Keresés

Részletes keresés

Neith Creative Commons License 2009.01.19 0 0 10508
Ú, pedig Enyát nagyon szeressük... És nem kaptam meg? Hát síííhííírok. :(
Pedig a többi képeslap, amit kaptam, az célba ért... Pont a tied keveredett el? Hülye net! Most mérges vagyok rá!

Lerobbant a busz? :) (Tuti régi Ikarus volt...Azok roncsok. :) ) Hát velem még ilyen nem esett meg. Csak olyan, hogy azért kellett leszállni a buszról - a Deákkal szembeni buszmegállóban, szóval még szerencse, hogy nem volt messze a Baross út :) -, mert egy srácnak nem volt érvényes bérlete, se semmije, és az ellenőr hívta a zsarukat. Asszem... Nem hallottam teljesen, mert közben zenét hallgattam. :)

Én ügyes voltam böbö, mert én egyszer se tanyáltam el a csúszós utakon. Pedig volt alkalmam nekem is korcsolyázni. :D Sőt, a lépcsőnk előtt még most is van lehetőség, most is siklottam párat. :)
Takarítani persze, hogy luxus... Hát Roni, hova is gondolsz... Végül is ez a munkájuk, hát honnan veszed, hogy megcsinálják???? :D

Jó, úgy veszem, hogy a postáról te semmi rosszat nem szóltál. :DD De tény, ami tény, nem a gyorsaságáról híres. Max ha ráfizetsz, de az se garancia... Hát, így jártunk. :)

Az alant olvasottakból gondoltam már kitaláltad: Angel már nem síel. :D

Én megvagyok, lassan beindul a munka úgy igazán. Szóval kezdődik az igazi belerázódás. :)

Na legyetek jók!

Pussz!
Előzmény: ronkovics86 (10503)
ronkovics86 Creative Commons License 2009.01.19 0 0 10507
Jah, Petra, megkaptam a képeslapot! Köszönöm szépen! :-)
ronkovics86 Creative Commons License 2009.01.19 0 0 10506
Köszönjük a beszámolót! :-) Örülök, hogy jól érezted magad, az infantilisekkel meg nem kell törődni... :-)
Előzmény: Angel of sun (10505)
Angel of sun Creative Commons License 2009.01.15 0 0 10505
na most még mielőtt kidőlök, mesélek. :) szóval szép időnk volt, meg el is fáradtam az 5 nap alatt. meg volt állandó síelőstársam is. :) az egyik felnőtt kísérővel (legyen E.) haverkodtam össze.megengedte hogy tegezzem :) a második naptól kezdve együtt lógtunk :D forralt boroztunk, mikor már átfagytunk, meg hülye poénokat sütögettünk :D soval élveztem :) félelmetes, hogy mennyire egy rugóra jár az agyam vele. xd viszont vissza vágyik a szívem...viszont néha egy-két dolog elbaltázta a kedvem. a hét közepén nagy nehezen felmerészkedtünk a hegycsúcson levő pályákra, oszt arra jött az egyik szervező tanár, és minden áron leakart vinni minket egy nagyon meredek pályán. oszt amikor nem engedtünk az unszolásának, akkor meg berágott..tökre felhúzott, hogy olyat akart rám erőltetni amit nem akartam. füstölögtem is az új pajtásomnak, hogy ilyen nincs. meg ugyanaz a szervezőtanár folyamatosan epés, megjegyzésekkel tarkította a mondanivalóját, ha hozzám szólt. mert a hegyre is nem vele, hanem a szálloda jóképű síoktatójával mentünk...de megérte..már csak a látvány miatt is. ;)
ma meg mentünk E-vel a tesitanáriba, hogy megnézzük a kinyomtatott képeket. oszt az egyik képen valami bolondos arcot vágott, én meg megjegyeztem hogy biztos sok volt a "tea" (mi a forralt bort hívtuk teának,de sztem erről nem sokan tudtak) azt erre olyan rosszindulatúan megszólalt a tesitannő, aki szervezte az utat, hogy én ilyet nem mondhatok. kicsit leakadtam. lehet holnap bokán rúgom, és megkérdem, hogy most van-e valami baja. meg ilyen, hogy mesélem Fanyunak mi volt, erre megszólal, hogy hallotta, hogy összehaverkodtam E-vel. na már most ezt E. nem újságolhatta neki, mert nem szoktak beszélni. úgy a tesitanárnő a gyanúsítottam. ez hülyeség hogy nem mondtam volna el a Fogadottnak...neki mindent elmondok. max nem egyszerre. rossz, hogy más mondta el, valszeg nem jó indulatból, hanem hogy megnézze mit reagál a másik. imádom a tesitanárnőt, de túlzásba viszi most. morr...
Angel of sun Creative Commons License 2009.01.15 0 0 10504
hali vagyok, csak nem köszöntem be :D jólenne ha még sielhetnék :))
Előzmény: ronkovics86 (10503)
ronkovics86 Creative Commons License 2009.01.14 0 0 10503

