ATV-n most Olga valami bankrabló, benzinkútrabló srácról beszélt akit nemrég fogtak el. Bombasztikusan bejelentette a srác a Jobbikot anyagilag is támogatja sugallva, hogy ezért rabolt.
A szóvivő srác meg a mostani, a Sneider elítélendő (már ha igaz; még nem válaszolt a levelemre egyébként), a többi mesterségesen gerjesztett, de hát ugye muszáj, hogy nap mint nap legyen valami álbotrány, hogy el lehessen mondani: minden napra jut Jobbik-botrány.
Vegyünk csak egyetlen jobbikos netaktivistát, a mindnyájunk által ismert polarbear/Egerek a Falban/tabithamacska/partifecske kartácsot. Aktuális toposzai:
- állítólagos ingatlanpanama by Bodó (még csak feljelentés sem született) - Hegedüs Zsuzsa a pedofília helyeslője (ne is ragozzuk) - Törő "maffiamódszerekkel megkísérelt meggyilkolni egy magyar családot" (a koccanásos cucc) - a Fidesz érintett a Daimler-ügyben (ugye ma derült ki, hogy 2003-as busztenderről van szó)
Úgyhogy a "mesterségesen gerjesztett álbotrány" jelzős szerkezettel csak csínján ...
itt most Te kérdezed, hogy én hogy nevelném a saját gyerekemet!
és bizony morális hiba a részedről, ha nem figyelsz arra, amire ebben az elvárásban utalok ( és utaltak már itt páran, de úgy látom magas neked, mint nyúlnak a lórács):
legyen bulizós fiatal, egye fene, tőlem azt csinál, amit akar! ( pláne mivel nem az én gyerekem)! De tisztelje már meg annyival a választópolgárait , hogy nem nézi őket palinak olyan cinikussággal, ahogyan leírja aztán magáról a frankót!
Még egyszer kérdem, nem sértő az, ahogy bemutatkozik, mint ájtatos manó, közben nem különb akármelyik mezei polgárnál?
a nép is annyira ki lett hegyezve az őket becsapó politikusok ellen, hogy árgus szemekkel figyelik minden párt tagjait, hogy hol ki akar megint az Ő adóforintjukból meggazdagodni galád módon!
és ebbe minden párt tagja górcső alá került, hidd el! nincs ma olyan politikus, akinek az utcsó szennyesét elő ne kotornák a konkurens pártok hívei!
az Ő érdekében hívnám rá fel a figyelmét, hogy ne nézzen hülyének, ne adja az álszentet, nyugodtan legyen önmaga!
ha egyszer bulizós fiatal, akkor az!
Ha meg érett, becsületes családapa lesz, és még a végén becsületes politikus is, akkor bizony kiállnék mellette, de addig én raknám helyre az öntelt fejét a saját érdekében, amíg ezt csak hazudja önmagáról!
Ok, próbáljuk másként. Te személy szerint melyiket tartod súlyosabb vétségnek? Hagyó millióit, és lakásátírásait, hunvald ingatlanügyleteit, és azt hogy a börtönben ülve, semmi munkát nem végezve jogosult a fizetésre, vagy azt hogy egy jobbikos melegekkel fotózkodik, majd lemond?
Ez nem off, de ha szerinted off ,akkor válaszolj off-ként.
Én még a Fidesz védelmében sem csinálnék olyat, hogy bűnre bűnt sorolgassak, hogy egálba kerüljön a két párt.
Tényleg ennyi a színvonal?
hogy minden jobbikot érintő negatívumra hozol egy másik példát?
rossz úton jársz olvtárs!
"Tudom, PC-ül 1-1 nek kell számolni, mert ügy-ügy,"
tudod én úgy sz,olok:
1 ügy szoci oldalról, 1 ügy fidesz oldalról, 1 ügy jobbik oldalról, az bizony három pofon a nemzetünknek!
