteznek otthon (Magyarországon), a többi alapból felejtős 6-10 eredménnyel, komolytalan. 

Tömören:

Sikos

1. Ő az, akinek van reputációja Magyarországon, 20 éve végzi a műtétekt, nyílván több strip műtétet végzett, mint FUE-t, az eredményei között vannak egész jók. Ő is nyomja a reklámot, hogy benne van a top20 szakiban, ez nekem kicsit bulshit, de ez magánvélemény.

2. Ami negatívum: maga a fazon, nem tűnik bizalomgerjesztőnek, nekem a szimpátia számít. A másik, hogy nem tűnik igazán kifinomultnak, amit csinál. Ne érts félre, szakmailag megalapozott, de külföldön látok igazán fullos eredményeket, nála azért nem.

Hairhungary

Na ők jó kérdés, talán az a hely (de ehhez kellene a személyes benyomás), ha itthon végeztetném, ahová bizalommal mennék, de nem ismerem annyira őket sem. 

1. Negatív: minek nyomják ők is ezt az idióta celeb vonalat? Nem értem, hogy csak hírességekkel lehet reklámozni, Kis Gézával nem? Mondjuk az ő eredményeik elég szépek, ami plusz, hogy vannak kint 10+ éves eredmények is, ezt csak náluk, Sikosnál, és Mantsénél láttam, mondjuk Mantsénál keveset, és rossz minőségűek a fotók (minősegi eredményre gondolok).

2. Pozitív: látszik, hogy szakmai a hozzáállás, csak engedjék el ezt a celeb majomkodást. Szóval talán ők jó választás, vagy Sikos, nem tudom. 

Prohair

Mantse Tamás asszem: őt ide soroltam volna korábban (ő is legalább 10 éve csinálja), de az eredmények nem annyira meggyőzőek, plusz valaki írta, hogy állítólag 2000 graftban állapodtak meg, és végül nem volt egyértelmű, hogy annyi hajszálat, vagy graftot kapott, ezzel vigyázi kell, nálam ő kétesélyes, de jobb, mint az akciós klinikák. 

Ahova ne menj szerintem, az, ahol a Győrfit, vmi ÉNB Bécit, meg ilyen valóságshow celebeket lobogtatnak (ezzel a celebséggel egyébként sem vagyok kibékülve):

1. Ismerősöm látta pl Győrfi Pált, katasztrófa, amilyen a valódi eredménye a honlaphoz képest, de úgy tűnik nagyon kevés a tartós eredmény náluk (talán Győrfi is jobban nézett ki, nem tudom mikor műtötték, de szegény rosszabb lett, mint volt, és ha a donorja nem engedett többet, akkor nem szabadott volna az orvosnak elvállalnia). 

2. Ami még nagyobb gáz, hogy még mindíg (ezt már évek óta nyomatják) egy olyan műtéti módszert írnak ki a honlapjukra, SHE néven (a saját, szedett-vedett magyarázat az, hogy szálanként veszik ki a hajat, majd e videókban a páciens elmondja, hogy graftonként történt a műtét), ami semmilyen szakmai területen nem elfogadott (volt erre próbálkozás, de az megbukott 15 éve), ráadásul szálanként kalkulálják az árat. Két szempontból aggályos: egyrészt vagy a páciens nem mond igazat (ez taln nem feltételezhető, mi oka lenne), vagy ők, és itt az árképzés szempontjából már kibújik a szög...A másik, ami viszont szerintem már eléggé forró terep, hogy orvosi területen konkrétan félrevezetik a páciens megalapozottan haszonszerzési indokkal. Nem is értem, hogy még senki nem hívta fel a magyar hatóságok figyelmét erre. Iszonyat alja. 

FUE-Clinic

Ők voltak asszem az elsők Magyarországon, de eredményeket vmiért 10-en x év alatt nem tudtak kirakni? A honlap szimpatikus, de ez alapján nem hinném, hogy épeszű ember dönt. Árpának tv-ben láttam a haját, na az nem rossz eredmény, ha még mindig olyan.

+1

Moser klinika Bécs

Őket mindenképpen megfontolásra érdemesnek találnám. Igen, drágábbak, de ők is több, mint 10 éve vannak, stablan, és szepek az eredmények. Tényleg drágábbak, de a kérdés, hogy hosszú távú, terméstetes eredmény akar valaki, vagy gyors, olcsó műtétet..

