Kíváncsi vagyok az esélyekre, mennyi az annyi?
Érvénytelen lesz?
Van ami érvényes, van ami nem?
Sehol sem láttam még körkérdést - magad uram, ha szolgád nincsen... körkérdés a blogon..
http://viccesvideok.blogspot.com/
Szvsz. a lopás mindenkire vonatkozik, a csaló orvosra, mutyizó képviselőre stb, stb... Igen, ha ezek az emberek akik felelős állásban vannak nem lopnnának, vagy csak fele annyit mint szoktak, akkor sokkal jobban élnénk... Ilyen egyszerű ez!
"Kevesebbet kell lopni!" ... és eljő az országban a kánaán !
:)
Mindig elcsodálkozom, amikor magukat kiműveltnek és intelligensnek tartó emberek ilyen vastagon bedőlnek a (mindenkori) ellenzék imamalomként mantrázott hülyeségének...
Semmiféle öngondoskodásra kényszerítő állami intézkedést addig nem tudok elfogadni, amíg a vonatkozó eddig téritésmententesen (és nem ingyen!) élvezett és a befizetett adómból finanszírozott állami szolgáltatásokért ezután fizetendő díjak fedezetét, adócsökkentés formájában, nem teszi vissza az állam a zsebembe. Nem vagyok hajlandó kétszer fizetni ugyanazért az államnak.
Nem, a mondott összegeket a Nép fizette, én csak 3 félévet fizettem. De most, ha hasonlóan jól tanul valaki, neki sem kell a jól tanuló gyereke után fizetnie, sőt, nagy döher ösztöndíjak dőlnek befele...:}}
Tessék nem ingyen osztogatni a segélyt, és lesz pénz.
Tessenek végre korrupció, és baszkódásmentesen hozzáfogni a metróhoz, és lesz pénz. ( lásd Málta, és Románia )
És ne tessék ok nélkül kigórni a pénzt az ablakon se, mert felesleges. ( kormányzati negyed )
És tessék elgondokodni az adókon, és lesz pénz. ( merthogy : kevesebb adó=több jövedelem=nagyobb vásárlókedv=több bevétel )
Ja, és mielőtt kitalálná valaki, hogy ez az adó dolog hülyeség, tessék megnézni, hány százalékot fizet be egy állampolgár nálunk, illetve Lengyelországban, Szolvákiában, vagy Csehországban. És aztán a gazdasági fejlődés ütemét is tessék megnézni.
Ezek szerint elismered, hogy az államháztartási lyuk adat rendben van - mondjuk nem is tehetsz mást.
De ki csinálta ezt ? Miért támogassak én egy kormányt amelyik ezt csinálta ???
A dolog másik fele - ti. hogy azt a kormányt támogatod amelyik ilyen helyzetbe hozta az országot - az meg sem fordul a fejedben ??
A nemek esetleges győzelme esetén éppen ezt a Gyurcsány nevű kalandort erősíted meg akinek LEGINKÁBB köszönheted a vizitdíjat, a tandíjat és sorolhatnám.
Tudod a sokszor idézett Hollandiában - példának szokták felhozni arra, hogy semmi sincs ingyen (mellesleg persze hogy nincs: mindenért fizetünk most is, az orvosi ellátásért is) - ekkora a minimálbér:
300 000 HUF-nak megfelelő EURO !
Na bazd meg ott tényleg lehet 300 forintos vizitdíjat szedni de itt, ahol nagyon sok családban a rezsi a havi büdzsé 50-60 %-a és monjuk minimálbéren vannak foglalkoztatva na ott nem.
Gyurcsány legnagyobb bűneinek egyike, hogy antiszociális demagógiát zabáltat meg a többszörös csavarral becsapott embereken megint egy olyan országban ahol azért kellenek a megszorítások mert ő ( és dilettáns elvbarátja Medgyessy) elkúrta és ahol a fenti 300 000 HUF-al szemben csak 76 500 HUF a minimálbér.
Egy nagy lófaxt fogok én bármilyen szinten is ilyen kormányt támogatni.