Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2010.03.25 0 0 744
atv.hu 1 órás késéssel van.

Tehát a riport kb 9 előtt lehet majd, mert még MDF téma van :)

Nem jelölt persze, de topicot nem ér, storynak érdekes lehet
Előzmény: Törölt nick (743)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.25 0 0 742
ATV-n most Olga valami bankrabló, benzinkútrabló srácról beszélt akit nemrég fogtak el. Bombasztikusan bejelentette a srác a Jobbikot anyagilag is támogatja sugallva, hogy ezért rabolt.

A család lesz nála meg az ügyvédje hamarosan
Transylvanianmixedgrill Creative Commons License 2010.03.25 0 0 741

barikád cikk? MUHAHAHAHA!

Mindegy: mutass rá a cikkben az offshore cégre, amelyik pénzeli az LMP-t! Nincs ilyen? Akkor coki barátom!

Előzmény: Törölt nick (733)
kátyja Creative Commons License 2010.03.25 0 0 740

Egy bulifotó, meg Morvai kerékbilincs-ügye.( Az a közterület felügyelet dumál, aki egy bűnbanda.)

Oda van az egész demokrácia.:))

Előzmény: Igor. (739)
Igor. Creative Commons License 2010.03.25 0 0 739
Azt az 5-6 képet egymás után többször bejátszoták.Csak hogy vésödjön az emlékek közé /szánalmas/
Előzmény: Törölt nick (735)
RontóPál Creative Commons License 2010.03.25 0 0 737
Ebben 1 cég sincs megnevezve, vagy csal a böngészóm?
Előzmény: Törölt nick (733)
kátyja Creative Commons License 2010.03.25 0 0 736

Mostanában az ATV-t nézem.

Imádom, ahogy vergődnek.:)))

Előzmény: Törölt nick (735)
kátyja Creative Commons License 2010.03.25 0 0 734

Én csak röhögök azon,amivel a Jobbikot támadják.

Az Rtl. híradó fele ezeket az apró hülyeségeket tárgyalja úgy, mint az évszázad botrányát.

Nem is kell vele foglalkozni....

Előzmény: Törölt nick (731)
Transylvanianmixedgrill Creative Commons License 2010.03.25 0 0 732

LMP offshore cégek által pénzelve?

Mutass rá légyszíves melyikre gondolsz:

http://lehetmas.hu/kampanyszamla

#FF4500 Creative Commons License 2010.03.25 0 0 730
A szóvivő srác meg a mostani, a Sneider elítélendő (már ha igaz; még nem válaszolt a levelemre egyébként), a többi mesterségesen gerjesztett, de hát ugye muszáj, hogy nap mint nap legyen valami álbotrány, hogy el lehessen mondani: minden napra jut Jobbik-botrány.

Vegyünk csak egyetlen jobbikos netaktivistát, a mindnyájunk által ismert polarbear/Egerek a Falban/tabithamacska/partifecske kartácsot. Aktuális toposzai:

- állítólagos ingatlanpanama by Bodó (még csak feljelentés sem született)
- Hegedüs Zsuzsa a pedofília helyeslője (ne is ragozzuk)
- Törő "maffiamódszerekkel megkísérelt meggyilkolni egy magyar családot" (a koccanásos cucc)
- a Fidesz érintett a Daimler-ügyben (ugye ma derült ki, hogy 2003-as busztenderről van szó)

Úgyhogy a "mesterségesen gerjesztett álbotrány" jelzős szerkezettel csak csínján ...
Előzmény: Törölt nick (705)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.25 0 0 729
"Nem érdekel, röhögnek-e a markukba, ha egyébként én elégedett vagyok a munkájuk eredményével.
"

ühüm...most hogy mondod?

a 2006-os októberi eseményekkel milyen eredményt értek már el az EP-ben?

Csak nem ugyanannyit, mint a Fidesz?
Előzmény: Törölt nick (722)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.25 0 0 728
hát nincs igazad!

itt most Te kérdezed, hogy én hogy nevelném a saját gyerekemet!

és bizony morális hiba a részedről, ha nem figyelsz arra, amire ebben az elvárásban utalok ( és utaltak már itt páran, de úgy látom magas neked, mint nyúlnak a lórács):

legyen bulizós fiatal, egye fene, tőlem azt csinál, amit akar! ( pláne mivel nem az én gyerekem)! De tisztelje már meg annyival a választópolgárait , hogy nem nézi őket palinak olyan cinikussággal, ahogyan leírja aztán magáról a frankót!

