Az frankó - azért majd kitalálok valamit :) A napellenző felfogatási pontjairól óvatosan távolítsd el a műanyag bizbazokat, alatta lesznek a csavarok. Olvasólámpa/napfénytető kapcsolót is óvatosan feszegessed, ezt rugós fém fülek tartják a kárpitban. Inkább a kárpit ami nem túl erős :)
Ma beszéltünk az eladóval, egybe küldi a tetőt, szóval az enyémet megkaphatod kompletten, hogy ne nálam fogja a helyet, a motort majd leszereled róla. :)
Azt meg, hogy sikerült? Fejre álltál? :) Szerintem nem lesz egyszerű mutatvány, gondolom a bontó csak kompletten adja. Legalábbis nekem azt mondták, amikor motort kerestem hozzá. Ellenben ha sikerül szerezned, a motort megveszem belőle. A múltkor volt az e-bay-en, demár nem találom..
Grrrrwáááááá, sikerült betörnöm a napfénytetőm....,pontosabban bepókhálósodott most teliberagasztottam powertape-el de gyanítom nem tart sokáig. Cseréltetek már ilyet? Mennyire macera? Esetleg valakinek eladó?
Sziasztok! Tudom, hogy nem hirdetési oldal, de hátha itt hozzáértő gazdára talál.
Másfél éve teljes körűen kikarosszériázott, 1996-os, 7 személyes Terrano II. eladó vadonatúj goodyear wrangler gumikkal. A fék és futómű rendszer frissen felújítva. Vontatás 2,5 tonna, motor és a hajtáslánc tökéletes állapotban. Az autó rendszeresen karbantartott, autószerelőtől eladó. Adagoló módosítva, nagy nyomaték.