Keresés

Részletes keresés

mazsóca Creative Commons License 2007.08.09 0 0 2952

Várom a mailed:-)

OOOh....   egy dandy dinmont....   annyira aranyos:)

Előzmény: s3girl (2951)
s3girl Creative Commons License 2007.08.09 0 0 2951
Szia!

A Tápos fórumnak a legelső oldalát meg az utolsó kb 5-8oldalát érdemes elolvasni. Érdekeseket írnak a tápokról, illetve valaki közülük (állítólag) fel is hívott egy tápgyárat. Amúgy mióta olvasom őket engem is furdal a kiváncsiság, h oké h a legtöbb Mo.-i táp lehet, hogy rossz de vajon van-e valaki akinek pozitív a tapasztalata a tápokkal kapcsolatban. Ezekszerint van:) Én nagyon igyekszek mérlegelni, hogy akkor most tulajdonképpen mi is jó a kutyának:) De abban lehet valami, hogy a táp inkább "műanyag". De biztos létezik jó táp is.
Az tény, hogy az Uszkárom prémium tápokon nőtt fel, meg amiket összekuncsorgott az asztalnál(tudom, hogy rossz szokás,hogy asztalnál kaját kérlel, de ha helyéreküldjük akkor helyére megy és nem kuncsorog tovább) házikaját. Ezek közül nemtudom, hogy mi bánt el a fogaival, de Ő is azthiszem félévente van fogkőtlenítve, de a doki már nemtud mitkezdeni a fogaival.
Suzy meg Októberben lesz 2éves és már sárgulnak a fogai. Ő tápos kutya de nem prémium, mert a prémium tápoktól hasmenése volt. Viszont ez tényleg nem ebbe a topicba való téma, majd összeszedem, hogy milyen tápokat ettek eddig a kutyák és megírom neked!:)

- Dandy dinmont kutyus..ha már Gerald Durrell-t olvasok:)/Ilyen kutyája volt Darell anyjának:))/
Előzmény: mazsóca (2950)
mazsóca Creative Commons License 2007.08.09 0 0 2950

Szia :)

Meglepetéssel olvasom amit a tápokról írsz(írnak)...

Nálam kölyök koruktól prémium és szuper prémium szárazat esznek, és nagyon szépek. A lány kutyám fogkőre hajlamos, le szokták venni, és ennyi. Miután leveszik csoda hófehér egészséges fogak vannak ott is ahol köves volt. Nemrég volt nála teljes vérkép vizsgálat az ivartalanítás miatt, és azt mondta a dokink, hogy 8 éves kutyinál ritka az ilyen tökéletes vérkép, fiatal kutyáknál szokott ilyen jó lenni:)

Ha gondolod elküldheted email-ben, hogy miket etettél, nagyon szívesen segítek neked ezügyben, ilyen területen dolgozom:)

Meg  a különböző betegségek kialakulásánál sokat számít az egyedi hajlam.

Előzmény: s3girl (2949)
s3girl Creative Commons License 2007.08.08 0 0 2949
Sziasztok!

Hát, az én Uszkáromon kezd meglátszódni a kor.:( Néha csak áll teljesen görbe háttal, meg lassan lépked, megfontoltan. De ha meg kivan engedve hátra a nagy közös placcra, úgy fut mint a nyúl, meg játékra mindig van kedves és olyankor nagyon fürge!:) Viszont sok foga már hiányzik, ami maradt az fekete, hiába van rendszeresen doki által fogkőtlenítve!:( S lehet, hogy amiatt van ez mert száraz tápon élt a kutyus:( Van most egy fórum, ahol a tápokról beszélnek, hogy mennyit ártanak Pl.: a Prémium tápok..érdemes olvasgatni!

Még mindig nagyon tetszik a kutyusod!!:)
Előzmény: mazsóca (2947)
mazsóca Creative Commons License 2007.08.08 0 0 2948
Jajjjj... hát most nézem, hogy micsoda egy tündér pofija van:D
Előzmény: s3girl (2946)
mazsóca Creative Commons License 2007.08.08 0 0 2947

Szia!

A 8 még nem is öreg kistestűben:)

Usziknál nem ritka a 15-16 éves sem, sőt mostanában hallottam egy usziról, aki elmúlt 20!!  mikor meghalt.

És különben is az én Mazsim is 8 éves, és nagyon kis fiatal még:))

Előzmény: s3girl (2946)
s3girl Creative Commons License 2007.08.07 0 0 2946
Sziasztok!

Szép napot mindenkinek!:)
Ő az öregebb kutyám, Októberben lesz 8éves!:)

mazsóca Creative Commons License 2007.08.07 0 0 2945

Szasztok!

Szépp napot mindenkinek!

s3girl Creative Commons License 2007.08.06 0 0 2944
Szia!

