A tárház kimeríthetetlen,mindig lesz valami újabb /automata szöges cipő,bokszkesztyű,olajköpés a bicikli elé,pankráció :)/ és még ki tudja milyen "kisegítő étrendek" Egyébként a motor kifejlesztője Varjas István:http://www.bama.hu/baranya/sport/motorral-meghajtott-kerekpar-mint-technikai-dopping-312505.érdekes cikk.
A 2-3 évvel ezelőtti sorozatos botrányok során felmerült a tour eltörlése,ha ezt nem is ,de pár évi kihagyást megérdemelt volna.
Ez a Tour már nem az igazi,a pénz ill a szponzor az Úr,már nem sportesemény ,viszont a tájak szépek, nevezetességek érdekesek,ezért nézem még.anno 20 éve kezdtem nézni épp a szép környezet miatt, később lettem szurkoló, valamennyire értője az országúti kerékpár versenynek.
Ma nagyon drukkoltam a jó "öreg Vinokourovnak",nagyon szépen csinálta és hazaért.:)
Dopping, motor a vázban, verekedés, lökdösődés. Van még lentebb ebben a sportágban?
Valószínűleg Cavendish akkor is megnyeri ezt a szakaszt, ha Renshaw nem fejeli le Deant és nem vág be szándékosan Farrar elé, de ezek után nekem inkább az fog megmaradni, hogy nem tisztán nyerte a szakaszt. (Nem beszélve arról, hogy ezzel a manőverrel Hushovdot is hátrányba hozta, mert Petacchi nem előzte volna meg Farrart és most nem rajta lenne a zöld trikó, hanem Hushovdon.)
Az legalább pozitív hogy szép tájakon mennek keresztül.
Pestiesen ez nem semmi,mint két őzbika,csak az agancsuk hiányzott,még jó hogy volt rajtuk bukósisak.Hogy mire nem képesek?!?,bár én már láttam pár éve hasonlót de akkor "csak" a vállukkal hadakoztak. Sajna ez a sportág is kezd eldurvulni,lásd a verekedést,régebben ilyesmi nem nagyon fordult elő.
Pillangó gondolatmenetét folytatva: ...... az sem ártana ha megtanulnál helyesen írni,ha már reklámozásra adtad a fejed, tudod az első benyomás is fontos, nem csak a tartalom. :-/
Szegény Te! Gondolom nem szoktál hozzá,de ez az a topic ahol nem siklanak el a reklámod felett ,hanem ízekre szedik minden szavad.Nem is értem,hogy ha valakit nem érdekel mit lehet róla ennyit beszélni.Persze,hogy nem lehúzás a pókertermek részéről,hanem beetetés,mint amikor ingyen adják a drogot.A lehúzás majd utólag történik.:)
50ingyen! Szerintem jobban jársz, ha eltűnsz innen! 4 hozzászólóból (Pillangó, BadBoy65, szeptima és jómagam) 4 bírálta a reklámodat, és mind azt mondta, hogy nem kér belőle. Te meg még mindig itt erősködsz, hogy igenis vállaljuk be. Nem kell, köszönjük, nem vagyunk rá kíváncsiak!
Azért nem mindegy ki tolja az orrunk alá azt a "buszjegyet", van akinél már a nagybetűs részre sem kíváncsi senki.
(El ne kezd nekem magyarázni a pokerstrategy lényegét, ismerem és tudom, hogy hogyan működik, és miért adnak $50-t, és mit kell érte cserébe teljesíteni.)
Neked is csak annyit tudok mondani mint Kardinak ha nem kell hát nem kell. De milyen pókeres vagy te ha nem tudod mi ennek a lényege? Az ember játszik rake-termel, aki meg adja a pénzt az kap belöle vissza.Mi ebben a nem tiszta dolog?Ha meg egy körbe bebukta az egészet akkor az szivott aki adta a pénzt. Várom azért a hitetlenkedök válaszát erre is.
Kár ezen annyit vitázni,tiszta sor: ingyen nem adnak semmit,a magam részéről az ilyent és hasonlókat elolvasás után azonnal elfelejtem. Sőt, ahol moderátor vagyok egy szempillantás alatt kitörlöm,ha kell többször is.! Az illető szerezzen máshonnan lúzereket, ha tud.
Nem a beszervezett embertől nyúlja le a lét (az nagyon amatör lenne), ennek csak úgy van értelme, ha pókerteremtől kap érte jutalékot.
Érdemes elolvasni a kisbetűs részeket, hogy mit kell teljesíts azért, hogy esetleg később kifizessék számodra az alaptőkeként kapott 50 USD-t is. Egy biztos mindig, a pókerterem csak nyer az ingyen "odaadott" 50 USD-n is.
Azt miért kapnál 10 USD-t? Téged azért fizetnek, mert más játszik? Vagy csak szimplán lenyúlod?!
"A lényeg hogy mik a trükkök!Érted!"
Trükkök? Lehetsz tőlem Rodolfo is, de átverni sem engem, sem pedig az okos embereket nem fogod tudni. Bár ez is gyanús, mert a trükkökkel utalhatsz a kártyafeltörésre meg jelszólopásokra, stb.
Nem én vagyok a jotündér mert ha valaki rajtam keresztül kap 50 usd-t és játszik akkor én is kapok 10 usd-t.Ilyen egyszerü az egész.Ha pedig hitetlen vagy próbáld ki. Regelsz,olvasol,tesztet töltesz,igazolod hogy valos személy vagy,aztan 2 nap és a számládon az 50 usd.Nem uj dolog ez bárki megtalálhatja a neten ha keresi. A lényeg hogy mik a trükkök!Érted! Aki után én kapok 10 usd-t annak segitek.Na nem a játékban,hanem a bonuszok megszerzésében,mert ahogyan mondtátok rengeteg van belöle mégsem tudja mindenki.
Kardi13 ha szeretsz pokerezni akkor tudod hogy mindenki csak annyit játszik el amennyit befizet.ha nem fizetsz be akkor mit buksz?az idödet?itt nem kell befizetni semmit és én is óvok mindenkit a befizetéstöl.a kifizetés miatt pedig már megkerestek egy páran. Sőt ezen kivül még tudok adni rengeteg infót ingyen játékra,ahol pénzt lehet nyerni.