Nem tudom, pedig jó címre küldtem szerintem. Az újra, meg háromszor meg is néztem. Igen, úgy emlékszem, zenélt, de hogy komoly zenét vagy Enyát raktam hozzá, azt már nem tudom. :-(

A téllel kapcsolatban: igen. De simán szeretem a hideget is. És tegnap volt időm pl. megtapasztalni is, amikor a busz lerobbant, és gyalog mehettem haza több száz méteren keresztül. :-DD Tetszett!

Ma meg ez az ónos eső esett, aztán megint gyalogoltam egy fél kilométert, és csak egyszer tanyáztam el. :-DD Felháborító, hogy a mellékutakkal nem foglalkoznak. Letakarítani, homokkal felszórni luxus... :-)

Ja, néha azt hiszem, hogy nem lesz mit csinálni. De aztán mindig van mit. De felnőtt ember vagyok, aztán félni kell, na. :-DD Mások is ezt csinálják.

Finom lett a süti, de már alig van belőle, mert előbb elkezdődött a fogyása. :-DD Amit postára adnék, abból már lehet, hogy nem ennél, mert ha nem eszik meg a postai folyamatok során, akkor a "gyors" posta biztosan addig szállítgatná a sütimet, amíg kiszáradna, és csak utána kézbesítenék. :-) Egyébként postáról semmi rosszat nem szóltam! :-DD

És veled mi újság??? Angel még síel?

Jelentkezzetek!

Puszi: Roni

Előzmény: Neith (10502)
Neith Creative Commons License 2009.01.11 0 0 10502
Oké, akkor úgy veszem, hogy kaptam tőled egy szépséges karácsonyi üdvözlőlapot. De várjál, zenélt is? Mert ha igen, azt is hozzá kell képzelnem. :D
Tuti jól le volt terhelve az egész virtuális világ, ezért valahol elveszett az éterben... :/ De miért pont az én képeslapooom?? :'(

Naja, de a napsütéses, hideg tél is csak úgy az igazi, ha a nap sugarai a megcsillannak a hófödte tájon, nem? :))
Erre a nyárra befizetek. Tavaly is mit mondtak? Ó, nem lesz meleg nyár. Oszt úgy izzadtál, hogy a folyadékbevitellel nem tudtad utolérni magad...

Miért, előfordulhat, hogy nem lesz mit csinálni? Amúgy meg ügyes leányzó vagy te, biztos feltalálod magad. ;)

Hú, na ilyen sütiről se hallottam még, hogy egy hetes állás után lesz az igazi. :) Mondjuk ha sima kajára igaz, hogy akkor a legjobb, ha összeérik, akkor sütinél miért ne működne? :) És hogy sikerült?
Csak fórumon keresztül kapok? Miért nem adsz nekem postára egy adagot? :))

Háááát... sejtettem én, hogy szobatiszta vagy, csak gondoltam azért nem árthat, ha szólok. :D

Akkor most csak simán légy jó! :)
Előzmény: ronkovics86 (10501)
ronkovics86 Creative Commons License 2009.01.09 0 0 10501

Akkor vedd úgy, hogy kaptál tőlem képeslapot, mert én küldtem, de nem tudom, akkor a rendszer hova dugta! :-/// Pedig tök szép volt, meg írtam hozzá szöveget is. De hát karácsonyi volt, úgyhogy már nem aktuális. :-(

Én szeretem a napsütéses, hideg telet is, de a hó tényleg hiányzik. Aztán nyáron nekem tökéletesen megfelel a 25 fok, annál több ne legyen, kevesebben néha kiegyezhetünk. :-)

Mit tudom én, sok is a munka, bár az nem probléma, inkább ha kevés, az a baj. :-) Szóval az aggodalom probléma, hogy mi van, ha nem lesz mit csinálni? Mert ugye magam elé nem bámulhatok csak úgy?!

