Keresés

Részletes keresés

keszthelyidora Creative Commons License 2010.07.16 0 0 112

Szia!

Ha érdekel hozzánk bekapcsolódhatsz, most jutottunk fel NB II-be, edzések augusztus 3-án kezdődnek.

Előzmény: csniki22 (109)
keszthelyidora Creative Commons License 2010.07.16 0 0 111

Szia!

Első edzés aug. 3-án 19.00, a helyszín még bizonytalan, de ha érdekel a dolog majd megírom a pontos helyet. Van ifi csapatunk, de ők tőlünk teljesen külön készülnek

Előzmény: Adrika93. (110)
Adrika93. Creative Commons License 2010.07.14 0 0 110
Szia !
megtalálta az oldalt és egész jó!
Mikor lenne az első edzésetek?
És NB2-be nem kell ifi csapat?, mert én még ifista kapus vagyok.(93)
Előzmény: keszthelyidora (108)
csniki22 Creative Commons License 2010.07.13 0 0 109
Sziasztok!

Csapatot keresnék Pesten a nyári alapozás időszakára. Jelenleg egy vidéki városban játszok nb2-ben (ifi,felnőtt), de a nyári szünetre feljöttem Budapestre dolgozni, ami kb augusztus 19-ig tart. Az alapozásra nem tudok hazajárni ( kb 3-4 órás az út! ), de az alapozásból viszont nem szeretnék kimaradni. Sajnos a munkát már nem igen tudom lemondani, mert számítanak rám. Ha valaki tudna ajánlani valamilyen csapatot, ahol jól fel tudnék készülni ( futások, erősítés, stb...). Minden nap ráérek 5 után és a hétvégék is szabadok.
Előre is köszönöm!
Üdv.: Niki
keszthelyidora Creative Commons License 2010.07.12 0 0 108

Szia!

Probáltam írni az email címedre nem sikerült. Az Ikarus honlapon olvashatsz rólunk, jövőre NB II-ben indulunk. Edzések augusztusban kezdődnek

Előzmény: Adrika93. (107)
Adrika93. Creative Commons License 2010.07.06 0 0 107
szia !
olvastam hogy kapust kerestek, és megszeretnélek kérni hogy az e-mail címemre küldenél egy pár sort,hogy hol ,melyik osztályba játszotok , edzésekről köszi!
Adri
JA és kapus vagyok!
keszthelyidora Creative Commons License 2010.06.29 0 0 106

Szia!

Jelenleg nyári szünet van a csapatnál, augusztusban kezdődnek az edzések, de a helyszín még bizonytalan. Szeptembertől nagy valószínűséggel a Szerb Antalban fogunk edzeni. Nézt ezt a lapot, amint véglegeset tudok megírom és ha érdekel a dolog szeretettel várunk. Többet rólunk az Ikarus honlapon olvashatsz.

Előzmény: Detty86 (105)
Detty86 Creative Commons License 2010.06.28 0 0 105
Szia Dóra!

Még mindig a XVI. Szerb Antal Gimnáziumban vagytok? Mikortól lesznek edzések és hánykor? Vagy mikor lehet menni?
Előzmény: keszthelyidora (104)
keszthelyidora Creative Commons License 2010.06.25 0 0 104

Szia Detty86!

Vegyes az életkor legtöbben 20-as éveikben járnak de vannak rutinos játákosaink is. Ha van kedved szívesen látunk

Előzmény: Detty86 (99)
keszthelyidora Creative Commons License 2010.06.25 0 0 103

Szia!

Ha van kedved szivesen látunk, lejebb olvashatsz egy-két információt ezen az oldalon a csapatról

Előzmény: Ramblerka (96)
GaGa in the room Creative Commons License 2010.06.23 0 0 102
Én 14 évesen hagytam abba a kézilabdát, azóta is nagyon hiányzik, eleve a mozgás és a versenyzés is.
Kiss_Zsolt Creative Commons License 2010.06.23 0 0 101
Rendszeres testmozgás miatt is jó a hobby szintü kézi is! :) Én is mennék valahova, de nemtom hova! :)
lovi26 Creative Commons License 2010.06.22 0 0 100
mivel már NB I/B-ben is csak hobby szinten játszanak a lányok---) Inkább úgy mond,hogy vannak olyan csapatok ahol csak hobbyból játszanak.