Vannak más helyek, de azok nálam nem számítanak, mert saját szakmámban is megtanultam, hogy ha értékes, "mély", igazán minőségi munkát akarok csinálni, akkor ahhoz sok évet bele kell tennem, másképp nem megy. Ha a bőrömet viszem a vásárra, ez még fontosabb, szóval itthon ez a szitu röviden, több időm most ezzel foglalkozni nincs sajna, de kérdezz akár privátban, akár itt. 

Gabivagyok11 Creative Commons License 2021.07.20 0 0 84

Jó kérdés. Itthon is kb ugyanaz érvényes, mint külföldön, hogy szakmailag mit "tudnak" a klinikák. Mostanság nem nagyon nézegettem magyar klinikákat, utánanézek picit, és írok vagy itt, vagy privátban.

Mindenesetre ne kapkodd el a döntést, és semmiképp ne ugorj a "most akciós 20-30% kedvezmény, csak gyere holnap" csiri-viri reklámokra, inkább azt nézd, hogy hol műtenek komoly eszközökkel, hol szakmai a hozzáállás, meg ugye az erdmények.  

Előzmény: ForceHunter (82)
Fausto_gyermeke Creative Commons License 2021.07.20 0 0 83

A törökökhöz, Iránba akkor se mennék, ha ingyen adnák:

https://qz.com/954680/in-turkeys-cutthroat-hair-transplant-tourism-industry-the-biggest-losers-are-the-patients-and-syrian-refugees/

Ez kemény sztori, és a durva, hogy az egészségügyi kontroll nem éppen európai, bárki bármit mond. 

ForceHunter Creative Commons License 2021.07.20 0 1 82

Srácok, én is gondolkodom műtétben, nem vagyok olyan olvasott, mint Gabivagyok11, szóval neked szegeznm a kérdést: nem vagyok nagyon eleresztve, de Törökországba, Indiába nem szívesen utaznék főleg mostanság, itthon nézegettem, te melyik klinikát látod megbízhatónak? 

Itthon is akcióznak, ez nekem nem túl szimpi, mert nem kuponra szeretném magam műttetni, akkor én is inkább gyűjtök még, mint beleszaladjak a "késbe" :) szó szerint.. Szóval vélemény? 

Gabivagyok11 Creative Commons License 2021.07.20 0 1 81

Én nem ezt a srácot láttam, idősebb fazon volt, ha lesz időm, belinkelem.

A lényeg ugyanaz, szakorvosok írják mindenhol (Dr Cole, de amúgy Dr Rassmann - Arizona/USA, aki a FUE egyik kitalálója volt - is elmondta, hogy az elrontott műtéteinek nagy része Törökországból utazott az USA-ba, ő már asszem nem is műt, de szakmailag igen elismert), hogy mindegy melyik ország, mindenképpen olyan helyre menj, ahol napi 1 műtétet csinálnak, megfelelő képesítéssel rendelkező orvosok (azt is elmondják, hogy mindenhol vannak elrontott műtétek, csak hát az ilyen futószalag helyeken sokkal több, a törökök pedig nem az orvostudományban voltak erősek korábban sem, hanem a kereskedésben..). Abban nem értünk egyet, hogy aki megnézi az árat, az "paraszt", ez kicsit erős, de az tény, hogy aki a pénz miatt dönt orvosi eljárásban, az megérdemli. 

Előzmény: Zimacharles (80)
Zimacharles Creative Commons License 2021.07.20 0 1 80

Nem tudom erre gondolsz, a Sun lehozott mostanra több páciens beszámolót, ez az egyik srác, akinek 1250 (!!) fontért elrontották a fejét, "butchery", azaz hentes munka címmel:

https://www.thesun.co.uk/news/11874197/brit-left-horrific-scars-botched-1250-hair-transplant-turkey/

Mondjuk én éltem kint, azt tudni kell, hogy a britek elég tuskó népség (egyenként senkit nem megbántva :), van egy szűk réteg, aki értelmes, de a többség (ahogyan Pesten is látni a turistákon) elég paraszt módon tud viselkedni, és hát ők azok, akik aztán ugranak az olcsó, biztos szép lófarkam lesz reklámra, mondom, a törökök meg rögnek a markukba, mert jól szervezik a kiutazást, a szállást, transzfert, többi meg vagy bejön, vagy nem (a páciens részéről). És az is érthető, hogy ilyen árak mellett nyílván pörgetni kell a bizniszt, ha egy műtétet végeznének naponta, és az orvost kellene megfizetnie egy ilyen cégnek, nem az asszisztenst, be is zárhatnának, a páciens meg úgyis túléli, legfeljebb majd megcsináltatja az anyaországban rendesen. És itt nem csak a pénzről van szó, az egész élmény, a várakozás, minden. 

