Vegyél rá valami sprét azt adj neki borotvával. Rögtön nem fog indulni vársz h száradjon és menni fog. Aksi 12AH sajnos a méretére nem emlékszem de vebshopokból kikereshető
Sziasztok! Szeretném lemosni a motorblokkot. Tudnátok ajánlani olyan motortisztító spray-t, ami nem cseszi szét a csöveket, műanyagokat? Miket "csomagoljak be" a nedvesség miatt? A másik kérdésem pedig az, hogy új akksit kéne vennem, viszont fogalmam sincs mekkora jó a 2001-es 150-es Leoba.
Persze meglehet szokni de azért nem úgy alnak közted mind egy svéd de nem is úgy mind egy ilyen úgymond jött ment migráns ahogy a magyar hívja. Szóval el lehet lenni türelmük az van. H milyen robeszt ha aminek 2 hengere van gozkalapacs már nem kell. Nekem nyúgotan járjon az a szar mondjuk hondát abból van 2 hengeres 400as. A simsont én is megtartom az nem lesz eladva ha már annyi mindent kibírt.
Hy, ez nem a leóba kell. Van egy öreg audim,amiben gyárilag 2 hűtő van. a nagy hűtő ventis, a kicsi nem.A kicsi elkezdett könnyezni.használtat nem akarok, az uj meg 76-90000 között. hasonló méretű full alu coolert tudok szerezni, de lehet hogy inkább a gyári alapján gyártatok egyet.
Köszönöm a gyors választ. Két kék schwalbem meg egy sr-em nekem is van. sajnos a star blokkszelvénye más mint a fecskéé.(turbós)
az egyik blokk ramaty, ezért vettem a starét, de jött a felismerés... a többi cucc azonos.Elraktam őket a nyugger éveimre biztosítéknak. :)
Azért gondolom meg lehet szokni kint...könnyen ment a beilleszkedés vagy ott is csak egy auslander marad az ember?Ha vennél 500cm3 alatt scootert, mit vennél?
Jelenleg nincsen motorom.ja de van egy simson 😀😁 igaz csak magyarban használom mikor otthon vagyok. Nincsen itt semmikül itt is csak dolgozni kell. Max a fejed nem fáj annyira de azért itt is tudd. 150es ki nem jöttem volna azzal lett volna a totál halál. Így is halál volt. Micsoda ötleted van h vízhűtőknek használni. Hát mivel a belsofelepitese nem ugyan az ez erre a célra nem igen alkalmas. A vízhűtőkben a cél minél több idot töltsön a víz. Az interkuler kicsit más ott nagy keresztmetszet és a hűtési tartomány is más mivel turbóból 200 fok fölött is lehet a levegő hőfoka és ezt akarjuk 100 fokra hűteni. Kb röviden ennyi.
Azt hittem rotax-al mentél ki, nem az YP 250-nel. Na, és mi az ábra kint?Milyen kétkerekűt hajtasz?Más.Kicsit hülye kérdés lesz.Töltőlevegő hűtőt lehet használni vízhűtőként?Másodlagos vízhűtőt nem találok gyárit :180x350x22-es méretben.
Köszönöm a gyors válaszod, egy Majesty 250-esét szereztem be az üzemi hőfok annak a hengernek amit rátettünk kb 60-65 fok afelett nem igazán szeret dolgozni. Nem sokkal nagyobb kb 5 centi és 1,5 centivel vastagabb összerakom azzal és kiderül h mi lesz. Elnézést az offért, és h nem túl témába vágó egy aerox tuning csak bíztam a közösség erejébe, segítségébe.. de ez is nagy segítség. :D ha valaki unatkozik v van - lesz annyi ideje h egy 2t-jét lemérje azt ezúton is köszönöm.
A hűtő teljesítményét nem teljesen a szélessége és magassága határozza meg. Szolval nem feltétlen nagyobb hűtő nagyobb hutoteljesitmeny. Még a másik h pár cm eltérés óriási hűtési teljesítmény lehet. A harmadik meg h 125-150-250 általában egyforma a hűtő teljesítménye. Mivel gyártásilag olcsóbb egymeretu hűtőt gyártani mind mindbe a más rakni és más gép kell vagy legalább is szerszám. Így optimaziljak a költségeket. Még a másik h 2t vagy 4t az sem mindegy. Nem biztos h segítettem de talán.
125 és 250es leonardo hűtőméreteket le tudná írni valaki? Hossz- szélesség- vastagság. Nagy segítség lenne, sajnos neten se angol se német se magyar fórumokon nem láttam. Aeroxba kellene a gyári hűtőnél nagyobb , vettem egy majesty 250ét de nem sokkal nagyobb..
Pár napja arra lettem figyelmes esténként, hogy néha lecsökken a műszerfal és a világítás erőssége néha meg vissza ugrik normális szintre. Mintha ingadozna a feszültség. Mi lehet szerintetek fesszabályzó? Azt kb két éve cseréltem újra.
Megpróbálok rámérni csak össze vissza csinálja az akkum új, nem merült még le.