Keresés

Részletes keresés

bobka2006 Creative Commons License 2007.08.06 0 0 982
egyetértek. én pl. tökéletesen szabad vagyok aug.18 - 26 között szabadságból kifolyólag :))  Utána és előtte hétköznaponta már csak estefelé jó...
Előzmény: babyteve2 (981)
babyteve2 Creative Commons License 2007.08.06 0 0 981
Tényleg nem ártana már vmi pontosítás (mondom én, aki majd alkalmazkodom, de rettenetesen kíváncsi vagyok), mert lassan október lesz az időpont... ;o)
Előzmény: Babapiskóta (980)
Babapiskóta Creative Commons License 2007.08.06 0 0 980

Szép jó hetet mindenkinek!

Szerintem továbbtanulni akkor érdemes, ha a későbbiekben szükség lesz a tudásra, vagy esetleg a papírra, esetleg annyira szeret tanulni az ember, hogy nincs meg nélküle :-)

Ha a papírra van szükség, akkor tényleg valamilyen nívós helyre kell menni, ha pedig a tudásra, akkor utána kell nézni hogy hol mit és KI tanít, és annak alapján dönteni. Az egyszerűbb "gyorstalpalós" tanfolyamoknak szerintem semmi értelme. Egy csomó időt elvisz, hülye tanárok oktatnak olyan anyagokat aminek semmi értelme.

Én láttam már pár ismerősnek pl. számvitel könyvét ilyen-olyan vidéki főiskolákról, és égnek állt a hajam a tananyagtól. Gondolom más tantárgyaknál is hasonló lehet a helyzet, arról meg nem is beszélve, ha eleve maga a tantárgy is hülyeség, nincs is rá szükség, de azért tanítják...

Persze mindenhol vannak ilyen töltelék tárgyak, csak nem mindegy a mennyiség.

Ja, és pl. adott képzést sem mindegy hogy hol hallgat az ember. Én decemberben fejeztem be egy képesítést, és a vizsgákon láttam (az közös volt az egész országban) hogy mennyire mást tanítanak vidéken és ott ahol én tanultam. A vizsga meg persze ugyanaz volt, így sokszor a vidékiek szívtak is nagyot...

Pár időpontot nem vetünk fel a talihoz?

Törölt nick Creative Commons License 2007.08.06 0 0 979
én a gyerekre bízom, hogy mit csinál belőle. ami megőrizhető, azt kiszárítom a napon (kis hajlakkal tartós lesz), ami nem, azt újra begyúrjuk.
most hogy szóbakerült kénytelen leszek én is keverni egyet Máténak, legalább megy az idő. :)))
Előzmény: mamua (977)
mamua Creative Commons License 2007.08.06 0 0 978
:) köszi
Előzmény: bobka2006 (976)
mamua Creative Commons License 2007.08.06 0 0 977
köszi mazsi. most aztán mit csináljak belőle?:))) annyira béna vagyok. csak csigát tudok. meg csináltunk egy tenyérlenyomatot. meg egy öregemberarcot.
igazából apánknak akarok valamit, de a tenyér- meg talplenyomat olyan unalmas. talán belenyomom a gyerekek arcát:)))))
Előzmény: Törölt nick (975)
bobka2006 Creative Commons License 2007.08.06 0 0 976
Mamua, ez a kislány gyönyörűséges :)))  Gratula hozzá :))) 
Előzmény: mamua (970)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.06 0 0 975
fele liszt, fele só, annyi víz amennyit felvesz hogy jó kemény legyen.
Előzmény: mamua (974)
mamua Creative Commons License 2007.08.06 0 0 974
lányok, tudja valaki, hogyan kell sógyurmát csinálni?
mamua Creative Commons License 2007.08.06 0 0 973
nálunk meg én leszek a legöregebb, de azt mondják az emberek, hogy letagadhatok 4-5 évet is akár. meg is teszem!:DDD
tök jó, hogy haza tud menni apátok. igy azért mégis könnyebb:)
Előzmény: Törölt nick (972)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.06 0 0 972
ehh, dejó, így már tuti nem leszek egyedül. Z szerint én leszek a legöregebb az évfolyamon :o))))) de nem hat meg különösebben ...

