Nálink Tocsikot nyúzzák tíz éve és nem azt, aki szerződött vele.
Itt sem Puma az eredendő bűnös, hiszen a vendéglősnek kellett volna felháborodva visszautasítania a dolgot - legalábbis egy Svédországból idetelepült vendéglősnek...:))
Mondjuk azért kiváncsi lennék, hogy ki kezdte el kavarni a szart. Ugyebár a manager magazinnak volt egy kedves kapcsolata arrafelé, aki hallott, látott ezt azt.
Aztán jött a politikai hirdetőtábla. Kinek jó ez?
Ferinek, Szdsz -n belül nagyon kinyilt Kókusz szája? MDF tipikusan a semmit sem akarunk pártja, nem sok vízet zavar, ők már eladták az országot rendszer váltáskor, megaztán igazából a rendszerváltást is ugy elbaszták, ahogy azt csak lehetett.
Engem baromira nem érdekel, hol whiskey-zett Kóka János áfa nélkül. Az egész sztorit nem értem egyébként, azt sem, hogy miért titkolózik egy sor, legjobb tudomásom szerint pillanatnyilag munkaviszonnyal nem rendelkező újságíró, azt sem, hogy miért vagyunk most iszonyatosan ledöbbenve az egészen.
Ha mondjuk Svédországban történik ilyesmi, akkor megértem a teljes és totális felháborodást, elvégre ott már az is necces, ha Monacóban alapítasz céget Stockholm helyett pusztán adóoptimalizálás céljából. De ez itt nem az a hely. A betéti társaságok és a minimálbér országában miért okoz felháborodást egy éttermi számla?
Ahol több száz milliárd forintért metrót kell építeni, ahol a miniszter bátyjából kórházigazgatót lehet csinálni, ahol sosem sikerül belőni se az inflációt, se az államháztartás hiányát, ahol az önkormányzati képviselő a Centrum Parkoló Kft. egyik tulajdonosa, mégis kit érdekel egy semmi, egy ceh?
Ha legalább a miniszter sógora lett volna a soros pincér aznap este. Akkor világos lenne az egész. De hát azt se tudjuk, hogy hol ettek a derék liberálisok. És azt sem tudjuk, mit fogyasztottak. Mert ha mondjuk mandulás angolna lett volna a menü virsli és mustár helyett, akkor legalább lehetne "bankárkormányozni", meg hogy már megint...
Az egész csak kukorékolás egy szánalmasan kicsi szemétdombon, miközben hulladékhegyet öntenek a fejünkre. Persze ez is természetes valahol.
Nem is olyan rég egy orgánum feszegetni kezdte az egyik útépítő monstrum korrumpálási ügyeit. Pár nap múlva hatalmas útépítős hirdetések jelentek meg eme orgánumban, s a feszegetés abba is maradt.
A titkolózásról nem is szólva. A Manager Magazin oknyomozó riportban számolt be arról, hogy valaki valahol (sic!) zsebből fizetett, most pedig makacsul hallgatnak arról, kiről is írtak. Vajon miért?
Kókát nem érdekli a látszat sem, nem vetted észre. Ferkó sokkal jobban álcázza cégeit mint Kókusz.
Néha komolyan értékelem Gyurcsányt amikor elkapja a harciideg, mert vannak kirohanásai. Amig ennek a szarházinak egyáltalán nincsenek ugymond gátlásai. Nála túlhamar következett be az áldott gazdagság, és nála a pénzen kívül értékek nagyon nincsenek.
Ezzel nem értek egyet. Ennyire nem lehet töketlen.
Ill. ha ennyire az, akkor még ebből a csapatból is távoznia kellene.
Félreértés ne essék, nem azért, mert kilóg a sorból, hanem ezért, mert most éppen aktuálisan kiesett belőle.
Mi több. Magától kiugrott.
Mert legyünk igazságosak. El tudjuk-e ezt a szitut képzelni Lendvairól? Vagy akár Fletóról? Aki még a fagyiért is húszezressel fizetett... Sőt, Katusnak sem bulizta ki az áfa mentes gázszámlálót...
Valahol Kósánénak volt igaza. Nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani.
Kedves barátunk elfoglalt ember lett mostanság, hogy a politika útvesztőibe betévedt.
GKM, SZDSZ meg saját cégei is. Hát kissebb becsúsznak. Egy számla, két számla mit számít. Hány számlát állít ki a kóka corporation az állam felé. ohoho...mi ugyse látjuk azokat a számlákat. Azok nem százezres tételek.
Van ez így. Kicsi, de gyors állat ez a kóka, csak most úgylátszik sokat evett, vagy sokat ivott, és utánna megfáradt. Ami megszülte a hibát.
Feri is így jár néha. Viszont nézzük a jó oldalát, okosabbak lettünk, hiszen látjuk, hogy mindent meglehet úszni. Ez ilyen ország. És mi szépen tudunk beszélgetni arról, amit szőrős állatunk már régen elintézett. Jó ez így, szép ez így.
Azért nem megyek haza, mert a feleségem magyar, súlyos beteg, ápolásra, szeretettre van szüksége. Tíz évig dolgozott a hazámban, s amikor nagy baj érte, kérte, hogy vigyem haza. Azota ennek az országnak vagyok a vendége, s maradok mindaddig…
OFF Otthon (nem érdekes, hol) is van sok sumákolás, trükközés egyebek. De ha valaki belekeveredik ilyen ügyekbe, akkor is lemond, vagy lemondatják, ha az egész csak ráfogás.
El. Ha abból indulunk ki, hogy kamu volt a számla, akkor a hiányzó vevő lehet figyelmetlenség is, de trükk is. Ne legyen túl jó. Ha tökéletes a számla, akkor nyilván fiktív. Így meg lehet találgatni, hogy ki volt töketlen.
Nem ismerem az MM „menetrendjét”, de a májusi számba szerintem nem kerülhetett be olyan anyag, amely egy március utolsó estéjén történt dologról szól. Belülről ismerve a szerkesztőségek, kiadók, nyomdák világát, szerintem ekkor már nyomdában volt a májusi szám. Szóval nyugodtan célozgathattak bárkire, akár Kókára is. De nem a Columbus Pub beli buliról. Szerintem, ha figyel a részletekre, Kóka is rájöhetett volna erre, még akkor is ha eddig újságpapírral csak a slózin találkozott.