Ja, bár ezek a mutáns szúnyogok lehet, hogy télen sem halnak ki, de valószínű pók lehetett...

Tudtam, hogy rákérdezel a korai sütésre. Van egy nagyon jó sajtos süti receptem, és a süti frissen is nagyon finom, de ha egy hetet áll, akkor valami fenomenális. :-DD A fórumon keresztül szívesen küldök neked! :-)

Mi az, hogy szobatiszta??? Nem vagyok én háziállat! Persze, hogy szobatiszta vagyok meg leszek meg minden!

Előzmény: Neith (10500)
Neith Creative Commons License 2009.01.07 0 0 10500
Ööö... ameddig az emlékezetem még elér, nem emlékszek rá, hogy kaptam volna képeslapot... Vagy csak én vagyok a hülye..?
Na, meg is néztem, de nem kaptam. Akkor mégis csak jól emlékeztem, szóval nem vagyok - annyira - hülye. :))

Fáradság... Ne is mond... Én ma majdnem bealudtam az olvasnivaló felett - izgi módszertani útmutató. Volt, hogy becsuktam a szemem, de gyorsan ki is nyitottam, mert attól féltem úgy maradok... Ez az idő miatt van. Komolyan, ha nincs hó, akkor elég már a hidegből, és ebből a sötétségből.. Legyen már tavasz. :)

Habár most meg mintha azt láttam volna a Kisalföldben, hogy idén megbolondul az időjárás, és júliusban hideg lesz... Habár attól függ, mihez viszonyítva. A tavalyi időhöz képest már a 25 fok is hideg, és az nekem tökéletesen meg fog felelni. :)

A munka miatt kivert a ragya? Sok a munka?
Mi is ma megkaptuk az idei első adagot. 5 vizsgálat, az egyik elég nagynak néz ki... :/ Legalább lesz min tanulnom. Nézzük mindennek a jó oldalát. :)

Biztos pók csípett meg, mert szúnyog ilyenkor nem jár. Vagy én tudom rosszul? :)

Névnapodra hova sütsz még sütit? Hol van még 13.-a? :)
Kapok én is? Amúgy milyen süti? :))

Na légy jó, és szobatiszta. ;)
Előzmény: ronkovics86 (10499)
ronkovics86 Creative Commons License 2009.01.05 0 0 10499

Angel, ne aggódj, én is ilyen vagyok. :-DD

Petra, te megkaptad a karácsonyi e-képeslapomat, mert nem emlékszem, hogy jött volna visszajelzés, hogy elolvastad?

Tegnap olyan hulla fáradt voltam egész nap, hogy azt hittem, elájulok, nyamvadt voltam és nyűgös, csak estére ébredtem fel, de azért sikerült elaludnom.

Már nem nagyon érint a megfázás, még azért fújom egy-kétszer az orrom, meg talán a hangomon hallani, de jól vagyok.

Nekem mondod a vasárnapot, a munkától való idegességemben persze tegnap este kivert a ragya. Mikor itthon voltam két hetet, olyan lett a bőröm a végére, mint a babapopsi. Most meg újra... És ha még stresszelek, meg netán eszem valami enyhén zsírosat - ne adja az ég - egy hónapban egyszer egy falat csokoládét, akkor aztán lesz belőle a pattanás. :-/ De álljunk hozzá pozitívan, most csak valami dög csípte meg a halántékom. A tél kellős közepén! :-OOO Egyébként köszönöm kérdésetek, jól vagyok! :-) Majd szóljatok, ha találkozunk! :-DD

Na, mentem névnapomra sütit sütni. Csók mindenkinek!

