Keresés

Részletes keresés

nicko Creative Commons License 2009.09.10 0 0 4444
pedig ebből itt elöbb vagy utóbb úgyis annak kell jönnie mert aki nem irja a mondókája végére Hajrá Újbuda az mit keres itt..
na de aki élteti az Újbudát detto mit keres itt ;)

"Mellesleg jobban örültem volna, ha Matus Adri a Hunniába jön 'vissza'. De ha már így alakult, így is jó. Végülis a Kispest is szimpatikus, jónéhány játékosáról nem is beszélve.;)"

na ezt meg pláne ne ird meg mert jön a csősz és kizavar innen mindenkit :D
de akkor már..tegnap hangulat azért megvolt igaz a szinvonal eléggé idényeleji volt gondolom ma edzésen megis kapják a "jutalmukat" érte ;)
Előzmény: Attila G. (4442)
Attila G. Creative Commons License 2009.09.10 0 0 4443
Szerintem másképp definiáljuk a rangadó fogalmát.
Én rangadónak definiálom azt a meccset, ahol 2 hasonló játékerejű csapat játszik, így nagy valószínűséggel nehéz megsaccolni a mérkőzés végkimenetelét. S ennek a meccsnek pont az a lényege, hogy a mérkőzés után legalább az egyik csapat ne legyen végre 0-pontos.
Vagy Neked mi a rangadó? Egy ETO-Dunaújváros meccs? Na ne viccelj már!
Ha nem érdekel a Hunnia-Kiskunhalas meccs, hát ne foglalkozz vele!
Arról meg nem én írogattam a Danuke-Hunnia meccset illetően, hogy a Hunnia húúú de sziporkázott. Ez egy edzőmeccsnek jó volt. Ennyi.
Előzmény: rocky0 (4440)
Attila G. Creative Commons License 2009.09.10 0 0 4442
Én is javasoltam új topic nyitását hasonló okokból. A fórumnak elvileg tényleg az Óbudai Goldbergerről kellene szólnia - ami már ugye nincs -, s nem az Újbudáról, vagy a Hunniáról. A topic nyitója és régi hozzászólói is eltűntek - ugye pagare? -, legalábbis rajtad és rajtam kívül más nem nagyon maradt. (Ha jól emlékszem, Te is írtál ide akkoriban, de nem szeretnék visszalapozni.)
Viszont én csak a Hunniának nyitnék topicot, mert hozzájuk kötődöm inkább, de igazából nem sok értelme, mert rajtam és ezek szerint rajtad kívül szerintem nem igazán írna senki oda, én meg nem szeretnék magammal beszélgetni benne.
Újbuda topic nyitásának még csak-csak lenne értelme, mert lenne forgalma, de ha nekik jó ez a topic, hát én is maradok ennél.

Amúgy most már én is kíváncsi lennék egy újabb Hunnia-Újbuda meccsre. Én az előbbi győzelmére fogadnék.

Mellesleg jobban örültem volna, ha Matus Adri a Hunniába jön 'vissza'. De ha már így alakult, így is jó. Végülis a Kispest is szimpatikus, jónéhány játékosáról nem is beszélve.;)
Előzmény: nicko (4424)
rocky0 Creative Commons License 2009.09.10 0 0 4441
De én nem úgy számolok hogy:1,2,sok!! :))Hanem azt mondom,ha mindkét csapat a teljes létszámmal áll ki,nem biztos hogy jobb a hunnia!!Olvass te is a sorok között! :))
Előzmény: nicko (4439)
rocky0 Creative Commons License 2009.09.10 0 0 4440
Szerintem éppen erről beszél!Rangadónak nevezel egy NB I-es mérkőzést,ahol még a Hunnia és a Kiskunhalas csapata sem szerzett pontot!Ezt nevezheted rangadónak,de kinek az?Talán a két mérkőző csapatnak,másnak nem nagyon!De egy alacsonyabb osztályban szereplő együttes megverése,az élményszámban megy nálatok!Nem azt írjátok,hogy kötelező továbbjutás,hanem azt hogy nagyszerűen,lehengerlően játszó csapatotok idegenben harcolta ki a továbbjutást!Mostmár én is kiváncsian várom a "rangadó-t"! :))
Előzmény: Attila G. (4438)
nicko Creative Commons License 2009.09.10 0 0 4439
Hunniánál is van junior válogatott :)
de ne legyél olyan mint a mai ifjúság..nem tudja értelmezni amit olvas.
azt írtam sok góllal jobb nem azt hogy sokkal jobb :)
Előzmény: rocky0 (4436)
Attila G. Creative Commons License 2009.09.10 0 0 4438
Ki értékel fel itt mit? Valamit félreérthettél.
De egyébként sem értek Veled egyet. Szerintem nem mindegy, hogy egy lestrapált csapat áll ki egy szombati rangadón a Kiskunhalas ellen; vagy egy olyan, amely könnyedén és fölényesen győzött, és még gyakorolni is tudott.

"Ez a győzelem semmit nem ér!"