mimeg mégsem mentünk Apa után, ellenben itthon volt egy kicsit este, és elvileg jön holnapután is kicsikét és aztán szombaton talán végleg. már csak 6 napot kell kibírni ...
Előzmény: mamua (969)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.06 0 0 971
szép ez a kicsilány nagyon! nem csak elfogultságból látod annak :o))))
Előzmény: mamua (970)
mamua Creative Commons License 2007.08.06 0 0 970
csinált a hétvégén a férjem egy képet a lányomról, ami annyira jól sikerült, hogy most reggel teleszórtam vele a fél hálózatot, igy hát ide is dobok egy példányt:DDD (hülye elfogultbüszke anyja...)

Lindababa
mamua Creative Commons License 2007.08.06 0 0 969
Mazsi, én is most kezdek. és én is bizonytalan vagyok, de én a barátnőmmel "neveztem":)), és hát ő megy, úgyhogy vele megyek én is. igaz, én nem várok babát, de Linda még csak 3,5 hónapos lesz szeptember elején... és be vagyok tojva, és, és, és... te is vágj bele, majd biztatjuk egymást!!!!
megmondom őszintén, az a legnagyobb érvem a kezdés mellett, hogy úgy utálnám jövő nyáron, hogy még semmit nem csináltam, pedig már túl lehetnék az első éven...
Előzmény: Törölt nick (966)
mamua Creative Commons License 2007.08.06 0 0 968
iwiw üzenőfal. és ott megkérni mindenkit, hogy tegye fel ő is a saját üzenőfalára. igy nagyon hamar nagyon sok emberhez eljut.
sajnálom:(((
Előzmény: =***= (967)
=***= Creative Commons License 2007.08.05 0 0 967
Off...

Nem tudom tudtok-e segíteni, ma estefelé (kb. 6-7 óra között) elszökött a sógornőm tacsija a Király utcában. Mi pakoltunk, a kis lüke meg kiment a folyosóra, onnan le a lépcsőn és valaki kiengedte a kapun... :-( Látták szaladni a körúton a Blaha felé, meg vissza a Liget irányában. Fekete, hosszúszőrű, szuka kutya. Ha látja valaki értesítsen!!!
Tudtok valami fórumot ahová még feltehetném/kereshetném?
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.05 0 0 966
nekem is felsőfokú OKJ-sem van, dettó nem veszik komolyan. így hát beneveztem ősztől fősulira, fel is vettek, csak nem tudom, hogy bele merjek-e vágni így pocakosan. anno M miatt egy fősulit már félbehagytam ... :o(
Előzmény: =***= (957)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.05 0 0 965
Most egy kicsit jobb a helyzet, az elmúlt két napban sokat beszélgettem anyósommal, Ő már megélt egy s mást. Közben pedig találtam egy doktornőt, aki hajlandó leülni velünk meg a leletekkel és mindent aprólékosan elmagyaráz. Ez főleg nem nekem fontos, hanem anyukámnak, aki már az ásót vásárolja ... :o((
Előzmény: sipric_ (962)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.05 0 0 964
Hulladékudvar. Én R.Palotán tudok egyet, de biztos máshol is van. Ott aztán mindent le lehet adni ... Döglött mikrót, döglött monitort és döglött aksit is adtam már le. Persze fogalmam sincs, hogy onnan hova kerül :o()
Előzmény: sipric_ (958)
=***= Creative Commons License 2007.08.04 0 0 963
Igen, bár nem vagyok 100% benne, hogy mindenképp visszaveszik vagy csak akkor, ha ott veszel egy újat - de szerintem az első variáció az igaz, ha meg nem a második tuti! :-)
Előzmény: sipric_ (961)
sipric_ Creative Commons License 2007.08.04 0 0 962
Mazsi, most olvastam vissza egy kicsit. Sajnálom! Nyugodtan írd le, éld meg, foglald össze magadnak is azt, amit gondolsz, ez nagyon fontos. Mi pedig a magunk kis eszközeivel segítünk: elolvassuk, reagálunk rá, elmondjuk, ha mi átéltünk hasonlót, eltereljük a figyelmedet gyerekdalokkal ;). Sz'al ne fogd vissza magad, ha szeretnél írni erről, tedd azt.
Előzmény: Törölt nick (943)
sipric_ Creative Commons License 2007.08.04 0 0 961
komolyan? még akkor is, ha nem ott vettem?
Előzmény: =***= (960)
=***= Creative Commons License 2007.08.04 0 0 960
Visszaveszik nagyobb elektronikai áruházakban.
Előzmény: sipric_ (958)
MEGARA Creative Commons License 2007.08.04 0 0 959
ilyenem nekem is van:-) en felso foku kereskedelmi manager vagyok.ahol en tanultam az mar megszunt sajnos pedig tok jo arban volt.kemeny 25 ezer ft volt 2004ben.
Előzmény: =***= (957)
sipric_ Creative Commons License 2007.08.04 0 0 958
apropó háztartási gépek kidobása.