De gondolom te sem gondolod komolyan,hogy Érden,Újbudán,/ők vajon hobbyból jutottak fel az nb1-be?/Kozármislenyben,Kispesten,Szekszárdon,Gyöngyösön és még sorolhatnám,hogy hobby szinten menne a kézilabda!Szó sincs róla.
Előzmény: keszthelyidora (86)
Detty86 Creative Commons License 2010.06.22 0 0 99
Szia! Én nagyon szeretnék kézilabdázni, bár azt nem mondom, hogy NB II-es szinten lennék ( :) ) Ha minden jól megy, akkor rövid időn belül felköltözök pestre, és jó lenne valahova eljárni. 24éves vagyok az nagyon öreg a csapatba? :) Mennyi a csapat eddigi átlag életkora?
Előzmény: keszthelyidora (98)
keszthelyidora Creative Commons License 2010.06.20 0 0 98
NB II-es fővárosi női kézilabda csapat játékosokat keres! Olyan lányok, asszonyok jelentkezését várjuk, akik úgy érzik szivesen játszanának egy ambiciózus, sikerre éhes csapatban. Edzések augusztus első hetében kezdődnek, heti két alkalommal. Szeretettel várunk.
Előzmény: keszthelyidora (97)
keszthelyidora Creative Commons License 2010.05.19 0 0 97

Szia!

Bp. I o. csapat vagyunk, Ikarus honlapon olvashatsz rólunk, az edzésidőpontot és helyszínt pedig már alább többször megírtam. ha érdekel szeretettel várunk

Előzmény: Ramblerka (96)
Ramblerka Creative Commons License 2010.05.18 0 0 96
Sziasztok.

Keresnék olyan csapatot akiknek, kapus hiányuk van. 8 évig kézilabdáztam, érettségi miatt hagytam abban, de most fősuli mellett szeretnék megint aktívan játszani.
Nagyon hiányzik...:(
brigittaaaa888 Creative Commons License 2010.05.14 0 0 95
Sziasztok!21 éves lány vagyok nagyon régen kézilabdáztam most is játszanék, ha van rá lehetőség Budapesten csatlakoznék egy csapathoz vagy ha nem férek be alapíthatnánk egyet:)Írjatok:)

szép napot
Lina88 Creative Commons License 2010.04.24 0 0 94
Sziasztok!
Szívesen eljárnék edzésekre, Budapesten (lehetőleg valahol a belvárosban) keresnék csapatot. 21 éves vagyok, régebben játszottam beállóként hobbiszinten.
adelusz Creative Commons License 2010.04.16 0 0 93

Ide írhattok: adelusz@freemail.hu
adelusz Creative Commons License 2010.04.16 0 0 92
Sziasztok.

Én Győrben keresnék,olyan csapatot,akik hobbi szinten összejárnak játszani.

Ha valaki valamit tud légyszi irjon.

köszike.
keszthelyidora Creative Commons License 2010.04.16 0 0 91

szia!

Ha van kedved mi szivesen látunk lejjebb olvashatod a helyszint és az időpontot.

Előzmény: Arannny (90)
Arannny Creative Commons License 2010.04.13 0 0 90
Sziasztok!

Hobbi szinten szeretnék kézilabdázni. 27 éves vagyok, gimnáziumban kézilabdáztam. Tud valaki olyan helyet, ahol heti két- illetve három alkalommal tudnék játszani?

Előre is köszönöm!
keszthelyidora Creative Commons License 2010.04.05 0 0 89

Szia Timi!

Természetesen ha van kedved szeretettel várunk, a tavaszi iskola szünet miatt első edzés 04. 08-án! Lejjebb olvashatod hol és mikor vannak az edzések ha van kedved gyere le a többit személyesen megbeszéljük Többet rólunk az Ikarus honlapon olvashatsz!