Zimacharles Creative Commons License 2021.07.20 0 0 79

Ez tényleg félelmetes, ahogya Törökország működik. Amúgy a törökök elképesztően jó sales-esek, a marketinget nagyon jól csinálják. Valahol írták, hogy a pácienseknek ajánlják fel, hogy relatív magas százalékért ajánlgassák a kinti klinikákat, gondolom egy-két versenyző ezt csinálja itt a fórumon is, nem véletlenül írják le, és nem azért, hogy megmutassák az eredményt, hogy ki mit gondol (én is olvasok kinti fórumokat, ott azért ennek jobb a kultúrája), hanem rögtön a menjetek, és csináltassátok meg, mert elégedett vagyok a szállodával stb. duma. :) 

Szerencsére egyre több nyugat-európai jön rá, hogy ez a sorozatgyártósdi az egészségügyben nem akkora poén. Pár éve indult ez a nagy lelkesedés, hogy menjenek Törökországba, mert olcsó, de mostanra már arról írnak több helyen, hogy török egyértelműen a "próba szerencse" országa, ezért inkább gyűjtenek még. Csak ehhez sajna amatőr módon elrontott eredmények kellenek, és igen, én is olvastam, hogy olyan gyorsan kell dolgozniuk, mint a gép, az meg logikus, hogy időre, ha ennyi embert elvállalnak naponta, és persze az asszisztenseknek lesz tapasztalatuk, csak kellő alaptudásuk nincs, ha bármi történik, és épp a orvos nincs ott az sem szerencsés, ráadásul vidókon látszódik, hogy milyen precíziós eljárás az új FUE műtét, sietve nem igazán lehet szépen, rajtam legalábbis ne csinálják, köszi :)

Ugyanez volt egy időben az ilyen tele-shop-os termékekkel, amiket aztán nehezen vettek vissza, az ember először kap az olcsó lehetőségen, persze ez egy orvosi dolog, csak ha meglebegtetik, hogy fele áron lesz haj, az vonzó elsőre. Az óvatosabbja egyébként korábban sem csak pénz alapján döntött nyugaton sem, ezért kellenek a befűző emberek, akik leírják, hogy milyen elégedett vagyok, menjünk együtt Törökországba, durva. :)

Gabivagyok11 Creative Commons License 2021.07.20 0 1 78

Igen, szuper, 8 sor ingyenreklám, majd ha meglesz az eredményed, és tényleg csak eredményt szeretnél közölni képpel, akkor szerintem hihetőbb lesz :). 

Előzmény: Istenveled (74)
Gabivagyok11 Creative Commons License 2021.07.20 0 1 77

Nagyon szívesen. Már jó pár éve nézem a piacot, és fontos felhívni a figyelmet arra, hogy - nem csak orvosi eljárásnál, de itt főleg - hogy ahol a pénz megjelenik, a gyors haszon reményében gyeskedők is megjelennek. Szerencse, hogy vannak orvosok, akik veszik a fáradságot, és neten is publikálják a veszélyeket. Ezért írtam hogy itt a fórumon is érdemes nyitott szemmel járni, mert sok a "reklámszakember", a "megcsináltattam Törökországban, életem legjobb döntése", meg ezt a magyar celebklinikát is egy ember görcsösen nyomja, akik a Győrfit is elrontották, és egy nem létező módszert írtak fel a honlapra, kajakra: SHE, utánanéztem, nem létezik műtéti eljárás, csak egy blöff. Kérdés, hogy meddig fogják még nyomni a sarlatánkodást. 