Még egyszer kérdem, nem sértő az, ahogy bemutatkozik, mint ájtatos manó, közben nem különb akármelyik mezei polgárnál?
Előzmény: Törölt nick (723)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.25 0 0 726
és jól van ez így!

hulljon a férgese,és végre úgy szavazzunk, hogy mérlegeljük a pártok tisztaságát, vizsgáljuk az állagát!
Előzmény: Törölt nick (725)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.25 0 0 725
ezzel kapcsolatban ne légy elfogult!

a nép is annyira ki lett hegyezve az őket becsapó politikusok ellen, hogy árgus szemekkel figyelik minden párt tagjait, hogy hol ki akar megint az Ő adóforintjukból meggazdagodni galád módon!

és ebbe minden párt tagja górcső alá került, hidd el!
nincs ma olyan politikus, akinek az utcsó szennyesét elő ne kotornák a konkurens pártok hívei!
Előzmény: Törölt nick (710)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.25 0 0 721
bár amúgy válaszolhatok még:

az Ő érdekében hívnám rá fel a figyelmét, hogy ne nézzen hülyének, ne adja az álszentet, nyugodtan legyen önmaga!

ha egyszer bulizós fiatal, akkor az!

Ha meg érett, becsületes családapa lesz, és még a végén becsületes politikus is, akkor bizony kiállnék mellette, de addig én raknám helyre az öntelt fejét a saját érdekében, amíg ezt csak hazudja önmagáról!
Előzmény: Törölt nick (707)
evil1023 Creative Commons License 2010.03.25 0 0 719
Ok, próbáljuk másként. Te személy szerint melyiket tartod súlyosabb vétségnek? Hagyó millióit, és lakásátírásait, hunvald ingatlanügyleteit, és azt hogy a börtönben ülve, semmi munkát nem végezve jogosult a fizetésre, vagy azt hogy egy jobbikos melegekkel fotózkodik, majd lemond?

Ez nem off, de ha szerinted off ,akkor válaszolj off-ként.
Előzmény: Törölt nick (711)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.25 0 0 717
azért nem válaszoltam, mert egy olvtárs jobban megfogalmazta nálam:

"#FF4500 válasz | megnéz | könyvjelző 2010.03.25 15:07:00 © (608)
Hát, ha a fiam minden igyekezetem dacára ilyen lenne, és emellett a művelt és kulturált ifjúságot óhajtaná nevelni, én azért javasolnám neki, hogy kezdje magán a kísérletezést, ha már olyan társaságba keveredett, ahol marokra szokás fogni a borospoharat, átizzadt hónaljjal lóbálni a sörösüveget, és ájult részegen cigerettásdobozokat pakolnak a fejére a "barátai". De mindenképpen várjon még azzal a politikai pályával ...
Előzmény: Dobozdemokrata (603)"
Előzmény: Törölt nick (706)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.25 0 0 714
na, megnéztem. 56hsz-ből 5x írtad.

nos, nem tudom, mit akarsz ezzel elérni.

Én még a Fidesz védelmében sem csinálnék olyat, hogy bűnre bűnt sorolgassak, hogy egálba kerüljön a két párt.

Tényleg ennyi a színvonal?

hogy minden jobbikot érintő negatívumra hozol egy másik példát?

rossz úton jársz olvtárs!

"Tudom, PC-ül 1-1 nek kell számolni, mert ügy-ügy,"

tudod én úgy sz,olok:

1 ügy szoci oldalról, 1 ügy fidesz oldalról, 1 ügy jobbik oldalról, az bizony három pofon a nemzetünknek!

és tudod olvtárs ugyanannyira súlyosnak találom azt, aki milliókat nyúl le, mint azt, aki a szavazói bizalmát árulja el!

Az, aki csúfot űz a szavazóiból, cinikusan felülteti őket és hülyének nézi a szavazatok reményében!

Számomra nem személyes a harag Gyurcsánnyal szemben, mert nem hittem neki, nem engem árult el, hanem sok százezer embert döfött hátba, akik feltétel nélkül hittek neki!

ehhez képest szánalmas a csepelihitlerezésed, nem gondolod, miközben az a kérdés: a jobbik jelöltjei mennyire cinikusan játsszák az ájtatos manót és röhögnek a híveken közben a markukba?

Előzmény: Törölt nick (701)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.25 0 0 710
A hasonlat nem a legjobb, mert a gyerekeidet neveled hosszú évekig, tehát kicsit jobb az esélyed arra, hogy olyan felnőtt váljék belőle, aki miatt nem kell szégyenkezned.