Neith Creative Commons License 2009.01.04 0 0 10498
Roni, Angel most síel, szóval egy kis ideig nem fog erre járni. Gondoltam, szólok. :)
Neith Creative Commons License 2009.01.04 0 0 10497
Ja, tényleg jó lenne összehozni egy találkozót. Na de mikor? Már azt se mondhatjuk, hogy majd nyáron, mert nekünk nyári szünetünk már nincsen. :)
Előzmény: Angel of sun (10493)
Neith Creative Commons License 2009.01.04 0 0 10496
Sajnos vége ennek a két hétnek... Pedig olyan jó volt... Brühühüüü!
Amióta dolgozok, utálom a vasárnapot, mert tudom, hogy utána hétfő jön, és a hétfő kezdete egy új hétnek. Csak korán kelni ne kellene... Én ezt sose fogom megszokni. :D
De pihentünk végülis nem lehet egy szavunk se, idén nagyon jól jöttek ki az ünnepek, és majdnem két hét hawaii jutott. Szóval szép volt, jó volt, de ennyi. :)

Egy kis megfázás nekem is benézett, de szerencsére nem tartott sokáig. Remélem te is kikúráltad már magadat. ;)

Ja, és igen Boldog új évet mindenkinek! Még benne vagyok a 8 napban. :)
Előzmény: ronkovics86 (10492)
Angel of sun Creative Commons License 2009.01.03 0 0 10495
megint vele álmodtam. valamit kérdezgetett...asszem a sieléssel kapcsolatban.
aztán a volt lovasedzőmmel játszottunk egy röpimeccset, és valamiért sose értem oda időben a labdáért. néha sikerült eltalálnom, de egyébként nem volt túlzottan sikerélményem, hogy megvert benne .)
Angel of sun Creative Commons License 2009.01.02 0 0 10494
kül ezen a sömin meglepődtem. nem néztem volna ki belőle hogy válaszol. eddig sose válaszolt az újévi sömijeimre. :S

Előzmény: Angel of sun (10493)
Angel of sun Creative Commons License 2009.01.02 0 0 10493
szia BUÉK :))
Jó lenne már egyszer találkozni Veletek :)

Persze, hogy kapott...egy könyvet. de tényleg igazán örültem annak, hogy eltaláltam minek örülne. :) :)
csakúgy egy-két napra rá kicsit azért tényleg elkámpicsorodtam...de igazán megszokhattam volna, hogy Ő ilyen :)

most reggel arra riadtam, hogy újévi köszöntös sömit küldött...ááá xd aszittem égzengés van, mikor elkezdett üvölteni a Zséda-Fekete rúzs, hogy üzenetem jöt :D
Előzmény: ronkovics86 (10492)
ronkovics86 Creative Commons License 2009.01.01 0 0 10492

Igen, eléggé kipihentem magam, bár ma éppen nem aludtam hű de sokat, de magamtól ébredtem, úgyhogy úgy döntöttem, felkelek. Aztán meg meg is fáztam egyik nap felelőtlenségemben, de két ünnep között sem melóztam, szóval nagyon jó volt. Én is rengeteget olvastam ahhoz képest, mint amire meló után van időm meg kedvem.

Remélem, ti is pihentetek meg azt csináltatok, amit szerettek.

Boldog új évet, minden jót és szépet kívánok minden kedves erre látogatónak!

Angel, egyetértek Petrával, szerintem is mélyen érintett, ha még erről is álmodtál, dehát ez érthető. Próbáld magad túltenni rajta. Tőled kapott ajándékot?

Angel of sun Creative Commons License 2008.12.31 0 0 10491
igen rosszul esett. és hiába kifogás, hogy ilyen.
és még hétvégén is bőgtem rajta, mert apa is mondta, hogy nem az érték számít ilyen esetekben, hanem a gesztus. :( :( :(
Előzmény: Neith (10489)
Angel of sun Creative Commons License 2008.12.31 0 0 10490
itt fehér karácsony volt :D :PP
Előzmény: Neith (10487)
Neith Creative Commons License 2008.12.31 0 0 10489
Hát az álom szerint tényleg mély nyomot hagyott benned...
Előzmény: Angel of sun (10485)
Neith Creative Commons License 2008.12.31 0 0 10488
Milyen igaz... :)
Előzmény: Angel of sun (10484)
Neith Creative Commons License 2008.12.31 0 0 10487
Azt hiszem, a hóra várhatunk... :( És még fehér karácsony se volt... :'(

De ugye azért pihentél is az ünnepi pörgés mellett?
Ez idén jól kijött, a karácsonyi, és a szilveszteri hétvége is szerencsére elég hosszú volt/lesz. És így te is tuti tudsz pihenni egyet. :)