Viccelsz? A Magyar Kupa-továbbjutás az nuku? Már nem igaz, hogy semmit nem ér.
Előzmény: kkakukkk (4421)
homályzóna Creative Commons License 2009.09.10 0 0 4437
Előre is köszi! Te szerkeszted? Mert most kicsit úgy érzem. Mi az a :-P ? Jól néz ki. Én csinálok ilyet :-P SIKERÜLT!!! :-P
Előzmény: _paha_ (4435)
rocky0 Creative Commons License 2009.09.10 0 0 4436
Szerinted sokkal jobb! Szerintem nem! :)) Egy találkozóból elég bátran következtetsz az erőviszonyokra! Ne feledd a felnőtt csapatnál van még két junior válogatott,akik ifi korúak és nem szerepeltek a Fradi kupán! :))Hát,szóval ennyit az erőviszonyokról! Hajrá Újbuda!!!
Előzmény: nicko (4430)
_paha_ Creative Commons License 2009.09.10 0 0 4435
előre szólok, hogy annak a mérkőzésnek az eredménye is fent lesz a handball.hu-n! :-P
Előzmény: homályzóna (4434)
homályzóna Creative Commons License 2009.09.10 0 0 4434
Igazad van. Gratulálok a hunnnak az idegenben kivívott tovább jutáshoz a dabasi katlanban. Várom a következő fordulót és remélem ott is sikerül továbbjutniuk.
Előzmény: _paha_ (4432)
nicko Creative Commons License 2009.09.10 0 0 4433
másodállásban nem lehetek Hunniás? Hogy ide a kispest?
Vagy ide csak Újbudások irhatnak? Akkor csináljatok új topicot..
Előzmény: kkakukkk (4431)
_paha_ Creative Commons License 2009.09.10 0 0 4432
ez az egyik legdurvább kötözködés olyan szempontból, hogy a lehető legkevesebb szövegbe való legtöbb belemagyarázással próbálkozol.

A: no comment
Magyar Kupa: tény
második fordulójában érdekelt: tény
másik NB I-es csapat, a Hunnia KSK: tény
Dabason, tény
a <b>DANUKE SE</b> otthonában: tény
vívta ki a továbbjutást: tény

hol van ebben a nagyzolás, "melléírás"? elképesztő vagy hallod...

Előzmény: homályzóna (4426)
kkakukkk Creative Commons License 2009.09.10 0 0 4431

mi lenne ha kispest serdülővel meg ifivel foglalkoznál???????

biztos unalmas lenne!

Előzmény: nicko (4430)
nicko Creative Commons License 2009.09.10 0 0 4430
jaja ifi és serdülő szinten fradi kupán eldőlt..Hunnia sok góllal jobb az újbudától.
Előzmény: homályzóna (4429)
homályzóna Creative Commons License 2009.09.10 0 0 4429
Szerintem azt mindenki várja. Az, hogy ki a jobb játékban nem kérdés.
Előzmény: nicko (4428)
nicko Creative Commons License 2009.09.10 0 0 4428
eldőljön ki a jobb..játékban :)
Előzmény: handball 44 (4427)
handball 44 Creative Commons License 2009.09.10 0 0 4427

Te már nagyon vársz egy Újbuda Hunnia összecsapásra látom!!

De vajon miért is???:))

homályzóna Creative Commons License 2009.09.10 0 0 4426
Lehet, hogy ellenszenves a csapat de, hogy külön fejléccel megjelenjen ezért egy cikk. Ott a handballnet, azon meg lehet nézni az eredményt. Amúgy tényleg beszámoltatok Siófok (NBI.) - Pécs (tavaly NBI., idén nem vállalták bár mehettek volna így NBI/B) és a hun (NBI.) - DANUKE (megyei bajnokság?,talán NBII nem tudom.)
"...a Hunnia KSK Dabason, a DANUKE SE otthonában vívta ki a továbbjutást." Kicsit nagyzolós, nem? Le sincs írva milyen osztályban szerepel az ellenfél csak az, hogy idengenben sziporkáztak. Ugye érted miről beszélek? Szerintem beszédesebb lett volna csak az eredményt közölni és mellé írni, hogy ki milyen osztályban szerepel. Nekem ilyen egy korrekt hír, amiben nem írnak mellé hülyeségeket.
Előzmény: _paha_ (4423)
kkakukkk Creative Commons License 2009.09.10 0 0 4425

akkor te hol okoskodhatnál Nicko???

