Na ha már ekkora arcod lett akkor le is írom, erre tanum Zootyka is! Térdig érő tyúkszar volt az első, a kecskéd akkora helyen volt hogy éppen megfordult maga körül, hátúl a ketrecekben külöféle döglött állatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Biztos nem volt időd takarítani mert itt lógsz a fórumon. A cigányputri kutya fasza volt hozzád képest! És ne nevezz hazugnak Te kis skizofrén majom! Na ezt moderáltathatod...........
Érdekes itt jó pofiztatok mind a ketten! Nem volt annyi vér a pucádba hogy ott a szemembe mond ha volt valami gondod! De hát nem is várok tőled semmit!
Én milyen jót röhögtem mikor nálad jártam kispajtás és megláttam mit csinálsz Te! Mert ugye régen sokat hangoztattad hogy meg kell nézni hogy mennyi mindent csinálsz! Na de nem akarom részletezni tovább de ha az ÁNTSZ kiment volna asszem semmid nem maradt volna!
Mi az hogy te beszélsz, rám ezt aztán nem mondhatod. Bár én nem vallom magam tenyésztőnek sem, csak hobbiból nyulat TARTOK. De Te a tenyésztéstől qrvára messze vagy!
Csodálkoztam volna ha nem szoltál volna bele a felnőttek dolgába,példaképnek csak azt lehet nevezni tisztelni aki kiérdemli és nem szélhámos,de ezt neked jobban kellene tudi!Üdv.Gabi
Tudom, hogy nincs mindenkinek megoldva a tetoválás, de a vevők se tudják, hogy ki tudja betetoválni, egyet pl. én betetoválok a jövőhéten. Sajnos, előbb vagy utóbb mindenkinek bekel szerezni egy fogót.
Tudom ezt,csak nincs fogóm így nem tudtam tetoválni de a többit vhogy megoldom már.De a számok kellettek a nyuszik gazdáinak és megoldják ők is a tetoválást.Remélem a többit már letudom tetováltatni vkivel.
Ez a legkönnyebb, fikázni, ahelyett, hogy örülnénk annak, hogy mostanában egyre több nyilvánosságot kap a nyúl. Fajtától függetlenül, örülni kéne mindenféle hírverésnek.
Nevetséges ami húsvéti ünnepekkor volt az m1-en! Jót nevettem a reggeli és esti műsorban látottakon! Legalább ami Magyar óriásnak mondott Német óriást oda visznek, tetoválnák le! Vagy csak a tv nem úgy adta vissza.....Röhej!