Mindenhol vannak fekete bárányok, és bárkinek a múltját piszkálnánk meg, lehetne benne találni valami oda nem illőt. Más kérdés, hogy ha ezt a piszkálást a sajtó ipari méretekben, előre kitervelt ütemben végzi, abból az lesz, amit itt, ebben a topikban tapasztalhatunk.
Előzmény: Törölt nick (706)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.25 0 0 705
A szóvivő srác meg a mostani, a Sneider elítélendő (már ha igaz; még nem válaszolt a levelemre egyébként), a többi mesterségesen gerjesztett, de hát ugye muszáj, hogy nap mint nap legyen valami álbotrány, hogy el lehessen mondani: minden napra jut Jobbik-botrány. Mindegy, hogy loptak-e kabátot, a lényeg, hogy az ügybe belekeveredjenek.
Előzmény: Törölt nick (704)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.25 0 0 702
az a helyzet, hogy nekem a méltóságomat sérti, hogy ennyire hülyének néznek.

Volt egy ismerősöm, egy büfében dolgozott.

mikor készítette a szendvicset, az összes szalámit úgy rakta a zsömlébe, hogy félig kilógjon ( mintha dugig lenne tömve ugyebár)!
hanem amit közben mondott:

- így ni, hadd lássa a buta arcú, hogy mit zabál!

nincs ezzel semmi baj, mindenhol így bánnak a birkanéppel, van ahol mondják közben, van ahol nem!

minket minősít, ha csont nélkül bevesszük, hogy az a szendvics dugig van:-((
Előzmény: Pujol. (696)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.25 0 0 699
Hát ja, mondjuk le a kalappal a kampány irányítói előtt, tényleg szépen összeszedték, nem semmi munka lehetett benne, hogy minden napra csepegtessenek valamit.

Ügyesek, profik, na.

Kíváncsian várom a hátralévő 2,5 hetet.
Előzmény: Törölt nick (695)
#FF4500 Creative Commons License 2010.03.25 0 0 698
Miután Sneider még csak nem is cáfolt, ez elég gyengus mosdatási kísérlet.

Előzmény: Törölt nick (692)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.25 0 0 697
ez valami botrányos egérragasztó lehet a számodra, mert csak ebben a topikban nem tudom összeszámolni, hányszor írtad ezt le!:-SSS
Előzmény: Törölt nick (694)
Pujol. Creative Commons License 2010.03.25 0 0 696
Egyébként annyi eszük nem volt, hogy írjanak egy köremailt az összes jelöltnek meg ilyen-olyan pártbeli tótumfaktumnak, hogy gyerekek, kampány kezdődik mindenki nézze át azt a szaros iwiw profilját meg picasa albumát és törölje a támadható fotókat, bejegyzéseket stb, ha van.

Egyébként majd ott kezdődik a meghasonlás, amikor a tényleg az egészet komolyan gondoló jobbik szimpatizánsok, átlagemberek szembesülnek azzal, hogy esze ágában sem lesz lemondania az ilyen arcoknak és a pártvezetés sem fogja őket felszólítani a távozásra.
Előzmény: Törölt nick (689)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.25 0 0 689
lassan az derül ki, hogy jónéhányan vagyunk akár itt is a fórumon, akik jobban illenének a jobbikba, mint azok akik jelenleg ott vannak:O)))
Előzmény: Pujol. (670)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.25 0 0 688
Én mindenesetre írtam neki, ahogy pár napja Király Andrásnak is.
Előzmény: Törölt nick (675)
#FF4500 Creative Commons License 2010.03.25 0 0 687
Nekem furcsa, hogy egy újságban ilyeneket mond egy szülő a gyerekéről..
Ez a kígyó-béka-dobálás szintje.

Aham. Miután meglopta, majd megpróbálta bolonddá nyilváníttatni őket. Szemét szülők, télleg.
Előzmény: Törölt nick (684)
#FF4500 Creative Commons License 2010.03.25 0 0 685
(Miután 1992-ben a Kőbányai Sörgyár részvénytársasággá alakult, 1993 novemberében a South African Breweries (SAB) csoport tagja lett, amely Dél-Afrika legjelentősebb és a világ ötödik legnagyobb sörgyártója volt akkoriban. 1997 júliusában a tulajdonos SAB egyesítette a Kőbányai és a Kanizsai Sörgyárat, ezzel létrejött a mai Dreher Sörgyárak Zrt.
A dél-afrikai sörgyártó és az amerikai Miller Brewing Company 2003-ban történt egyesülésével létrejött SABMiller vállalatcsoport napjainkban a világ második legnagyobb sörgyártó vállalkozása.

- szóval a Dreher éppenséggel akkora multi, mint ide Kőbánya.)
Előzmény: Törölt nick (681)
#FF4500 Creative Commons License 2010.03.25 0 0 682
Dreher Antal sörét inni azért még nem nemzethalál szvsz.

Úgy volt ő Antal, mint Verne Gyula. De egyébként ez a szál tényleg hülyeség.
Előzmény: Törölt nick (681)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!