Az A épületben augusztustól kiadó egy belső kertre néző 61 m2-es, erkélyes (6m2), 2 és fél szobás, teljesen bútorozott és gépesített, 5. emeleti lakás. A lakás hosszú távra kiadó!
Érdeklődni a 06-30/355-1710 - es telefonszámon lehet!
Eladó lakást keresnék saját részre a lakóparkban, 50 - 80 m2 környékén. Ha tud ilyet kérem keressen a +36309415391 számon vagy írjon a buktazoltan@gmail.com címre.
Nem lakom a házban, a kirakott hirdetéseket nem tudom megnézni. Interneten néha hirdetnek a környékbeli utcákban, közös költséggel együtt minimum 22-25 ezret kérnek.
A távirányítóért vagy a mágneses kártyáért általában a valós értéknél többet kérnek letétbe, ez engem nem zavar és meg is értem, mert ha a bérlő tönkre teszi, vagy elveszíti, le kell tiltani, utána járni, másikat beszerezni. Nyilván ez munka + idő, ezért fizesse ki a bérlő, mert az ő hibája.
Én is többet kérnék, mert így komolyabban veszik és jobban vigyáznak rá a bérlők. Egyébként pedig a távirányító ára évről évre emelkedik, ezt nehéz követni.
Azt hiszem, amikor arra járok, be kéredzkedek a bizt. őrnél, engedje meg, hogy megnézzem a hirdető táblát. Attól félek, régi lehet a hirdetés, mert ezen a környéken még Interneten senki nem hirdette ilyen olcsón, a 15 ezer/hó ár lehetetlen!
Szerintem a 15 ezer + közös költség lehet az ár. Kevés tulajdonos hirdeti közös költséggel együtt az árat.
Érdeklődni szeretnék, hogy általában milyen áron lehet bérelni teremgarázs beálló helyet a földszinten (ott, ahol a garázs oldala nyitott, de felül fedett a beálló)?
Elsősorban az átlagos ár érdekel, ha valakinek van ebben tapasztalata.
Tisztelt Tulajdonosok! Eladó vagy hosszú távra kiadó lakást keresek a Mandarin kertben, házastársammal. Kérem, hogy keressenek a 06 70 32 77 854-es telefonszámon! Köszönöm.
nagyon nagyon keresek itt a lakóparkban egy kiadó szobát, vagy egy garzont mindennel együtt 80ért! azonnali költözéssel, vagy maximum júni 29. kérem keressen az aki tud valamit!! doori_@windowslive.com
Kiadó lakást keresünk a lakóparkban, mivel a jelenlegi albérletünk (B607) rövid időn belül eladásra kerül. A már említett albi 47 m2 1+1 félszoba, amerikai konyha, garázs nélkül.
Hosszútávra, határozott idejű szerződéssel (minimum 1 év) keresünk hasonló méretű, vagy nagyobb lakást.