A felso uton takaritottak es ott a felso kapunal akkor kint is volt valami lapatolas. Lehet csak abban az idoben nem ertek meg oda amikor te nezted? 2en csinaltak... (nem vedem oket, csak azt irom amit tapasztaltam)
Én abban bízom, hogy ha végre megszabadulunk a második egyszemélyes házkezelőnktől, akkor lesz annyi esze a társaságnak, hogy nem ismét egy ilyet fog választani, hanem valamilyen nagyobb, referenciákkal és bevált gyakorlattal rendelkező házkezelőt akiknek megvan az erőforrásuk arra hogy működő házként kezeljenek minket.
Mindenképpen, még cirka négy fórumlátogató, és pont...
Függetlenül ezektől az elcsépelt témáktól mindenben egyet kell, hogy értsek veled, de hidd el, csak szélmalomharcot vívsz. A többség kuka módjára hallgat a lakógyűléseken, a még nagyobb többséget pedig egyáltalán nem érdekli a ház sorsa. Lásd Spenótot, aki nagy elánnal kezdett bele a harcba, de úgy tűnik, hogy télen nem szezonális zöldség a Spinacia, nyoma sincsen már. :)
Ma ismét bemutatkozott Szalkay Szilárd és szánalmas társasága.
Ugye délután óta esik a hó. Takarítás nincs, életveszélyes az út, kocsival kimenni a nagy lejtő miatt szinte lehetetlen.
Felhívtam a T. urat, hogy miért is nem takarítja el senki a havat, mire a válasza az volt, hogy még nem elég nagy, nem esik elég régóta.
Kérdeztem tőle, mi lenne, ha valaki olyan beteg lenne, hogy orvoshoz kellene vinni, de nem lehet kimenni, erren válasza az volt: "előfordulhat"
Na, köszönöm, ezek után én nem kérek ilyen képviseletből. A ház takarítása nulla, a hó eltakarítása nulla, a tartozások nincsenek behajtva. Akkor mit csinál ez a díszes csürhe??? SEMMIT. De akkor mire fizetjük az egyedülállóan magas közös költséget???
Itt szeretném kérni, hogy aki egyetért, jelezze, és hívjunk össze azonnali lakógyűlést, aminek napirendi pontja lenne Szalkai és a Város Kép Kft AZONNALI MENESZTÉSE lenne. Ilyen képviseletnél még a semmi is jobb. Én ezentúl NEM fizetek közös költséget, mert nincs mire!
A Spenót is csinált egyet, aztán az is elenyészett, amúgy teljesen egyetértek, lassan úgy tűnik, hogy szinte másról sem folyik itt a szó, mint amiről éppen itt nem kellene beszélni.
Sziasztok! Nekem is fontos a biztonság, ezért nem írok ide semmit a lakóparkba való be-, és kijutásról.
Szeretné még valaki, ha saját, zárt fóruma lenne a lakóparknak ingyen? Több mint egy éve ott porosodik... Feltételezem más is örülne, ha nem ezen a nyilvános fórumon kellene beszélgetni olyanokról, ami nem tartozik mindenkire, főleg nem a könnyű pénzt keresőkre. Én nyugodtabb lennék.
Ígérem, hogy ha legközelebb kérdezel valamit amire nem tudom a választ akkor minden esetben nagybetűvel be fogom írni, hogy NEM TUDOM. És minden ismerősömet is erre fogom buzdítani. Pont ugyanúgy lesz mint amikor feladsz egy apróhirdetést, és utána ezrével kapod a leveleket, hogy olvasták a hirdetésed az eladó bizgentyűről, de nem akarjákmegvenni.
Remélem megengeded, hogy itt és most egy hozzászólással válaszoljak mindkét kérdésedre:
- NEM TUDOM, hogy van-e kiadó beálló az egyes garázsban. Főleg NEM TUDOM, hogy 5000 forintért odaadják-e.
- NEM TUDOM, hogy le lehet-e ponyvázni az autót.
Így megfelel?
p.s.: Gyerünk, többiek, hajrá! Írjuk tele nem tudom-okkal a fórumot. :P
Azért mert ha valakihez vendég jön, akkor a kulccsal bezárt alsó ajtót bentről a lakásból még csak-csak ki lehet nyitni (a mágneszár befelé fordul), de maga után bezárni már nem tudja, mert a kulcs nyelve nem tolódik be a zárba mint a kilincs nyelve.
Én csak egy átmenetileg (remélem még sokáig!) itt élő lakó vagyok, aki történetesen éppen egyedül él. Számomra is fontos a biztonság, vannak értékek a lakásomban és mindenkivel egyetértek abban, hogy szeretném megóvni őket! Azt gondolom, hogy a kódrendszer lehetővé tenné számunkra, hogy tényleg csak az jöjjön be a lakóparkba, akit valaki belülről enged be. Ehhez csak a kilincseket kellene lecserélni a két főbejárat kiskapuján. Maradna a kulcs, a kód és a csengő. Nem szeretem ijesztgetni magamat és másokat sem, úgyhogy nem az éjszakai mentőhívás reménytelenségét ecsetelném, ha még sikerülne telefonálnom is, hanem csak az egyszerű pizzafutár esetét említeném, mondjuk egy esősebb időszakban, este 9 és 11 között. És én még szerencsés vagyok, mindkét kapuhoz nagyon közel lakom. Ráadásul földszinten. Ha zárva a kapu, ki kell menni, kinyitni! És az én értékeim napközben is fontosak nekem.... Ragozhatnám még, de azt hiszem, nem kell.
Nem egészen erre gondoltam! Hanem arra, hogy esélyünk sincs esetlegesen egy jobb vagy netalántán egy ugyanilyen, de olcsóbb szolgáltatót! Mert én például a takarításért egy fillért sem fizetnék a mostaniaknak!
Kiadó parkolóhelyet keresek, lehetőleg 1-es hely legyen, nem baj ha sarok!! Az autót a tél folyamán nem vagy csak nagyon ritkán fogom mozgatni! Havi 5 e Ft-ot szánok rá!! Köszönöm
Szeretne Ön is tiszta,rendszeresen takarított társasházban élni?
Ebben az esetben rendelje meg szolgáltatásunkat.
- folyosók, liftek, közös helyiségek padlójának portalanítása, nedves, vegyszeres tisztítása. - udvar, járda takarítás, téli időszakban járda, kerti út síkosságmentesítése. -Szemétszállítási napokon a szemétgyűjtő edények ki-, bemozgatása, mosása.
Társasházhoz tartozó kert, és zöldterület ápolásában is segítséget nyújtunk.
- fűnyírás, szegélyvágás és sövénynyírás - kézi és vegyszeres gyomirtás - tavaszi, őszi és évközi metszések - tápanyag utánpótlás - növényvédelem, lombseprés