Elindult néhány száz ember az Oktogon és a Blaha Lujza tér felé, de nem tudni, hogy hova mennek, a körúton kormányellenes jelszavakat skandálnak, az autókon átugrálnak, a forgalom megbénult.
Azt egyelőre nem tudni, hogy hova tartanak.
"Én nem tartom kizártnak sőt egyre jobban hiszem, hogy ezt a csöcseléket, az mszp pénzeli, hogy minnél jobban rontsa a tüntetés hitelét."
No, akkor csak egyet magyarázz meg nekem.
Miért nem megy át a helyszínre a Kossuth térről 1000 tüntető, és miért nem alakít szavalókórust, skandálva: "Hagyjátok abba! Hagyjátok abba!" Miért nem fordulnak szembe velük?
Miért nem megy ki a helyszínre páncélkocsiban, megafonnal Orbán Viktor, és miért nem mondja: "Ez így nem jó!" Miért nem fordul szembe a csürhével?? Hiszen legfeljebb 100 gőzösfejű haragudna meg rá, a becsületes jobbos tábor meg megkönnyebbülten fellélegezne, ugye, hogy a testükből kivágták a gennyes fekélyt...
Bizony az. Tudom, szar ügy vesztesnek lenni, de meg kéne tanulni kulturáltan, méltósággal viselni. Sajnos még fejlődni kell, hogy elérjük a nyugati demokrácia szintjét.
Lehet még provokálni, legfeljebb vágólapra teszem mostmár, hogy külföldi, feddhetetlen és neves gazdasági szakértők által irányitott kormányt látok megoldásnak.
De ne zavarjon senkit, tényleg Orbánozzatok még egy kicsit kérlek.:) Nem lep meg, hogy olvasni se tudtok, tényleg.:)
ha végignézitek a tegnapi tüntetést, főleg a csöcseléknek nevezett kivált rendbontókat, simán lehet látni, hogy egy bizonyos 100 fős "bandáról" van szó.
Én nem tartom kizártnak sőt egyre jobban hiszem, hogy ezt a csöcseléket, az mszp pénzeli, hogy minnél jobban rontsa a tüntetés hitelét.
Magyarul semmi mások miint provokátorok.
Ferinek ez nagyon jól jön mert lehet rájuk mutiogatni, hogy ezek is a tüntetők, ergo joga van arra hogy mindenkit hazazavarjon, persze mindent magyarország biztonsga szlogennel
Szóval szerintem nem kéne a békés tüntetőket a dobálozó, lefizetett csöcselékkel összehasonlitani, mint itt páran tették.
Szép kis demokrácia az ahol a miniszterelnök pofátlanul a képünkbe hazudik majd amikor lebukik lemondás helyett közli, hogy lehet tüntetgetni, leszarja. Olyan magyar, ex pártállami.
Ezt a fotót tegnapelőtt készítette egy barátom az mtv székház ostrománál. Ez nem trükk! A lángok között tisztán látni hősi halottunk, Nagy Imre arcát!!! A túlvilág velünk van!!!!
Küldd tovább mindenkinek, ezt nem titkolhatják el a kommunista karvalytőke véresszajú hóhérai!!!!!!
Értelmes dolgot is elő tudsz kaparni a fejedből vagy csak a személyeskedésig jutsz el??
Egyébként a Fidesznél biztosan tárt karokkal fognak várni a közgazdász diplomáddal. Ők úgyis tudják hogyanlehet megoldani az ország összes baját. Majd az állam megoldja!!!! AZ ÁLLAM a mindenható...