Valami újat talált ki a koda, ilyen még nem volt. A topic nyitásakor még nem jelent meg az autó, de az autós újságírók már tesztelték és elismerően nyilatkoztak róla. Ide várom az első tesztvezetések tapasztalatait és a majdani új autó tulajdonosok észrevételeit is!
Én Szlovákiában lakok, csak a neten találtam ezt az oldalt - még személyes tapasztalatom nincs veluk. Személyessen is lehet náluk kézpénzben vásárolni - hétfó-péntek 9:00 - 16:30, szombaton 9:00 - 12:00 (2012 szeptember 1-tol).
Szia: Elnézést, h megkérdezem,de Te Csehországban élsz? Jó az oldal, sőt van olcsóbb is mint a superskodán. Nézegettem a kontaktot,de nem tudom azt megállapítani, hogy személyes vásárlásra van-e lehetőség? Illetve földrajzilag hol vannak?
Nos ahogy nézem a magyar konfigurátorban, ha minden jól megy akkor Cappuccino-bézs metál - az asszony is már jóval hagyta a színét :-) Az volt a kikotése, hogy O válassza a színt.
... nem olyan hosszú az uzemi szabadságuk a Skodánál :-) , csak én ezt céges autónak akarom megvenni és új évtól újból a egyszerű könyvelést fogom vezetni, ahol leírhatom az autó árat csokkentve az adóalapomat. Most a pausális kiadások alkalmazom - megjegyzem én Szlovákiában élek. Ha most venném meg a Yettit, akkor az idei évre való adóleírások summája elszálna a levegóbe. Úgyhogy turelmetlenul várok még, hogy majd kb. két hónap múlva megrendelhessem az 1,4 TSI t.
Amikor átvettem az Octit, beszámolták a Fabia Sedant.
Leadáshoz kellett a km.óra állása.
Kimentem leolvasni, 59.999 km-t mutatott :-)
Mondtam is, hogy kerülök egyet a telep körül, hogy meglegyen a 60 ezer :-))
Boldog szülinapot a Yetinek!
Mit kapott ajándékba?
HI. Egy kis nosztalgia. Múlt év 06.10.-én (igaz akkor pénteken) vettük át a Skoda Yetit. Ma 10.-e van és reggel 7:38-kor fordult a km 19999-ről 20000 km-re. Na ilyenek a véletlenek.