Csodák nincsenek. Az Élet a Csoda, hogy LÉTezünk.
"A csoda csak az első, az Istenhez vezető számtalan lépcső-fok közül" - Al-Haladzs szúfi misztikus.
Amikor "csodás" gyógyulások történ-
nek csak MEGNYÍLvánul valaki által AZ, ami mindig is létezett, ami körülöttünk
"kívül-belül" VAN.
A horvátországi Braco nem beszél,nem
tapogat-csak nézi az előtte állókat. Egyedülálló a világ gyógyítói között abban is, hogy nem reklámozza magát, interjút sem ad (ellentétben a szkeptikusok önreklámozásával;).
A gyógyulások száma több ezer, ezeket folyamatosan feldolgozzák. Nem "kér" semmit, viszont AD.
Ez ugye ellentétes világunk elvével ;) Pontosabban egyet kér csak: nyitott-
ságot. A Braco-topik nyitójaként hasonlóképp kérek én is.
Jó fórumozást mindenkinek!
"Eddig még nem sikerült "fognom" más gondolatát..."
Nem is kell :) Egyfajta érzékenység az egész. Az energiákat tiszta lélekkel-tudattal
egyszerűen lehet érezni. Ez is a "látás" egy fajtája - szellemi értelemben értve a látást persze. Van aki vizuális (aurát lát szinekkel, stb.), van aki képeket, van aki
érezve lát. (Ilyen vagyok én is pl.:) Lehet érezni az energiákat, mások kisugárzását,
ha erősebben gondol valamire, stb.
Braconál semmire nem kell "gyúrni", csak nyitottan, csendben "ott lenni".
Ő igazi szellem-gyógyász, vagyis a dolgok gyökerét oldja meg:
lelki síkon gyógyít, ott segít, ahol kell! Nem a tüneteket szünteti meg, hanem
az okot! Nem tapperol, nem mormol varázsigéket, mantramokat, nem befolyásol, nem mondja meg mit egyél, mikor pisilj, stb.
ghepard, ha voltak egészségügyi problémáid, egy próbát megér Braco!
Eddig több 1000 esetet regisztráltak, ahol használt. Ha jön M.o.-ra keresd fel.
Magam is nagyon kiváncsi vagyok rá.
A könyvben lévő DVD-n német akadémikusok, tudósok nyilatkoznak, akik széttárják a karjukat, és azt mondják mosolyogva: "Ilyen van, és kész. Örüljünk neki."
Az egyikük, idős tudós, évek óta derékfájásban szenvedett: egy este csak megnézte a filmet és úgy ébredt fel reggel, mint 20 éves korában...:)
(Nem hinném, hogy csak úgy a nevüket adnák ilyen kóklerséghez, mint az ellenoldalon a "szkeptikusok", akik jól fizetett média-beli ismertségüket használják fel mások lejáratására.)
Igen, vannak olyan helyek, ahol kapásból jól érzed magad és vannak ahol meg pont rosszul. Lehet, sugároznak valamit. A gondolat is felfogható sugárzásnak. Mert, ha azt mondjuk, hogy az valami, akkor az mi? Én úgy kezelem, hogy azok is anyagi alapon működnek (nagyon nagyon pici részecskék, melyeket még messze nem ismerünk, nemhogy kimutatni tudjuk).
Nekem ezzel csak egy bajom van. Eddig még nem sikerült "fognom" más gondolatát....... szerdán benézek ide......
Bevallom, érdekes téma, mert nekem az egészség a legfontosabb a világon, azt nem lehet megvenni, azért harcolni kell mindennap.....
Lehet valahogy működhetnek azok a gondolatátviteli dolgok, csak nem nagyon tudom (ma még) elhinni. Ezért magammal próbálkozom. 27 évig jártam az orvosokat, mástól vártam, reméltem segítséget - valahogy nem nagyon működött, aztán úgy döntöttem, megpróbálom saját erőből kimászni a bajokból, ami fokozatosan sikerült is. Ebből a szempontból az utóbbi 30 évvel nagyon elégedett vagyok. Nálam is a hangsúly a lélekben/gondolatokban van.....
"meg tudnád írni, hogy mi az a hatás tulajdonképpen."
Kedves ghepard!
A témanyitóban is írtam, hogy először nem foglalkoztatott a dolog:
"na, egy újabb sarlatán". Aztán a könyv olvasása közben kiderül, hogy maga a
tudós szerző is átalakult, szellemi kereső lett, de ami a legfontosabb:
a Braco-képek ereje...
(Kis közbevetés: A Hórusz-szeme topikban írtunk a piramisok beavató-hely
jellegéről, a "hely szelleméről", hogy micsoda erejük van /volt szerencsém élőben is
megtapasztalni; még a pocakos amcsi túristák is "fantastic atmosphere"-ről
beszéltek, sörözés közben, tehát nem valami emelkedett szellemi állapotban:)/.
Vagyis minden dolognak van egy kisugárzása, szellemi minősége, állapota:
egy képen pl. érezni az adott dolog, előlény kisugárzását, erejét. Ehhez persze
jó, ha elég tiszta állapotban, tudati-lelki minőségben leledzünk: akkor érzékenyebbek vagyunk rá.)
Tehát Bracot is "le lehet tesztelni" a könyvbeli fotók alapján, érezhető egy nagyon tiszta, finom erő. EZ a hatása ANNAK, amit Braco közvetít - ő ui. nem "gyógyító", ezt
mindig hangsúlyozza, nem neki köszönhető ez, hanem rajta keresztül történik.