Elromlott a pirítóssütőnk, végre :) amúgy is gagyi volt és utáltam :) mit lehet csinálni ezekkel a ht. gépekkel, ha az ember mondjuk kicsit környezettudatos szeretne lenni, és nem akarja kitenni a kuka mellé?
=***= Creative Commons License 2007.08.04 0 0 957
Nekem felsőfokú okj diplomám van (felsőfokú vendéglátó manager idegenforgalmi szakon) - hát... Nem veszi senki főiskolával egyenértékűnek, ahol meg mégis, oda nem mennék dolgozni...
(Ahol most dolgozom, ott is a szakmai múltamat nézték, papír nem kellett.)

Nem elkedvetlenítésből mondtam ám! Relatíve könnyű elvégezni őket 1,5-2 évesek a tanfolyamok, olvass utána! Én itt tanultam.
Előzmény: Caitlin (950)
sipric_ Creative Commons License 2007.08.04 0 0 956
csillag, köszi m1x :)

Caitlin: és minek még 1 diploma? Én azt látom, hogy a lényeg, hogy legyen egy jó diplomád (hogy az az 1. vagy a 2., mindegy)azon túl igazából a skillek a fontosak meg a gyakorlati tapasztalat. Ha úgy érzed, h van egy csomó fölös energiád, inkább tanulj nyelvet szvsz. Kivéve, ha valamilyen vállalkozáson töritek a fejeteket és ahhoz kell szakirányú végzettség.

Az indexen volt egy cikk nemrég a felvételi ponthatárokról, és abban volt, hogy rengeteg turisztika-szakos hallgató van. Ha mégis emellett döntesz, akkor én a Kodolányinak a turisztika-szakát ismerem egy kicsit, az nem tűnik rossznak.
Előzmény: =***= (955)
=***= Creative Commons License 2007.08.04 0 0 955
Nagyon örülök, azért mertem ajánlani, mert nálam is korrekt volt!
És mint Bobka mondja, én tényleg gyilkolom a mosogépet, tehát jó referencia vagyok. :-)
Előzmény: sipric_ (946)
Caitlin Creative Commons License 2007.08.04 0 0 954
nem rohogni -- mar gondolkodtam rajta. :) de aztan nem talaltam pont megfelelo partot. alapitani meg maceras lett volna :)
Előzmény: stunc (953)
stunc Creative Commons License 2007.08.04 0 0 953
Hát akkor menj politikusnak:D
Előzmény: Caitlin (952)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!