Előzmény: kovac s (72)
Gabivagyok11 Creative Commons License 2021.07.20 0 1 76

Na kezd kibújni a szög, ez bújtatott reklám? :)

A nemzetközi szakmai társaságok (ISHRS, ASHRS, IHRS), de még a török tényleges, szakmailag profi klinikák is elismerik (Dr Koray Erdogan, Dr Melike Kulahchi), hogy ez török probléma, nem arról van szó, hogy a nem jól sikerült eredményekre senki nem büszke országtól függetlenül. Persze, mindenhol vannak rosszabb eredmények, a gond az arány, hogy hány műtétből mennyit rontanak el, és ez az, ami nem derül ki, de azért ahhoz nem kell zseninek lenni, hogy ahol látszódik, hogy szakmai fórumokon megjelennek, saját eszközöket fejlesztenek, vagy a legpontsabb eszközökkel dolgoznak, az már iránynak jó, míg ahol a reklám, meg a hotel a kommunikáció, meg az, hogy DHI technika, ami szimpla ügyeskedés (annyi, hogy az implanter nevű tollal ültetik be a bőrbe közvetlenül, kb minden kezdő klinika tudja ezt), szóval ahol próbálnak a körítésre kommunikálni, és ráadásul a csak most, csak 2000 EUR, amennyi belefér (graftszámban) elven, az veszélyes

Az sem igaz, hogy ahol naponta (!!!) 5-10 műtétet végeznek, ott nagyobb a tapasztalat, mert az orvos konrétan 1. nincs bent egyik helyen sem  ténylegesen huzmamosabb ideig (külföldi fórumok...), úgy, hogy "papíron" ő műt, 2. azért vannak az orvosok, hogy levédjék azt, hogy orvossal nem találkozik a páciens, ebből lehet aztán perelni, ami egyre többször előfordul, a bibi csak az, hogy a török jogrendszer nem igazán EU-komform, ezért sokat utólag már nem érnek el (ezt egy brit srác nyilatkozta le, akinek szintén "széthentelték" az adó területét /értsd túl sok gratot, túl nagy tűmérettel vettek ki), a BBC lehozta még két éve, a gond, hogy a nagy részük nem nyilatkozik, és aztán elmegy, és megpróbálja megcsináltatni egy rendes helyen. Vannak török orvosok, akik tényleg tapasztaltak: Erdogan, Kulahchi, Mehmet Erdogan, Yamanaz olcsó klinikák nyílván nem azért olcsóak, mert a szakmai képzésre helyezik a hangsúlyt, olvassatok angol fórumokat is. 

Egyébként azt külföldi fórumon (hairlosstalk) írta az egyik nagy, olcsó/futószalag török klinika asszisztense (miután a covid után tömegesen küldték el őket, gondolom kis bosszúból), hogy az orvosok nincsenek bent a műtétnél, csak az előzetes konzultáción (a páciensek persze ezt mr nem sejtik mert 4-5 csillagos hotel, reptéri transzfer stb, amik kint fillérekben mennek), és a technikusok csinálják a munka 95%-át (, mondjuk ezt már évek óta írják), ők érzéstelenítenek, sőt a legtöbbször ők fúrnak be a bőrbe a kiemelés előtt, illetve az is kiderült, hogy időre kell befejezni a műtéteket (asszem a du. 5 volt a célidő, de ez gondolom sok mindentől függ), ezért ilyen gyorsak.

Azt már Dr John Cole-Bessam Farjo írták le (Forhair/Farjo Clinic, Manchester), hogy állítólag 3500-4000 graftot ültetnek át 6-8 óra alatt, kiszámolták, hogy ehhez a fúrásnál másodpercenként több mint 2szer kellett fúrni a bőrbe, két fúrás/másodperc sebészi szemüveg nélkül...ilyen eljárásnál ez oriási károkat okoz a bőrben a pontatlanság miatt, és még két info: ezt erre szakosodott orvosok nyilatkozták, akik naponta 1 (!!), azaz 1 műtétet csinálnak, de azt jól, 2. A török "szalonokban" nem használnak sebészi szemüveget, ami nélkül konkrétan nem lehet pontosan fúrni, ezt a török asszisztens is megerősítette (arról, hogy Zeiss sebészi szemüveg nem is hallottak). De persze a reklám szép.

Vajon miért nyitották meg a "fight for the fight" weboldalt a nemzetközi hajvisszaállítási társaságnál: 

https://fightthefight.ishrs.org/category/patient-case-studies/

Ez a konkrét weboldal azért lett létrehozva, ami arról szól, hogy ne menj el nem igazolt helyre (főleg török, indiai klinikák, de böngésszetek beszámolókat). Törökországban is vannak jó klinikák, lehet drágábbak, de ez orvosi eljárás emberek, nem kozmetikai szalon. Egyébként egy hajműtétbe is bele lehet sajnos halni (bármennyire is mást híresztelnek, jó példa India, ami egy fokkal lejjebb van, mint Törökország), ezért is próbálják szabályozni.

