Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
For All Mankind 4. évad - a 3. részen képtelen vagyok átverekedni magam.
Monarch: Legacy of Monsters 1. évad - elképesztően felháborító filler jelenetek vannak benne. az egyik részben, amikor beszöknek Frisco elzárt területére és flashback-ekkel tarkítva keresik az apjuk lakását a romok alatt, hát az majdnem 15 perces semmiről nem szóló volt, ott adtam fel a sorit. egyébként az a koncept, hogy Gareth Edwards Godzillájával kötik össze a cselekményeket tökre bejött.
végignéztem, szenvedésnek nem nevezném, de az 1. évadhoz képest gyengült a sorozat. kicsit érdekesebb sztorira számítottam, mint egy aszteroida eltérítése. bár a FAM tulajdonképpen megmaradt hard scifi-nek sok drámával, én elnéznék egy kicsit több fictiont főleg a Marssal kapcsolatban. az utolsó epizód egyébként egész pörgős, kicsit felhúzza a többi lagymatag részt.
6/10
Monarch: Legacy of Monsters 1. évad
mivel ennek eleve alacsony elvárással ültem neki, végül kellemesen csalódtam. a látvány is rendben volt, a szereplők is, és a sztori sem volt annyira szögegyszerű, a végén meg is kavarták egy kicsit a síkokat térben/időben.
A For All Mankind 4. évad/Monarch: Legacy of Monsters/Reacher 2. évad még fut köv. évben is, de szerintem max 6 körül van mindegyik, ha nincs változás.
Köszi. Regisztráltam, de semmi visszajelzés :( Na nem baj, majd jövőre. (Nem is tudtam, hogy van ilyen film... egészen felvillanyozódtam, itt ülök tűkön. :D)
En helt vanlig familj (A nearly normal family) - 6 részes minisorozat, amiben egy 15 éves dán lányt az edzőtáborban megerőszakol az idősebb segédedző. Erről a jogász/tanár mamának és a református tiszteletes apjnak is beszél. Végül úgy döntenek, a további lelki sérülés elkerülése és a bizonytalan kimenetelű ügy miatt a vádemelést nem teszik meg, nem vonják be a rendőrséget.
A történet 5 évvel később folytatódik. Látszólag minden rendben a családban, de aztán kiderül szépen lassan jelenetről jelenetre, hogy mégsem, ez csak látszólagos. Társadalmi látkép egy dán családról, amiben egy tinédzser éppen felnőtté válik és ezzel megjelenik minden tipikus probléma és arra a szülők reakciója a filmben. A történet azonban némileg más itt, mivel egy emberöléssel is megspékelődik a cselekmény, és mindenki hirtelen a komfort zónáján kívül találja magát. A rendőrség a jelek alapján a leányzót tartóztatja le, mint elkövetőt. Nagyon jól építkezik a film azzal, ahogy a karaktereket külön-külön a helyzetekre való reakcióik alapján, saját aspektusaikból mutatja be, ugrál az időben, hogy bizonyos döntésekre, szitukra megkapjuk a miérteket. Az emberi kapcsolatok bemutatása az igazi értéke a filmnek, mert minden nagyon hitelesen mutatkozik meg, de a krimi szál gondoskodik arról, hogy kellően feszült is legyen ez az egész. Jó kis sori, érdemes ledarálni. Flixen nézhető.