Köszönöm hogy felajánlottad, de közben úgytűnik, hogy halasztom a fősulit egy évre és helyette elmegyek Gyógyszertári asszisztensire. Mert a fősuli nagyon drága és nemtudni h szülők meddig tudnák finanszírozni nekem, én meg egy sima érettségivel nemtudnék olyan munkát találni amivel tudnám saját magamnak meló mellett finanszírozni. Meg kaptam a levelet, hogy 2 C típusú szaknyelvvizsga kell az oklevélért, én meg örülök, ha egy sima közép C meglesz, ezért az 1évvel nyernék egy kis időt is.
Előzmény: verosffy (2943)
verosffy Creative Commons License 2007.08.05 0 0 2943
Gyöngyösön hamarosan megürül az az albérlet, ahol most lakunk. Lehet hogy nem ilyet keresel, egyedül mindenképp nagyon nagy, de csak 35 +rezsi. Fenn van a dombon, az egyetemtől azért elég messze. Kolesz nem jön számításba?
Előzmény: s3girl (2926)
s3girl Creative Commons License 2007.08.04 0 0 2942
De gondolom mostanra már lehiggadtak a kutyuk, nem?:)

Igen ismerősek a barna vackok..én kis Uszkárom is volt, hogy hozott haza abból is egy rakást..alíg bírtam kinyúzni a szőréből őket. Én állt. kézzel nyomulok ezek ellen, de nagyon nehéz kiszedni őket. A tegnapi bogáncs is vagy miez..oké, hogy kiszedtem a nagyját, de ilyen apró töredékei még mindig a szőrében vannak, képtelenség kiszedni. Szegény kutya ígyis már 8éves lesz, s végigmorogta az egészet de amúgy mozdulatlanul állta, olyan büszke voltam rá. Csak én voltam közben rosszul..rossz volt, mikor szegénynek jobban fájt mint átlagban és felnyüsszentett. :(

- ez a növény a ludas:P, egyébként szép..
Előzmény: mazsóca (2941)
mazsóca Creative Commons License 2007.08.04 0 0 2941

Nagyon sokat küzdött velük mikor "dackorszak"-ot élték:)  8 év körül vannak.

de, olyan pici barna izék voltak, és nagyon "ragaszkodtak:(  tükrös kefével meg a kezemmel szedtem ki, elősször kefe, aztán szedegetés, aztán megint kefe, aztán megint szedegettem... és így tovább, amíg ki nem jött mind.

Előzmény: s3girl (2940)
s3girl Creative Commons License 2007.08.04 0 0 2940
Szia!:)

Ma leadtam a 4ből 3at a kisállatkereskedésben. 1 amelyik maradt nálam az haldoklik ahogy látom, ezért nem adtam le őt is.

2Goldi..nagyon irigylem!:) Hány évesek? Azért a kölyökkort meg a dackorszakot kivi vagyok hogy hogyan vészelték át..:)

Azokat az apró dolgokat hogy szedted ki belőlük?:) Nem ilyen barna szinü akármik voltak?
Előzmény: mazsóca (2939)
mazsóca Creative Commons License 2007.08.04 0 0 2939

Szió:)

Mi lett a vitorlásokkal?

Azthiszem minden kutya szereti megtisztelni a gazdit úszás után:D  nehogy már kimaradjunk a jóból...

Te blökid is jó fej, van egy barátnőm, neki két goldija is van, hát hihetetlen mennyire energikus egy kutyák:)

Ne is mond ezt a francos bogáncsot:S  Valamelyik nap a fiú kutyám egyik hátsó mancsának a tetejére ráragadt vagy 3-4db. Alig bírtam lebányászni róla...

Meg volt már olyan is, hogy mindkét nagyokos ebem berohant a susnyásba, mikor kijöttek legszívesebben sírtam volna...  az egész testük telis-tele volt valami nagyon apró kis ragadós bigyóval, amit alig lehetett kiszedeketni:( jah...  és pár nap múlva kiállításra ment az egyik ebrencs:)

Előzmény: s3girl (2938)
s3girl Creative Commons License 2007.08.03 0 0 2938
Szia!

Hát jó lenne reggelig találni nekik gazdit, mert mégiscsak humánusabb egy halimádó egyénnek leadni őket, mint a kisállat kereskedésbe..

Nagyon aranyos a kutyusod!:) Én kutyám ezt a vízlerázást mindig direkt mellettem végzi el..szoktam szeretni érte..!:)
Jah és vigyázzatok, mert ahogy látom jön a bogáncs időszak. Legalábbis a kisebbik kutyámból kb. több mint 30 nagy tüskés zöld-lila színű növényt tépáztam ki ma délután. Szegénynek a fülét hozzáragasztotta a testéhez, mind2 mellső lába, a mellkasa és a hasa televolt vele.

- kis kóci kutya.:)
Előzmény: mazsóca (2937)
mazsóca Creative Commons License 2007.08.03 0 0 2937

Szia:)

Csak nem lessz addig semmi bajuk, egy estét kibírnak a fazékba.

A vitorlás egyébiránt szereti a nagy helyet (na most okosat írtam:D...  melyik állat ne szeretné a nagy életteret) Drukkolok Neked, hogy szuper helyet találj nekik!

Előzmény: s3girl (2936)
s3girl Creative Commons License 2007.08.03 0 0 2936
Sziasztok!