Durvább sztori, hogy a törökök több műtéti területen ráálltak a futószalag műtésre, és a turizmusra ugyanazon az elven, hogy ha olcsó, a brit/német oda fog menni, és állítólag ortopédiai sebészeti területen (csontműtétek, deformitások) már most annyi súlyos lett a szövődmények aránya (osteoszintézisek, csontegyesítés, korekciós műtétek), hogy a török Ortopédiai szekció maga kérte a műtétek magánintézményben történő betiltását. Persze egy altatásos műtétnél sokkal nagyobb a tét, és tudják, hogy a török rendszer azért nem egy német szint szakmailag. A szállodák nagyon szépek, sok magánklinika modern kívülről, de a szakmai tudás, és a tényleges ismeretek nincsenek meg. Hajnál annyi a különbség/pozitívum (már ha az), hogy hajműtéteknél legfeljebb tönkremegy a donor rész, de nem bénul meg senki, mert "csak" a bőr felső fel centijében műtenek, ezért itt akkor lesz radikális változás, ha többen szólalnak meg. Jó olcsón, szép hotelszobával.

Emberek, gondolkodjatok, ez orvosi eljárás, nem cukorkárt ugrotok le a közértbe, nem vihetitek vissza, ha kész. Vannak szép eredmények mindenhol, a gond nem ez, hanem az elrontott eredmények aránya, és ez az, ami csak utólag derül ki, ami rövid távon olcsó...

Zimacharles Creative Commons License 2021.07.19 0 1 75

Na oda nem mentem volna, mondjuk Törökországba se. Lásd az előbbi linket. Egyébként ennek a Himg-es cégnek az eredményeinek a nagy része köszönőviszonyban sincs a tényleges eredménnyel (a képeket állítják be szépen). Valaki írta korábban, hogy Győrfi (Isten nyugosztalja), Benedek, Gesztesi haja mind el lett rontva. Győrfi, aki még él a pácienseik közül a tv-ben jól látható, irtó gáz lett, és nem a donor része miatt, utolsó hely, ahova mennék. 

Előzmény: Törölt nick (73)
Istenveled Creative Commons License 2021.07.12 -1 0 74

Sziasztok, három hete tértem vissza Isztambulból, és szeretnék röviden mesélni a meglátásaimról. Miután megtudtam, hogy milyen jelentős különbségek vannak a beültetett szőrtüszők számában és a beavatkozás árában a hazai klinikáink és a törökországi között, úgy döntöttem, hogy ott végeztetem el az beavatkozást. Találtam egy közvetítőt a neten, és felmérést kértem. Két napon belül választ kaptam, sikerült kedvezményt is kiegyeznem, és már beszéltük is meg az időpontot. Isztambulban mindent pontos menetrend szerint történt, az utolsó pontig ki volt gondolva. Az érkezéstől kezdve, a transzferen át, a kirendelt személyig és az eljárásig, szinte minden. Egy barátomnak köszönhetően nem voltam egyedül, de ha nem is tartott volna velem, az sem lett volna gond, mivel mellettem volt egy kísérő, aki tolmácsolta az összes igényemet az egész műtét során is. Minden remek volt mind a szállodában, mind a klinikán, mindenki rendes volt, az orvosok pedig betartották a legszigorúbb higiéniai elvárásokat. 3857 graftot ültettek át. Mindenkinek akik még haboznak, és nem hisznek, csak ajánlani tudom Törökországot. Legyen szép napotok!

Törölt nick Creative Commons License 2021.07.07 0 0 73

Tul van ez hype-olva.

Utana neztem, HIMGet valasztottam/szerintem premium szolgaltato/ es megcsinaltattam.

Most,tul a 3.honapon pedig azt mondom:BARCSAK HAMARABB MEGTETTEM VOLNA

kovac s Creative Commons License 2021.07.07 0 1 72
kovac s Creative Commons License 2021.07.07 0 0 71

Szia. Majdnem eldöntöttem, hogy hajátültetésre megyek. De minél többet olvasok, annál inkább rájövök, hogy ez nem is olyan egyszerű, mint ahogy először gondoltam...