Előzmény: kistimi... (88)
kistimi... Creative Commons License 2010.04.04 0 0 88

Kedves Keszthelyi Dóra!

Én már egy kicsit idősebb vagyok, 27, de az életem volt a kézilabda. Engem kifejezetten hobby szinten érdekelne. Nem tudom, hogy lenne-e még lehetőség csatlakozni, illetve úgy is ha csak heti 1 edzést tudnék vállalni. Szeretném újra érezni a szenvedélyt, amit régen.

Előre is köszönöm a választ: Horváth Tímea

Fanni920 Creative Commons License 2010.03.29 0 0 87
Csak hogy mindenki képben legyén én NB1 serdülőben és ifiben játszok, azt hittem, hogy ez evidens. (Ha felnőttben játszanék valószínű nem neten keresnék csapatot)

Jane Fonda! Az edzőm lehet, hogy tudna segíteni, de nem hiszem, hogy ismeri a Pest környéki kisebb csapatokat. Ő szerintem a nagyobb csapatoknál ismert (pl: Fradi, Hunnia), de én nem szeretnék már magasabb szinten játszani, mert belefáradtam már a heti 5 edzés 2 meccs dologba.

Andebol 75! A "gyenge" minősítést azért kikérem magamnak! Nem vagyok egy sztárjátékos, valószínűleg ezért nem hívtak játszani mostanában, de azért gyengének se minősíteném magam. Kisebb kupákon lettem már legjobb kapus és rangosabbakon a csapatom legjobbja (példának okául: Országos Diákolimpia Döntő). Persze vannak gyengébb napjaim, mint minden sportolónak, de én inkább átlagosnak nevezném magam.
Azt is tudom, hogy nem úgy megy, hogy beszambázok valahova és rögtön a fejemhez vágnak százezret. Én csak azt szeretném, ha pár ezer forinttal be tudnék szállni a költségeim fizetésébe (pl: koli, kaja, útiköltség stb). Tudni illik nem vagyunk milliomosok.
Dolgozni is szívesen elmennék iskola mellett, de munkát meg lehet, hogy még nehezebb találni. Akkor meg, ha lehetőség van rá, miért ne olyannal keresnék egy kis pénzt, amit még szeretek is?
keszthelyidora Creative Commons License 2010.03.28 0 0 86

Kedves ismeretlen!

Valószínúleg fogalmad sincs milyen állapotok uralkodnak a kézilabdások családjában, különösen a másodosztályban vagy annál alacsonyabb bajnokságokban. Egy 18 éves lány kizárt dolog hogy 4 éve NB I-et játszon, esetleg ifit, aminek azért a színvonalától nem kell elájulni. Drukkolok, hogy találjon pesten egy olyan csapatot aki fizet majd neki, de erre kevés az esélye, mivel már NB I/B-ben is csak hobby szinten játszanak a lányok. Ez a helyzet, ez nem labdarúgás itt mindenki szereti amit csinál, mellette tanul, dolgozik, és nem a pénz az elsődleges szempont. További jó ismerkedést az új világgal!

Előzmény: myperco (85)
myperco Creative Commons License 2010.03.28 0 0 85
Érdekes állapotok lehetnek nálatok kézisek...

-NBI-es játékosok nincsenek felkészítve arra hogyan találjanak csapatot
-eddző bácsi/néni lemitképzelezi, mert ő is pénzt kér a játékáért
-ez is olyan hősihalottképző, ahol nekik lelkesedésből kell tolni a szekeret, he?
-nyilván tudja aki kézilabda edz, hogy az NBI már nem az egészséges életmódról szól

Szóval nemártana kedvenc gladiátorainknak némi hátteret biztosítani, nemdebár?
aranyember001 Creative Commons License 2010.03.27 0 0 84

Megvan a végleges tabella: rájátszásban mégsem jön Pestre.

Így hiszem.

Előzmény: aranyember001 (83)
aranyember001 Creative Commons License 2010.03.27 0 0 83

Azt hiszem, sikerült is azonosítanom!

A rájátszásban Pesten akár kétszer is megnézheted.

Megvan Andebol?

Előzmény: aranyember001 (82)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!