Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Nem tudni mit értenek hűtlenség alatt, de jövőre már az AG Insurance versenyzője lesz szóval vannak ötleteim.
A Brit Saint Piran sajátos módon értelmezte az UCI technikai felülvizsgálatot. Ahelyett, hogy beadták volna a vázakat ellenőrzésre, nyomtattak maguknak megfelelő matricát és felnyalták a vázakra.
Ebban az az érdekes, hogy a Tour latt állatólag szóban megegyeztek a Vismával, de aztán valami félrement.
Azt írja az újság, hogy Albanese és Champoussin felbonthatja a 2025-re élő szerződését, mert van egy olyan apróbetű benne, hogy ha 2025 utánra nincs szponzor, akkor erre van lehetőség.
Január 21-én lesz a következő WT verseny, a Santos Tour Down Under, majd lesz UAE Tour február 17-től, március 1-el kezdődnek a belga 1 naposok, Omloot-tal, majd március végén a többi
Addig az Eurosporton "Winter taking over" lesz, jönnek a téli sportok
Azt gondolom, történelmi szezonon vagyunk túl, Poginak köszönhetően
1. Valter kiváló kerékpáros, a legjobb magyar kerekes. Fantasztikusan nagy dolog, h évek óta komoly WT-csapatokban teker. Respekt.
2. Sajnos, bármilyen kiváló, nem eredményes. A komoly WT-csapatok szintjén nem komoly bringás.
A probléma ott van, hogy a 2. sz. tényt nem sokan hajlandóak elismerni, befogadni, sem a médiában, sem privátként. E helyett alternativ valóságot épitenek sokan.
Andorra szerintem nem szép. Minden szürke, még a házak is. Mint Skandinávia északi része, ahol fél évig folyamatos sötétben élsz, majd szintén fél évig nem tudsz aludni, mert állandóan dereng a világosság. Két napig poénos, de állandó lakosként garantált az alkoholizmus.
Nekem nincs gondom azzal, ha ő csak egy segítő, csak akkor mondjuk ki, hogy őt ezért fizetik, neki ez a dolga
Ne rakjunk feleslegesen terhet a vállára, nyilván a Visma-ban segítőként is megkeresi évente az én fizetésem 100x-osát, gyönyörű helyen lakik
Ami nekem hiányzik, az az, hogy lépjünk kettőt hátra, és mondjuk ki a realitásokat, ne ez pld nincs meg
És igen, segítőként is lehet szakaszt nyerni, de ne legyen elvárás... Se a szökésbe kerülés... Igenis ki kell mondani, hogy Atinak nem realitás a szakaszgyőzelem, van 30-40-50 jobb képességű, élesebb versenyző akik lemeccselik a szakaszokat adott esetben
Persze ez nem jelenti azt, hogy kis szerecsével hazaérjen egy kis csoportban és ott nyerni tudjon, de úgy látom, hogy már öt főnél nagyobb szökésben mindig lesz egy olyan valaki, aki adott esetben jobban akarja, mint ő :(
Ez a realitás
Pedig én nagy Valter fan vagyok, sosem felejtem el, amit tőle "kaptam" anno, és az sem érdekel, ha soha többet nem nyer semmit, ha neki jó így
Az olimpián minden összejött neki (pl. nem 8, hanem 4 fős csapatok, nem 28 belga versenyző, csak 4, van Aert kivette van der Poel-t, a végén meg elesett, stb.). Valternak az a negyedik hely ugyanúgy kicsúszott, mint Marco Hallernek ugyanott a 6. A világranglista-helyezése jobban leírja, hogy hol a helye ebben a mezőnyben - valahol a 80. hely környékén. Az más kérdés, hogy a világon valamiben 80. legjobbnak lenni szerintem elég messze van attól, hogy "szar" jelzőt kapjon.
Más ,az hogy Te ezt érzed ki vagy ha öles betűkkel ez virítana minden újság címoldalán , Valterről csak pozitívan írnak inkább nagyítják az eredményeit.
Az meg hogy az ES Twitter meg face csoportjában az unatkozó (b.szatlan ) háziasszonyok hogy hájpolják süti sütés közben , nem releváns.
hmmm...olvasom a hsz-eket. Nekem ez valahogy úgy jön át-hogy kimondatlanul is-de Valter szar-csak véletlen bejött neki egy 4. hely, az olimpián. Mintha a forró kását kerülgetné mindenki.
Ha tényleg elmegy, azt sajnálom. Jól végezte a munkáját, benne valóban volt alázat a sport iránt, de sajnos ő is felült a Valterhájpoló vonatra, illetve kollegalitásnak gondolja a megalkuvást a papucsosrudifaló esetében.
Én be tudnék idézni rengeteg Szoboszlait szarozó cikket is, mikor naponta címlapon van - Valtert mondjuk még nem láttam ott - hogy most már BIZTOS hogy kikerül a keretből , meg hogy szavazáson a legrosszabb lett ,képesek idióta kommentekből is cikket írni , meg hogy óriási bajban van stb. aztán másnap meg a mennybe emelik , a magyar sajtó abszolút nem tudja kezelni hogy valaki tényleg sztár és nem csak itthon (Te is nyugodtan elhiheted ) , a kattintás a lényeg .
Valtert csak indokolatlanul nyaldossák , nyilván sokkal kisebb a lépték , a média megjelenés , meg az ismertsége is - Szobo 2.6 Millio követő, Valter 36 ezer....érzed a különbséget. Ha ugyan azt kapná mint Szobo szaladna a sportpszichológusához.
Abban igazad van hogy undorító a bulvár sajtó de ez globális probléma nem csak hazai.