De ilyenkor tudod ám mi a baj a nettel? Mivel sokan otthon vannak, és több ráérő idejük van, többen is lógnak rajta. Szóval lehet a freemail is azért rakoncátlankodott kicsit. De nem biztos, mert mint tudjuk ugye... a freemail már csak a freemail marad. :))

Én most annak örülök, hogy végre tudtam/tudok olvasni. Meló mellett erre nem igazán marad sajna időm... :S

Na, előre is BÚÉK MINDENKINEK! ;)
Előzmény: ronkovics86 (10480)
Angel of sun Creative Commons License 2008.12.31 0 0 10486
"Mindenkinek a saját démonjaival kell megküzdenie. EZ az én harcom, nem a tied. Nem állhatsz oda elém kivont karddal, hogy megvédj tőlük. "

Tania-A halál keringője

ja, meg előre is : BUÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉK!!! :D
Angel of sun Creative Commons License 2008.12.29 0 0 10485
http://www.youtube.com/watch?v=TIYC7H3Ug0I

vmelyik nap a fogadottal álmodtam...egy számomra ismeretlen iskolában róttam a folyosókat, mikor az egyik emeleten belebotlottam. elmondtam neki, hogy mennyire rosszul esett, hogy nem adott semmit karácsonyra...nem mintha kapni akartam volna...de a gesztus fontos lett volna...közbe akart szólni, de csendre intettem. mikor végigmondtam, hátat fordítottam neki, és otthagytam...
Angel of sun Creative Commons License 2008.12.29 0 0 10484
ne hagyd, hogy elszaladjon a világ melletted! hisz csak a kezed kell kinyújtanod. Csak egy picit. Louis de la Cruise
Neith Creative Commons License 2008.12.24 0 0 10483
Neked is!

:*
Előzmény: Angel of sun (10482)
Angel of sun Creative Commons License 2008.12.24 0 0 10482
Kellemes Ünnepeket!!!

:********************
ronkovics86 Creative Commons License 2008.12.22 0 0 10481
Az előadáshoz meg kalappal, aztán legközelebb te leszel a főelőadó! :-DD
Előzmény: Neith (10479)
ronkovics86 Creative Commons License 2008.12.22 0 0 10480

Havat azt én is akarok! Most! :-DD

Meló általában sok van, de mindig négyig vagyunk. Csak néha abba a 8 órába annyi minden belezsúfolódik, hogy azt sem tudom a nap végére, hogy mi van. :-) Nem is azért aludtam kevesebbet, csak mert ünnep előtti pörgés van, itthon is csomó dolgot el kell intézni. Ma is melóztam, meg holnap is, aztán hazajövök, és sütöm az ünnepi sütiket. Szerintem éjfélig talán elkészül a csokimáz is. :-)

Freemail-ről csak semmi jót! Most be se lehetett lépni, illetve amikor nagy nehezen sikerült, nem hozza be a bejövő leveleket, vagyis tkp. semmit.

Majd még 29-én is melózunk, de aztán pihi, meg addig is. Jó lesz már!

Előzmény: Neith (10479)
Neith Creative Commons License 2008.12.21 0 0 10479
Na, itt az ígért Mikulásos link:
Ha valaki még nem tudná hogy készül a Télapó!?!?!

Jó, akkor ezentúl mindent a freemail-re kapsz. Még a végén a freemail egész összeszedi magát, a múltkori elég gyatra működés után. Sose lehet tudni. :)

Annyi a meló, hogy kevesebbet alszol? És mégis frissebbnek érzed magad? Hát én egyvalamihez nem fogok tudni hozzászokni: a korai keléshez, és hogy nem tudom sose normálisan kialudni magam, és úgy vonszolom ki magam a fürdőbe reggelenként, mert az a fránya óra mindig felébreszt. :)

Mától nekem is noo melóó! Yess! Legalábbis nem a melóhelyen melózok, hanem itthon. Takarítás, és még a hátralevő vásárlás. De aztán tényleg totális pihenééés! :)) De két ünnep között milyen furcsa lesz bemenni... De hát nincs sok választás, egy-két embernek muszáj bent lennie...

Ja, és tessék elképzelni, hogy januárban előadást fogok tartani. ÉN! :)) A TB 2009-es változásairól. De persze segítségem lesz. Én még túl zöldfülű vagyok. :D

Ja, és havat akarooook! :))
Előzmény: ronkovics86 (10478)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!