Helló!
Én a szomszédságban épülő Glória ház lakója leszek. Ne aggódj, majd szálingóznak a szomszédok apránként. Nálunk az értékesítő reklámozza a fórumot, még a weboldalra is felkerült. Így könnyebben idetalálnak a leendő lakók.
Nagyon szép kis házatok lesz és most, hogy normalizálták az árakat és elkezdték az építkezést, már kicsit optimistábban nézem én is az ott alakuló dolgot.
Érdekesek a lakások kialakításai ezzel a külső folyosós megoldással. Előnye, hogy mindkét oldalra kilátással rendelkezik, ezáltal világos, ami nagyon klassz, viszont hideg időben nincs védve, tehát két oldalról kapja a hideget. Hamar kihűl és többet kell fűteni. Nálunk a Gloriában a hagyományos középen folyosó, két szélén lakások, ami fűtés szempontból előnyös, viszont csak egy irányba ablakos.
Amit furcsállottam még a Tövishátban, hogy igen kicsik az erkélyeik. Talán csak a tetőtériek nagyobbak. Nálunk elég nagyok vannak, a mienk is pl. 8 nm.
Viszont nálatok meg a garázsben kialakított tárolók nagyon jók. Klassz, hogy majdnem minden beállóhoz tartozik egy kis tároló. Nálunk ilyen nincs és hiányzik is nagyon.
Affelől, hogy klassz a hely, ne legyen kétséged. Csendes, nyugis, az erdő közelsége miatt viszonylag jó a levegő is, közel a Teszkó, meg a Ósan és Budapest legmagasabb pontján, a Gellért hegynél is magasabban fekszik. Ha jön az özönvíz, jó esélyel megússzuk :-D
Most is itt lakom a közelben albérletben. Minden hétvégén elnézünk arrafelé, hogy haladnak. Már nektek is felállították a darut.