és tudod olvtárs ugyanannyira súlyosnak találom azt, aki milliókat nyúl le, mint azt, aki a szavazói bizalmát árulja el!
Az, aki csúfot űz a szavazóiból, cinikusan felülteti őket és hülyének nézi a szavazatok reményében!
Számomra nem személyes a harag Gyurcsánnyal szemben, mert nem hittem neki, nem engem árult el, hanem sok százezer embert döfött hátba, akik feltétel nélkül hittek neki!
ehhez képest szánalmas a csepelihitlerezésed, nem gondolod, miközben az a kérdés: a jobbik jelöltjei mennyire cinikusan játsszák az ájtatos manót és röhögnek a híveken közben a markukba?
A hasonlat nem a legjobb, mert a gyerekeidet neveled hosszú évekig, tehát kicsit jobb az esélyed arra, hogy olyan felnőtt váljék belőle, aki miatt nem kell szégyenkezned.
Mindenhol vannak fekete bárányok, és bárkinek a múltját piszkálnánk meg, lehetne benne találni valami oda nem illőt. Más kérdés, hogy ha ezt a piszkálást a sajtó ipari méretekben, előre kitervelt ütemben végzi, abból az lesz, amit itt, ebben a topikban tapasztalhatunk.
A szóvivő srác meg a mostani, a Sneider elítélendő (már ha igaz; még nem válaszolt a levelemre egyébként), a többi mesterségesen gerjesztett, de hát ugye muszáj, hogy nap mint nap legyen valami álbotrány, hogy el lehessen mondani: minden napra jut Jobbik-botrány. Mindegy, hogy loptak-e kabátot, a lényeg, hogy az ügybe belekeveredjenek.
az a helyzet, hogy nekem a méltóságomat sérti, hogy ennyire hülyének néznek.
Volt egy ismerősöm, egy büfében dolgozott.
mikor készítette a szendvicset, az összes szalámit úgy rakta a zsömlébe, hogy félig kilógjon ( mintha dugig lenne tömve ugyebár)! hanem amit közben mondott:
- így ni, hadd lássa a buta arcú, hogy mit zabál!
nincs ezzel semmi baj, mindenhol így bánnak a birkanéppel, van ahol mondják közben, van ahol nem!
minket minősít, ha csont nélkül bevesszük, hogy az a szendvics dugig van:-((
Hát ja, mondjuk le a kalappal a kampány irányítói előtt, tényleg szépen összeszedték, nem semmi munka lehetett benne, hogy minden napra csepegtessenek valamit.
Egyébként annyi eszük nem volt, hogy írjanak egy köremailt az összes jelöltnek meg ilyen-olyan pártbeli tótumfaktumnak, hogy gyerekek, kampány kezdődik mindenki nézze át azt a szaros iwiw profilját meg picasa albumát és törölje a támadható fotókat, bejegyzéseket stb, ha van.
Egyébként majd ott kezdődik a meghasonlás, amikor a tényleg az egészet komolyan gondoló jobbik szimpatizánsok, átlagemberek szembesülnek azzal, hogy esze ágában sem lesz lemondania az ilyen arcoknak és a pártvezetés sem fogja őket felszólítani a távozásra.
(Miután 1992-ben a Kőbányai Sörgyár részvénytársasággá alakult, 1993 novemberében a South African Breweries (SAB) csoport tagja lett, amely Dél-Afrika legjelentősebb és a világ ötödik legnagyobb sörgyártója volt akkoriban. 1997 júliusában a tulajdonos SAB egyesítette a Kőbányai és a Kanizsai Sörgyárat, ezzel létrejött a mai Dreher Sörgyárak Zrt. A dél-afrikai sörgyártó és az amerikai Miller Brewing Company 2003-ban történt egyesülésével létrejött SABMiller vállalatcsoport napjainkban a világ második legnagyobb sörgyártó vállalkozása.
- szóval a Dreher éppenséggel akkora multi, mint ide Kőbánya.)