Egyébként  tegnap este már a félidő eredménye is fenn volt mint valami nagy izgalom a handball.hu

Még a győri hétvégi mérkőzésnek sem volt fenn a félideji eredménye. Azért mint érdekességet megjegyezheti ezt bárki, de az  már biztos ellenfél drukker. Egyébként nekem pont egy fradi szurkoló hívta fel erre tegnap este a figyelmemet mikor beszéltünk msn-en. Ja persze ő is ellendrukker!!!!!!!!!!!!!!

nicko Creative Commons License 2009.09.10 0 0 4424
ja jól látod a helyzetet..
egy megszűnt csapat topicjába ír 2 másik csapat szurkere..nem tudom miért ragaszkodnak ehhez mert sem Goldberger sem Óbudai Goldberger sem semmilyen Goldberger nevű csapat nincs már.
Van egy Újbuda TC meg egy Hunnia KSK :)
egyszerübb lenne 2 új topicot nyitni....mielött összesorsolják a Hunniát az Újbudával ;)
Előzmény: _paha_ (4423)
_paha_ Creative Commons License 2009.09.10 0 0 4423
egy jegyzőkönyvben + kb két rövid mondatban mi lehet az értéktelen?

a Magyar Kupa II. fordulójában két NB I-es csapat szerepel, mindkettő mérkőzéséről beszámoltunk, eredmény szintjén.

nem ismerem a sem a topic, sem a te előzményeidet, de úgy sejtem a Hunnia iránti ellenszeved miatt tartod értéktelennek az "írást".
Előzmény: homályzóna (4422)
homályzóna Creative Commons License 2009.09.10 0 0 4422
Most néztem a handball.hu-n ezzel a meccsel foglalkoztak. FELHÁBORÍT! Tényleg erről az MK meccsről írnak??? Ennél azért voltak előzetesen is izgalmasabbnak ígérgező meccsek. Aki nem jártas annyira a kézilabdában és ezt a cikket látja még a végén elhiszi milyen fantasztikus teljesítményt nyújtott a HUNgária csapata. Handball.hu nálam ezzel az igencsak értéktelen írással kicsit visszaesett.
Előzmény: kkakukkk (4421)
kkakukkk Creative Commons License 2009.09.10 0 0 4421
Ez a győzelem semmit nem ér! Kár ebből bármilyen következtetést levonni. Mindenki tudja milyen erőviszonyokat képvisel a Dabas és a Hunnia. Messze nem egy csoport, tehát kár felértékelni ezt a győzelmet! Vannak kötelező győzelmek, ez is közéjük tartozott.
Előzmény: Attila G. (4420)
Attila G. Creative Commons License 2009.09.09 0 0 4420
Na ez az, szombaton lesz a Hunnia-Kiskunhalas meccs is...:S
Ami már így a bajnokság elején is sorsdöntő szerintem. Önbizalom-növelő lenne, ha megszerezné a csapat az első bajnoki pontokat, ellenkező esetben lehet, hogy még a 6. forduló után is 0 pontja lesz a csapatnak. A Halas elleni meccsel együtt 4 rangadó lesz egymás után, viszont mindegyik nehéz meccs.
Épp ezért örülök, hogy ma nagy fölénnyel nyerték a Magyar Kupa meccsüket, s remélem, tudtak a szombati meccsre tartalékolni.
HAJRÁ HUNNIA!
Persze követni fogom az Újbuda sorsát is.
Előzmény: handball 44 (4419)
handball 44 Creative Commons License 2009.09.09 0 0 4419
Akkor szombaton meg is nézheted a kedvenceidet mert biztos nagyot fognak alakitani!:))
Előzmény: Scatiman (4416)
borzas63 Creative Commons License 2009.09.09 0 0 4418
Csak a szombatira tudok menni, pénteken estig meló:( Azért nagyon szorítok a lányokért hajrá Újbda!
Előzmény: kkakukkk (4414)
Scatiman Creative Commons License 2009.09.09 0 0 4417
Most lebuktam. 2 nickem van. De ezt nem kavarás céljából hoztam létre. Nem szokásom.
Előzmény: Scatiman (4416)
Scatiman Creative Commons License 2009.09.09 0 0 4416
Ott a pont. Kinn voltam a meccsen, s a jelenlévők minimum fele a Hunniának szurkolt, s szerintem ezzel is keveset mondtam. Megjegyzem, a csapatnak Vácott is népes szurkolótábora volt, viszont az igaz, hogy sajnos ott vegyült pár váci szurkoló a hazai szurkolók közé. Ezt megértem, ha már a hazai szektorban nincs hely; de valahogy irritáló, ha körülöttem többen a másik csapatot buzdítják.
Amúgy tényleg van némi kötődésem az Újbudához, pontosabban kedvelek a csapatból pár emberkét, de szerintem kb. annyiszor fogok abba a csarnokba meccsre, mint tavaly. Most nem árulom el, hogy ez számszerűleg mennyit jelent.:D
Meglátjuk, mit hoz a sors.
Egyébként sajnos igaz lehet, hogy azért van itt kevés Hunniá-s hozzászólás, mert a csapat szurkolói nem igen fórumoznak. A csapat honlapjára is nagyon kevesen írogatnak hozzászólásokat. Ez van.
Előzmény: hoppá21 (4390)
_Geri_ Creative Commons License 2009.09.08 0 0 4415
Kívánom, hogy ne a kispadokat teszteljék országszerte (a hazai ülések kényelmetlenek, azon már nincs mit tesztelni :) ), mert a szponzor(ok) mást szeretnének a pályán látni egész meccsen...
Előzmény: rezike (4404)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!