"A lélek szerepét teljesen kikapcsolják. De azt már abszolute nem értem, hogy aki többet tud a világról, mint jelen esetben te is, - hisz ezzel is több valakinek a tudása az átlagemberénél - kimondva, kimondatlanul téged tartanak butábbnak. És az a baj, hogy ebben a hitben általában megingathatatlanok."
Bölcs vélemény, kössz :)
Drago Plecko, a Braco-könyv szerzője "profi" természettudós (biokémiából doktorált)
érdekes megfigyelni, miként alakult át a szemlélete ("tágult a keretrendszere":),
hiszen az elején kézzelfogható "bizonyítékokat" akart, kizárólag a tudomány területén belül... aztán idővel ráébredt (ráébresztették), hogy teljesen más szférában zajlik a spiritualitás, így ott más "eszközökre" van szükség. ...
Én mondjuk nem kapcsolom ki. Nekem az a legfontosabb - az akarat, tudat, tudás, gondolat, gondolkodás, mert azt gondolom, hogy az az első. Onnan indul ki a parancs, hogy valami történjen. Ha most elgondolom, hogy 1 óra múlva leülök és kezdem kifűzni a cipőmet, az megtörténhet. De nem fog megtörténni, ha többé nem gondolok rá és nem jön az eszembe és nem hozom a döntést.......
A saját gondolat erejére számos közvetett bizonyíték is volna talán. Gondoljunk csak arra, hogy ha hirtelen meghal, akit szerettünk. Nagyon sok embernek szinte megtörik a szíve, meg is betegszenek sokan ilyenkor, sőt vannak akik kis idő múlva követik Őt..... Pedig ilyenkor semmilyen fizikai (materiális) hatás nem éri az embert és mégis...... Valahol olvastam, hogy van valahol egy törzs, akik azt hiszik, hogy az árnyékukban az erő. Ha például beléáll egy lándzsa (az árnyékba), akkor képesek néhány nap múlva meghalni......... Arról azonban még nincs info, hogy egy másik ember gondolata hasson közvetlenül egy másik emberre.......
"A könyv második fele szól konkrétan Bracorol. Érezni lehet, hogy az ő valóban eredményes hatása az, ami megnyitotta és felismerte micsoda erők ezek."
Esetleg meg tudnád írni, hogy mi az a hatás tulajdonképpen. Nálam mondjuk már kb 30 éve elég jól működik egy "hatás", melyet el tudnék egy két mondatban magyarázni. Nálam egész röviden így működik. Hiszem, hogy az én tudatom, lelkem, gondolataim, gondolkodásom, tudásom, életvitelem, lélegzésem, ivásom, táplálkozásom......... segítenek főképp nem bajna kerülmi (de a bajból is). Nem tudom elhinni (legalábbis eddig), hogy egy másik lelke, gondolatai közvetlenül segítsen nekem. Ha én nem fogok azzal törődni, gondolkodni, akarni...... akkor azt hiszem az másik megszakadhat a gondolataival, azt hiszem nem sokat fog érni. Ugyanúgy az orvos is megszakadhat, ha Te lecseszed magad, akkor nem sokat fog érni.
Kössz, hogy "bölcsebbnek hittél" :) A nyugati téri Alexandra könyvesházban
láttam a könyvet: "na, mondom, mégegy sarlatán"... - először bele se néztem.
Pár hét múlva levettem... a könyv 2 részből áll: az elején a szerző a szellemi kereséséről ír: tudósként precízen ki akart deríteni mindent: a jógik, "mesterek"
tudását, stb. csodás gyógyulásokat.
Nem csak az íróasztal mögül, mint a legtöbb "szkeptikus", hanem személyes tapasztaltokat szerzett Indiában, Hawaii-n, stb.
A könyv második fele szól konkrétan Bracorol. Érezni lehet, hogy az ő valóban
eredményes hatása az, ami megnyitotta és felismerte micsoda erők ezek.
Drago Plecko : Braco, a csend mögötti erő. DVD-vel.
A szerző a zágrábi egyetemen doktorált biokémiából, 2 évtizede kutatja a tudomány "határterületeit", megismert számos spirituális irányzatot
EREDETIBEN, találkozott jógikkal, stb. Bejárta a világot a csodás gyógyítók
után, míg végül a legnagyobbat és leghitelesebbet saját hazájában lelte meg :)(Így szokott lenni: ami hozzánk a legközelebb van, azt a legnehezebb észrevenni...)
"A csoda csak az első, az Istenhez vezető számtalan lépcső-fok közül" - Al-Haladzs szúfi misztikus.
Amikor "csodás" gyógyulások történnek csak MEGNYÍLvánul valaki által AZ, ami mindig is létezett, ami körülöttünk, "kívül-belül" VAN. A horvátországi Braco nem beszél, nem tapogat-csak nézi az előtte állókat. Egyedülálló a világ gyógyítói között abban is, hogy nem reklámozza magát, interjút sem ad (ellentétben a szkeptikusok önreklámozásával;). A gyógyulások száma több ezer, ezeket folyamatosan feldolgozzák. Nem "kér" semmit, viszont AD. Ez ugye ellentétes világunk elvével ;) Pontosabban egyet kér csak: nyitottságot.
A Braco-topik nyitójaként hasonlóképp kérek én is. Jó fórumozást mindenkinek!