Szerintetek hogyan lehet ellenőrizni az üzemanyag szint jelzőt?
Ma érdekes modon a műszer nem jelzett, de a motor ledadogott és leállt. Nem értettem, de a biztonság kedvéért belenéztem a tankba, s bármíly furcsa üres volt. Szerencsére két saokra volt a kút. Megtankoltam és minden rendben lett.
Visszatértem az úgymond nyaralásból:) Igen Oszi motorral mentem és Mátráztam egy jót mert unokabratyóm rámcsörgött hogy szabin van úgyhogy ha már úgy is arra felé járok akkor egy kis kerülővel menjek Mátraalmásra, Eger érintésével.
Nem kellett kétszer mondania:))
Zoli te meg egyél egy gyrost és meglátod megoldódnak a problémák:))
Alsóörsön sztem egész más. Le van zárva az út, csak motorok mehetnek, teljes szélességben. Szép környezet (Füred-Tihany-Balatonfelvidék), kétoldalt meg tömött sorokban a nézők. Az utasom végig pacsizgat menet közben velük.. megvan a feelingje, no. De kinek a paplan..
A levegő remeg az aszfalt felett.Megy 200 marha köztük én gyökkettővel,kuplungcsúsztatva bőrruha ellenére már simára égett a hátsóm az alatta lévő kipuff miatt.
A balomon egy félsüket gixxeres kettőben tiltatja a hülye motorját,a jobbomon egykereket épp tanuló kissrác billeg a füstölgő,büdös jogján (minnyá alámesik és kinyírom).
Előttem meg egy bazinagy seggű nőt cipelő túraendúrós fékezget állandóan.
Mindezt huszonhat piroson átvonszolódva tökön-babon át rendőri felvezetés nélkül,hátha valami kamerát átnézve lesz 200 megzsanezzozható balek............................miaf...t keresek én itt.Brrrrrr.
abszólút értem. én egy alkalommal voltam citadellán és soha többet. nekem a motorozás a motorozásról szól. haladás ,kanyargás, és ezek variációja. nézni megnézem a motorokat én is,de nem vonulok ,mert de ezt már leírtam.
Köszönöm hogy reagáltatok a kérdésemre. Most már nyugodtabb vagyok. A kérdésre válaszolva, nekem egy gyöngyház narancssárga triple-m van, és egyébként meg vagyok vele elégedve. A nagy köbcenti és a vele járó súly ellenére, nagyon kezes motor ( mint egy hatszázas hornet...) . Nyomatékos, alulról húz és egyenletes a teljesítmény leadása. Szuper a gép.
Nézd, 21 éve motorozom saját, "nyugati" motorral, ez a Triumph ST a 15. motorom, hidd el, nem a menőzés a célom, amikor elmegyek egy motoros felvonulásra. Ez amúgy egy évben egyszer, Alsóőrsön szokott előferdülni, ahova 13 éve járok.. Az esetet példának írtam, mert ebben a szituban elég nagy terhelést kap a motor magas hőmérséklet ügyileg.
Na jó, néha én is megvisíttatom, de városban (hacsak nem autópálya bevezetőn) nem nagyon van rá lehetőség, mert kiszaladnak a lovak. :-)
Melegedés témában meg nekem még mutatós műszer van, ami indítás után igen hamar beáll üzemi hőfokra, s onnan nem nagyon mozdul el, motoros felvonuláson, 35 fokban hallottam csak sűrűn a ventilátort.
Sziasztok! Vettem egy 2009-es speed triple-t és nekem nagyon gyanúsan melegszik a blokk. Beindîtàs utàn pillanatok alatt fölmegy a mutatò 4-5 egységre. Menet közben 6-egysègen áll a hőfok mutató, de az alatt soha. Víz van benne amennyi kell, a ventillàtor sűrűn megy. Normàlis ez?