Hali,én se bírtam ma magammal, lementünk Bordányba Szabolcska Zoli-val, keményen 0 fok volt,meg fujt az a rohadt szél is, krosszoztunk egy órácskát,azután meg nekiálltunk vázat koptattni,vannak gumik, farönkök,sziklák, meg jó meredek feljárok!!!!!!
ROBI kéne valami kartelvédő!!!!!!! hát nem kicsit fáradtam el,edzésnek tökéletes volt !!!! :)))))
Vasárnap délután, valamint este és éjszaka számottevő hó nem hullik, de hószállingózás néha előfordulhat. Borult marad az ég, és élénk keleti, északkeleti szél fúj. Hétfőn néha élénk északkeleti szél fúj. Délelőtt felhős idő lesz, de még csak kevés hó hullik. Délután és éjszaka viszont megvastagodik a felhőtakaró és jelentős mennyiségű hó esik. (A Dél-Dunántúlon hófúvás is várható. Csongrád- és Békés-megyében havaseső, ónoseső esik.)
A várható, jellemző hőmérséklet MEGYEI átlaga: hétfő reggel -4, kora délután +3, kedd reggel -3 fok körül alakul.
A LEGVALÓSZÍNŰBB FOLYTATÁS: - Péntekig az évszakhoz képest nagyon hideg idő, gyakori, sok csapadék, többnyire hó várható. - Péntektől kezdődő tavaszi felmelegedés valószínű, esőkkel.
Tudom, hogy minden jónevelt motoros ilyenkor már ágyban van, ezért gondolom csak reggel fogjátok olvasni...
Sz'al ma kihasználva a remek időt, végig mentem a MET nyomvonalán. Van olyan összefüggő szakasz - kb 100 km - ahol a homok minden vizet "megivott", még az én kulacsomból is ivott volna, de ma nem adtam Neki. A maradék 45 km szintén összefüggő szakasz "nem gyenge". Aki hard endurozni akar, maradandó élményeket szerezhet. Volt olyan szakasz, amit kénytelen vagyok az eredetihez képes módosítani, mert ott senki nem megy el. Ízelítő , remélem nem haragszotok meg érte. A magányos barangolásom után, - mikor minden tájékozodási pontot kijelöltem - csatlakoztam az ÁCS-okhoz. Vertük neki szokás szerint, a homok Istenien fogott. A MOL-nál Raszta vitte a kolompot, én az anyahajóval rögtön a nyomában, bizonyítva - "nem tudsz lerázni," - de szorgos tevékenységünknek meg lett a gyümölcse. Papa Maci Laci premierből nézte végig, hogy az "ÁLLATOK" bírkoznak az elemekkel - na ne az Energizer-re tessék gondolni. Itt van két kép, hogy élénk fantáziátoknak orgazmusa legyen:
Természetesen semmi bajunk nem lett a rekeszizom lázon kívül. Este 6-kor búcsúztunk el, akkor már a hátizsákot is ki kellett nyitni, hogy bele férjen egy kis adrenalin, mert mi megraktuk bőven a könnyű hab testünket. Most lefürödve, hajat mosva, munkát befejezve ülök a gép elött, és a billentyűket próbálom kuckuzni, hogy összálljon Nektek a mese, de már most izomlázam van. Mi lesz reggelre? csÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Keress meg lécci, szeretnék Veled beszélni. Tudsz a nevemre kattintva e-mail-t írni, vagy a húszkilencnégynégykettőegynullaegy-s számon felhívni. Előre is köszi!
Nekem gs 1200 es mocim van 2004 es.170 cm magas vayok.Van valakinek tapasztalata ,hogy melyik szélvédő plexi lenne nekem megfelelő,amelyik jobban véd a széltől mint a gyári?
Kiskunmajsa-Kígyós Homoiki Viperák Klub Program: 8:00-tól nevezés az enduró versenyre 10:00-től futamok kategóriánként 12:00 ebéd 13:00 felvonulás 13:45 streetfighter show a Bács Megyei Betyárok bemutatója Kiskunmajsán az ipari parkban 15:00 játékos vetélkedők este karaoke rock buli
Volt baj rendesen:) Én már a rakodó gép gumin sem tudtam átmenni, így kihagytam az extrém utcát, felvezető kör után azt mondta Jana, hogy ne menjek be, mert sokat kivesz. Elnökünk az igazi Fanatik arc:)
Minden egyes körben bement az extrémbe és rossz volt nézni mit művel:) Meg se mertem szólalni, de az a durva, hogy nagyon senki, nem volt újongás, estek-keltek a versenyzők. Próbáltam neki segíteni, de csak azt mondta " hagyjál ne segíts"
Double touch módszer begyakorlását itt nem láttam indokoltnak:)
egyébként a pálya többi része nagyon nagyon jó volt