"Állati" jók a képek!:))

Gyorsan egy kis OFF:
Tesómék 4 kis vitorláshala idekerült hozzánk, mert ők vettek más kisebb halakat. Mondták, hogy tegyük őket a tóba, de nekem nemvolt szivem hozzá, mert gondolom meghaltak volna kint, így most ideiglenesen egy nagy fazékba tettem őket. Sajnos buborékoztatóm nincs hozzájuk és helyem sem, így keresik új, felelős gazdájukat! Ha kell valakinek, akkor holnap(Szombat) reggel 7ig írjon egy mailt légyszives, mert holnap 8kor indulok Pestre a Kistekibe és akkor oda eltudnám őket vinni, vagy a nap folyamán Kiskunfélegyházán vagy Kecskeméten át lehet őket venni. De ha reggel 7-ig nem ír senki, akkor leadom őket a helyi kisállatkereskedésbe. Remélem életben maradnak addig.!
Pici gazdi Creative Commons License 2007.08.03 0 0 2935
szép estét!
jó kép :))
Előzmény: mazsóca (2934)
mazsóca Creative Commons License 2007.08.03 0 0 2934

Sziasztok:)

Szép napot mindenkinek!

Pici gazdi Creative Commons License 2007.08.03 0 0 2933
sziasztok!
jók a képek minnt mindig!!!!!
mazsóca Creative Commons License 2007.08.02 0 0 2932
FLR-724 Creative Commons License 2007.08.02 0 0 2931
Köszi! Van még egy pár kép ahol világít a szemük, de nem találom most meg azokat a képeket. Hát nem csodálom nálad teljes állatkert van. :)
Előzmény: s3girl (2930)
s3girl Creative Commons License 2007.08.02 0 0 2930
Tiéd is nagyon szép kép lett! Hogy világít a szeme a fekete bundában!:)

- Ők a ház verebei..:) Valahol az ereszcsatornában lehet a fészkük, 2en vannak:) De lehet, hogy mind2 kép ugyan arról a madárról van.:)
Előzmény: FLR-724 (2929)
FLR-724 Creative Commons License 2007.08.02 0 0 2929
Szép estét! Nagyon aranyos! És az összes többi kép is. :)
Előzmény: s3girl (2928)
s3girl Creative Commons License 2007.08.02 0 0 2928
Mit simogattam ma a kertben????!!!! Tessék irigykedni!!!!:))

- Nagyoon bátor voltam és simogattam vagy negyed órán keresztül:) Azért mikor pill.-okra megijedt az nem volt kellemes.:)

- az ujjaim harapdálása után a zsepim jött..harcias kis dög, de nagyon aranyos:)

Pici gazdi Creative Commons License 2007.08.02 0 0 2927
sziasztok!
jók a képek..! :)
s3girl Creative Commons License 2007.08.02 0 0 2926
Biztos nagyon klassz lehet!:) Nekem egyik ismerősöm rendszeresen vitorlás repcsizik. Csak még nincs arra jogsija, hogy más embert is felvigyen magával, de valamikor megszerzi azt is!:)

Nem tud valaki Gyöngyösön klassz albérletet jó áron.? Mert megkérdeztük, és nem mehetek át Kaposvárra:(((( Még félévkor sem, mert nem azon a szakon vagyok.:( Viszont valószinü megyek majd a Hobbiállat tenyésztő és forgalmazó OKJ-s szakképzésre is..:)

- Szarka! Gerald Durrell- Családom és egyéb állatfajták c. könyvében most tartok a Szarkáknál..illetve Farkáknál!:)) Aki olvasta az érti:))
Előzmény: mazsóca (2924)
mazsóca Creative Commons License 2007.08.02 0 0 2925
...most látom az alsó képet már feltettem egyszer.... ezer bocs az ismétlésért...
mazsóca Creative Commons License 2007.08.02 0 0 2924

Hát bevallom, gyakran seretepertélünk a kutyikkal reptér közelben:)

Nem szaladgálnak el tőlünk messzire, így nem fordult még elő, hogy berohantak volna a  reptér területére, remélem nem is fog...

Főleg a vitorlázó gépeket szeretjük nézegetni, olyan jó a hahangja van a szárnyuknak mikor leszállnak:)) A kutyák meg rá se bagóznak a gépekre, mintha ott se lennének:)

Előzmény: s3girl (2923)
s3girl Creative Commons License 2007.08.02 0 0 2923
Szép napot mindenkinek!

Reptéren szoktatok sétálgatni?:)

Az az igazság, hogy nemtudom áthelyezni már egyik gekkót sem, mert egyik terráriumomban egy nagyon beteg gekkó van külön, másikban meg anyum Szegélyes teknőse.
Viszont amiben van a csavargó és a nagy is, meg még 2lány gekkó és egy madagaszkári tarka..az egy 100x50x90-es terrárium, általam hátterezve. Így a menekülésre van elég helye a csavargónak és persze vannak bújókák is. Remélem lehiggadnak és megtűrik majd egymást, különben az egyiktől megkell válnom, amit nem szeretnék:( A csavargót anyuéktól kaptam, lánynak vették,de kiderült, hogy Ő is hím..
Előzmény: mazsóca (2920)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!