Keresés

Részletes keresés

figyelő Creative Commons License 2007.03.05 0 0 913
bárgyú!
Előzmény: Törölt nick (864)
figyelő Creative Commons License 2007.03.05 0 0 912

Ne fáradj: nem kedvelem a hozzád hasonló üresfejű, nagypofájú alakokat.

Nem foglak zavarni, mert unlak.

Előzmény: borzimorzi (865)
figyelő Creative Commons License 2007.03.05 0 0 911
Csakhogy ezek az "alaptalanul vádaskodók" inkább csak azok dumáiban léteznek, akiket nagyon is megalapozottan kell vádolni!
Előzmény: upi2000 (887)
figyelő Creative Commons License 2007.03.05 0 0 910

Bagoly-veréb - szindróma: ezek hazugoznak másokat, miközben ők emberemlékezet óta nem tudtak mást mondani, csak hazugságot...

Ahogy ma például Navracsics is - egész mesterkélt fölháborodása hazugságra épült.

(Ti. senki sem nevezte a Fideszt antiszemitának.)

Előzmény: Doppelstangel (902)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.05 0 0 909

Áruld már el Zuschlag (a marha) mitől volt nyilvános? Mert titokban sikerült a rémHírTV-nek lehallgatnia?

Elmondom neked mi a nyilvános: nyilvános volt a nyilasok provokatív névsorolvasása a (vélt) zsidó közéleti szereplőkről. Érzed a különbséget? 

Előzmény: Törölt nick (678)
halinorbi Creative Commons License 2007.03.05 0 0 907
közöd, papi?
Inkább tanuld meg használni a netet, mert az ember hiába rak be neked linket., Csak nézel bután. És még csak azt sem mondhatom, hogy hazudsz, amikor szajkózód a téveszméidet, mert ezek szerint te csak olyan "jóltájékozott" vagy, mint a többszörösen beégett elvbarátaid.
Előzmény: forintocska (906)
halinorbi Creative Commons License 2007.03.05 0 0 905
Én csak azt szeretném, hogy maradjon még bőr a libsik pofikáján. (annyi gerincetelen rágalmazás //és beégés// után, már ők is megérdemelnének egy kis morzsát az élettől)
Előzmény: Derek (903)
Doppelstangel Creative Commons License 2007.03.05 0 0 904
Tele van veletek a padlás, és ahogy elnézem, szaporodtok, mint a patkány... Morvai Krisztinától lefele, a szimpla kis fórumozó csótányokig.
Előzmény: halinorbi (899)
Derek Creative Commons License 2007.03.05 0 0 903
Miert azt szeretned?
Előzmény: halinorbi (900)
Doppelstangel Creative Commons License 2007.03.05 0 0 902

Amelyik pártnak az a fő mondanivalója, hogy az ellenség vezére cigány, azt magasról le kell csinálni, ha antiszemitázik.

Melyik pártnak ez a fő mondanivalója, kishazug?

Előzmény: Törölt nick (711)
hotorpe Creative Commons License 2007.03.05 0 0 901
most, hogy mondod, eszembe jutott, hogy a máérka az öcsémnél van, NO-ban; de, akkor még nem vót hitelkártyám; 50 korona, nem is az összeg a lényeg; én elindultam hitelkártyával, nem válottam pénzet, 1 korona, 10 őre maradt a múltkori túrából, de, télleg nem köllött, úgyhogy tök mindegy nekem, hogy híjják, csak az átszámítás a láényeg, de, a kártyőröm rögtön forintba közölta, mennyit fizettem, és, mennyi van a számlámon; most, hogy emlékeztettél a márkára, a lyányom ma is emléxik rá, hogy Müncehnben sétáltunk, ő nem tudta, hogy jugo vendégmunkás vót, csak meglátta a lányom, óvodás vót, és, talán a magyar beszédet is fölsimerte, söröztek, ott millió utára kihelyzetett söröző van, ahülye automatákkal, és, mán nem is tudom, mit, de, kipörgetett valamit, és a lányom kezébe nyomta; nem nézhetet ő sem kolusnak és rászorulóknak, mint ez a néni sem, csak leszármazottaimban van valami, mindig leszólítottak itthon is, nemcsak mostani városomban, hanem amikor az én városomban voltam vele nyarláson, hogy lehet valaki ilyen gyönyör; de, kiskirályfim is kapott virágot, a villamosmegállóban, jó sokat köllött mindig várni, mert előttünk ment el; ezzel a trapézzal jött egy néni, integetett, várjuk meg, szokott látni bennöünket, és, virágot hozott kertjéből kiskirályfimnak; nem is volt baj, amíg el nem hervadt, de, hogy nekem azóta állandóan virágot köllött vennem egy férfijelöltnek, mert miért ninc a vázában virágja, hát, ez trauma vót
Előzmény: Törölt nick (856)
halinorbi Creative Commons License 2007.03.05 0 0 900
csak szép látni, hogy annyira nincs jelen az antiszemitizmus, hogy minden szalmaszálba görcsösen kapaszkodnak a RÁGALMAZÓK, aztán a beégésük után pár hónappal elölről kezdik.
Előzmény: Derek (898)
halinorbi Creative Commons License 2007.03.05 0 0 899

