Nekem eddig az összesre éhgyomorral kellett mennem..lehet, hogy azért, mert mindegyiket összevonták valami mással is, vagy az ellenanyagossal vagy vmi mással..
Csak ez mar olyan duborges, h csodalkozom magamon, h elsiklottam anno fellette :)
Merleg: hat jo lenne, ha a 78 lenne helyes, mondjuk a 82-t kicsit sokallottam. De az biztos, h a szenhidratokat jelentosen csokkentettem, csak furi, mert fogyni terhesen, az en alkatommal, megspekelve a gyogyszerrel, amit szedek, egyenlonek tunik a lehetetlennel :)
igen, és a harmadikat már valahol a 15. héten éreztem.
Szerintem azért érzed korábban, mert már tudod hogy mit "kell" érezned. Lehet első babánál a pici neszek felett elsiklottál, és esetleg másnak gondoltad.
Tegnap elfelejtetem irni, mennyire meglepodtem: elso vedonoi meres Mo-on: 82 kg ruhastol, tegnap meg szinten orvosi merlegen, ruhastol 78. Figyelek, mit eszek,ennyire szamitana?
:-)) soha ne mondd, hogy soha! én is elkönyveltem magam egygyerekesnek és tessék...!
12341234, üdv! Nincs kedved csatlakozni a 2011. első félév babák topikunkhoz?
Szerintem nem okoz problémát, ha kicsit lóg a babán a ruha, tényleg nagyon hamar nőnek, felesleges 56-osból betárazni egy szekrénynyit:-) Másrészt ha megvan a baba, akkor is el lehet menni vásárolni, sőt még jól is esik kimozdulni egy órára, meglátod!
Ez eleg lutri szerintem, lehet kicsit husibb a baba, vagy vekonyabb, es akkor mar lehet, h szoros ra az 56-os, vagy epp, h lotyog. De a 62-es ruha azert eleg nagy, nekem 55 cm-es es 3450g-os babam volt, es az 56-os ruhak logtak rajta.
Tobbedik babat varok, ti is sokkal hamarabb ereztetek a pici mozgasat?
En Norival eleg keson, 20. heten, de van is rajtam, ami melegitsen :) Viszont most mar masfel hete erzem, de 3 napja bekemenyitett, olyan bugi megy a bugyi vonalaban, h csak lesek.
Olyan kérdésem lenne, hogy létezik-e olyan statisztika, amiből lehet következtetni a most mért adatokból (fejátmérő, hasátmérő, combcsont hossza) a baba születési hosszára?
Mostanában több ismerősöm járt úgy, hogy az 52-es és 56-os ruhácskák már nem is voltak jók a babára. Én arra gondoltam, hogy 62-esnél nem is veszek kisebbet, max. a szülés után ha kell.
Nekem egyszer adtak olyan tanácsot, hogy egy lavór jóóó meleg vízbe tegyem a lábam (olyan melegbe, amit csak el tudok viselni) Még nem próbáltam, nem tudom, hogy hatásos-e..és főleg, hogy nem árt-e (azonkívül hogy szétég a lábad:))