Törölt nick Creative Commons License 2021.07.05 0 0 70

Elfogadom masok velemenyet,en azonban nem a Sikoshoz mentem.

balu9ms Creative Commons License 2021.07.05 0 0 69

Sikos egyértelműen, de csak ha elfogadod, hogy a műtéten se lesz kedvesebb :D

Előzmény: BBosss (44)
Törölt nick Creative Commons License 2021.06.29 0 0 68

Jokor kerdezed,de tenyleg!!!

Idaig letoltam mindig hetente nullara a serot,ami eleg hianyosnak tunt IDAIG,de vegre elkezdett novogetni a beultetett haj!!!

Marc 29 utan most latni eloszor,h jo lesz!

Az a helyzet,h nekem csak felmikiegeresedett a serom,azt kellett potolnom,es mivel eros es dus volt a donor teruletrol kinyert haj,sutem nem kell tobbszor.

En a HIMG-et batran merem ajanlani!

Egyebkent es tobbek kozott pl a Szebeni Pisti is itt csinaltatta,

no comment

:-)

Bala5 Creative Commons License 2021.06.29 0 1 67

És te mitt gondolsz hogy neked hányszor fog kelleni ismételned?

Előzmény: Törölt nick (66)
Törölt nick Creative Commons License 2021.06.27 -1 0 66

Hajminoseg fuggo,nem mindegy a donor teruleten kivett hajszalak vastagsaga illetve a graftok szama hajhagymankent.

Maga a beultetett terulet nagysaga szinten fontos.

Sok esetben 2x vagy talan 3x is meg kell/lehetne ismetelni a teljes beavatkozast ,hogy a suruseg megfelelo legyen.

Mindez egyeni tulajdonsag es penztarca fuggo...

TinyTim Creative Commons License 2021.06.27 0 0 65

"Ez a Himg klinika elég gyenge eredményeket csinál, elg a Győrfi pált megnézni."

Nem tudtam, hogy Győrfi Pálét a Himg csinálta.

Mindenesetre azért valamennyire egyénfüggő a végeredmény is. Nem mindenkinek marad meg ugyanúgy.

Előzmény: Gabivagyok11 (47)
Törölt nick Creative Commons License 2021.06.22 0 0 64

En marcius legvegen csinaltattam ,es hosszas informalodas utan a HIMG klinikaban dr Albert Mate volt az orvosom.

Kb 920 graft ment be,kb 2000-2500 hajszal.

Bala5 Creative Commons License 2021.06.22 0 0 63

Egyébként hol csináltattad meg a séródat? Mennyi graft, illetve hajszál került beültetésre?

Előzmény: Törölt nick (50)
Törölt nick Creative Commons License 2021.06.20 0 0 62

A donor terulet kb 1 het utan mar szinte  eszre vehetetlen.

Az miatt ne aggodj.

A beultetett resz gyogyul ugy,h feltunhet masoknak,de mint emlitettem,nalam is 3 het utan tokeletesen legyogyultak a porkok,es amig ez a folyamat lezajlik,a kivett vagyis donor resz szepen begyogyul.

Gay Verhofstadt Creative Commons License 2021.06.18 0 0 61

Nagyon jó topic. Magam is erősen kopaszodó vagyok

BBosss Creative Commons License 2021.06.18 0 0 60

És a kivett részekről a foltok? Azok is eltűnnek 3 hét után? 

Előzmény: Törölt nick (57)
BBosss Creative Commons License 2021.06.18 0 0 59

Lehet meglepő lesz, de szerintem legtöbbnek arrafelé nem a hajbeültetés miatt van valami a fején.

Viszont azért más a helyzet, ha valaki az USBól megy, mert ott drága minden ilyesmi, szóval ha már ugyis utazik akkor más mint nekünk. Itthoni klinikák se olyan drágák. De mennyivel ad többet egy Istambuli hajbeültető mint egy itthoni? Jobb munkát végez? Mert ahogy hallom vagy igen, vagy nem.

Viszont ha nem akkor meg örülhet, mert valoszeg nem fog a külföldi csak azért visszautazgatni, hogy reklamáljon. 

Ha meg ennyi külföldi megy oda akkor pedig inkább úgy végzik mint egy gyár, annyit amennyit csak lehet aztán maximum lesz pár hibás termék, de nem érdekes, mert az egész világról van utánpótlás. 

Előzmény: Bala5 (58)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!