"A gyilkos egy szinten van a gyilkossággal vádolóval..., ugyebár?"

Eddig hány gyilkost fogtatok, kedves rágalmazó hiszterolibsik???

Előzmény: Doppelstangel (897)
Derek Creative Commons License 2007.03.05 0 0 898
Es az miben menti a mo-i antiszemita jelensegeket? Vagy kisebbiti? Ha ott van akkor nalunk is legyen?
Előzmény: halinorbi (884)
Doppelstangel Creative Commons License 2007.03.05 0 0 897

Nagyon bölcs megjegyzés, mit mondjak...

A gyilkos egy szinten van a gyilkossággal vádolóval..., ugyebár?

Ne kábítsátok magatokat azzal, hogy jobbak vagytok. Sajnos nem.

Előzmény: upi2000 (887)
halinorbi Creative Commons License 2007.03.05 0 0 896
igazad van. Vissza is vonom, hogy te bármit is keress a neten. Csak az időd pazarolnád...
Előzmény: forintocska (894)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.05 0 0 890

Bocs, de ezen az oldalon sem szeretem az ilyen sommás ítéleteket. Ezek a mi fórumozó társaink nem gonoszak. Kissé átmosták az agyukat, reméljük, csak ideiglenesen, de olyan zombikká váltak. Van ilyen.

A világon terjednek a szekták, irracionális hitek és mozgalmak (sajnos van oka). Időnként komolyan elcsodálkozom, amikor egy könyvesbolt "ezoterika" részlegénél járok... ezt mind megveszik?

A mi itteni ellenfeleink tulajdonképpen infantilis, ártalmatlan hívők. Szükségük van a vezírre, aki megmondja, hogy mi a tuti és mi nem. Oly automatikusan indul meg bennük a védekezési reflex, hogy már nem kell gondolkodniuk (ezt a képességüket már régen elfeledték; minden képesség elsatnyul, amit nem használnak).

Ne sűllyedjünk az ő szintjükre!

:-)

Előzmény: Derek (879)
halinorbi Creative Commons License 2007.03.05 0 0 889

http://mediatar.atw.hu/fidesz_gyules.wmv

forintocska (886)
Nem jött be a link.
Gondolom elbújdosott szégyenébe, annyi hazugságot hordoz. 

---------------------------------------------------------------------------------

Még a webböngészőt sem tudod használni!!! Nyihihihihihihihihi

Előzmény: forintocska (886)
upi2000 Creative Commons License 2007.03.05 0 0 888

Nem is vagyok egy falkának sem a tagja

nem hát, te csürhe vagy, csak még nem tudatosult benned...:))))

Előzmény: Törölt nick (883)
upi2000 Creative Commons License 2007.03.05 0 0 887

szvsz az egyáltalán nem baj, ha valakinek nem tecc, ha a sulikban növekvő antiszemitizmust, rasszizmust tapasztal.

A szoclib hisztit elfelejtve azért szögezzük le, mindkét izmus az emberiség legocsmányabb megnyilvánulása közé tartozik.

az is igaz, hogy az ezzel alaptalanul vádaskodók kb. azonos szinten vannak a(z) ...istákkal

Előzmény: Törölt nick (881)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.05 0 0 885

Mit izgatod magad? Nem érdemes.

