Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
5 km-t biciklizem, 2 km-t gyalogoltam, 24 km-t buszoztam a Lidl-be, hogy vegyek egy homokszórót meg ha szimpatikus és tényleg fém tartályos akkor egy festékszórót is, erre kiderült egyik sincs. Állítólag 3 db homokszórót kaptak összesen. Mérgemben a festékszórót már nem is kérdeztem... :-(((
Nem versenyzek . Buli kedvéért megyek és , hogy jó érezzem magamat .
Azt tudni honnan és mikor indul a csapatás . Mindenki aki nevez megkapja az indulás helyét es idejet . De az indulás is mindenkinek máshonnan más- más idöpontban . A táv mindenkinek ugyanannyi , s így nem egymással nem kell megküdeni csak az idővel . Az induláskor kapjuk meg az célpontot , s közben vannak feladatok ( Furaknak az sokat mond ,hogy geó rali ) ,vagyis meg kell keresni valamit ( épület , emlék hely stb ) s az adott kérdésekre ott tudjuk meg a választ . Persze a csalás vagyis ,hogy neten megnézve és egyből a célba menjen valaki ez ki van zárva . Mivel minden résztvevő kap annyi kendőt ( különböző szín van mindenkinek ) megkerested amit kell oda kell kötni 1 kendőt . Így tudják ellenőrizni az ott létét . Aztán a végén az elismerés a nyeremény . Meg egy az autóval kapcsolatos szolgáltatás . Ez a bulit szinte minden hónapban megrendezésre kerül , más-más helyeken . A táv 50-60 km ér általában . A felelősség mindenkinek a sajátja s a végén van esetleg 1 helyen 20 vagy több autó . Ez így nem annyira feltünő senkinek .
A büdös kölke már akkor szinyós volt ((::!!! Még jó hogy nem két litert ittak ott mert kitálaltad volna mire oda vitted volna neki hihihihihihihi De megitta az atya a vizet ((::!!??? simán lehúzta ?
Anno mikor 11 éves lehettem és ministráltam . S mikor a kis bort kellett kívánni ( akkor még a sekrestyében volt ki készitve ) az atyához . S ugye a vízből bort csinál hirdeti ezt . Úgy gondoltam akkor megiszom az a kis deci bort és a kancsóba vizet engedek .
Nos kiderült nem tudott bort csinálni a vízből mégsem :( .
De jó pár alkalommal adtam neki lehetőséget , de nem sikerült neki egyszer sem 😉
27én csütörtökön kezdik akkor már kell az irányítás biztosítás, és kedden a lesz vége. A fiam már most ideges kb 60 ember van az irányításnál-biztosításnál. A hétvégén akkor gyakorlatilag 48 óra egyhuzomban, ő nincs sehol pontosabban mindenhol van. Mindenki őt hívja keresi.
Hát én biztos nem, mise ittunk belőle. Egész este a táblázatkezelővel dolgoztunk (busójárás szervezés) úgy tűnik kész lett, remélem nem kell már módosítani. Most este gyorsan kinyomtattunk 30 lapot mintának. Reméljük a szolgálat tudja kezelni az okoskákat mert elektronikusan kapják(xlsx). Persze vannak akik csak a papíron tudnak ki igazodni, azoknak sajnos minden napra ki kell nyomtatnom.