Az a probléma, hogy én még nem láttam senkit ezek közül "megtérni"...

Számukra a világ egyszerű. Aki Orbán Viktorért rajong, az jó, aki nem, az feltétlenül Gyurcsány imádó és "komcsi".

Az antiszemitizmus nyílt, perszonális művelése ma nem illendő, viszont a hallgatással való bátorítása nehezen meghogható...

Majdnem elröhögem magam a MTV2 parlamenti közvetítésén, amikor Navracsics úr a retorika csúcsára érve zengte: "Miniszterelnök Úr! Nézzen rám, és mondja a szemembe, hogy antiszemita vagyok!" Ritka szép jelenet volt.

Csak ne mondta volna ki nagy kőltőnk annó: "vétkesek közt cinkos aki néma".

Előzmény: Derek (875)
halinorbi Creative Commons License 2007.03.05 0 0 884

...bagatelizalni a mo-i antiszemita jelensegeket.

Akkor mesélj, hogy milyen "jelenségek" vannak máshol a világon... Egy picit segítek: a franciáknál hetente lángol egy zsinagóga, az angolokról nemrég volt egy cikk, hogy mennyi tetlegességig fajuló összetűzés van. A Hollandoknál már pártot lehet építeni az idegengyűlöletre.

És akkor nézzük, hogy a bírkatürelmű magyarok gaztetteit:  .....   .....   .... (eddig egy nagy NULLA... csak hatalmas libsi beégéseket sikerült produkálni.. Remélem most az egyszer szerencsétek lesz, mert már én érzem magam kényelmetlenül,)

Előzmény: Derek (875)
Tesus Creative Commons License 2007.03.05 0 0 882

Sziasztok!

Jó lenne egy új közösségi oldalt feltölteni Budapestről készült videókkal, képekkel akár mostaniak akár régiek. Lehetnek ezek életérzések, felvonulások, napi benyomások. Én már elkezdtem, csak ma regisztráltam az oldalt de szeretném ha minél többen lennénk hogy közösséget formáljunk. A cím: budapest.ning.com

borzimorzi Creative Commons License 2007.03.05 0 0 880

Érved is van, kicsi huszár? Vagy csak sértegetsz itt mindenkit, aki konstruktív megoldásról gondolkodik olyan problémák kapcsán, amelyeknek a megoldására a kis kedvenceidnek - pártfüggetlenül! - lassan 17 éve volt már?

Csót:

b

Előzmény: Derek (859)
Derek Creative Commons License 2007.03.05 0 0 879
Hat akkor gyere te a magtvas ervelesekkel most mutasd meg,de ezekre tobb szot pazarolni nem erdemes.De te tanits meg mennunket azert.
Előzmény: Törölt nick (871)
borzimorzi Creative Commons License 2007.03.05 0 0 878

Olyanok, akik szeretik bíróság előtt megítélve látni a gyanút, mielőtt kajabálnak... (És Mór után még akkor is hagynak némi helyet a kételynek...) De ha szerinted már egyetlen hír alapján is ítéletet lehet mondani, akkor menj ki a Moszkva térre Józsika-ügyben rasszizmus miatt tüntetni. Sokan leszel...

b

Előzmény: forintocska (863)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.05 0 0 877
Szóval tanulj a mestertől, így kell cizelláltan zsidózni:))))))))
Előzmény: Törölt nick (856)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.05 0 0 876
No, ez sem kutya!
Előzmény: Törölt nick (869)
Derek Creative Commons License 2007.03.05 0 0 875
Nem a ballibek vonulgatnak arpadsavos lobogokkal es nem ok akarjak megvedeni ezeket meg bagatelizalni a mo-i antiszemita jelensegeket.
Előzmény: Törölt nick (869)
halinorbi Creative Commons License 2007.03.05 0 0 873
ostoba!!!! Föl sem fogod... Keress rá kicsim a google-val a Hanáknéra, vagy a zámolyi romákra, magy a Moszkva téri antirasszista tüntetésre...

Gondolom, hogy ezekről eddig nem hallottál, hisz ezek a beégések olyan messzire nem jutnak el a szűrt sajtón keresztül...
Előzmény: forintocska (868)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!