Amúgy jó a vízió :) Bár mintha a sétány most "meglévő" szakaszán kicsi lenne a hely ennyi mindenhez, nem? Mármint soksok póker, étterem, meg biotejbár egymás hátán.
Mivel a Cordiának úgyis mindegy talán még nyáron is fűtve lesz a lépcsőház... Így legalább utólag lesz mire fogni hogy mire ment el ez az őrült magas közös költség...
Javaslom a lépcsőházakban a fűtés lekapcsolását, vagy legalábbis a termosztátok minimumra (10 fok) állítását. Se télen, se nyáron nincs a postaládák fűtésére semmi szükség. Zárt lépcsőházakról van szó, a lakások veszteséghője úgyis felfűti télen is. Értelmetlen pazarlás és környezetkárosítás ami most tavasszal volt tapasztalható, miszerint a lépcsőházban melegebb volt mint a lakásokban.
Semmi dolgom-kapcsolatom a bird-del, de ha lenne, akkor se fogadnám el, hogy rajtuk keresztül kelljen bármit is csinálnom. Milyen alapon? Hagyjanak engem békén, elég drága a thome meg a többi így is, nem szükséges rátenni további 2%-ot azért, hogy aztán gyengébb üfszolgot kapjak hozzá, mint ami a T-nek van mondjuk.
Az aláírást asszem azért kell gyűjteni, hogy mondjuk a UPC is bekábelezze magát oda. Mindenesetre a fejlemények ezzel kapcsolatban kifejezetten érdekelnének majd!
ui.: az tényleg picit lehangoló, hogy 2010-ben, budapesten, újépítésű házban ilyennel kell szenvedni.
Tévedés, Üzbegisztánban valószínűleg működne... Nálunk a Bird Telecom felvesz 129 millió EU-támogatást a következő projektre: Cordia Digitális Lakópark
*
A Bird Telecom Kft. hazánk legnagyobb lakóingatlan-fejlesztője, a Futureal csoportba tartozó Cordia Magyarország Zrt. távközlési tanácsadója és kizárólagos kiskereskedelmi értékesítője távközlés területén.
A Cordia Magyaroszág Zrt. kiemelt projektje a Corvin Sétány, ahol városrész-rehabilitáció keretében 3000 lakást, iroda-komplexumot és bevásárló központot épít a Corvin mozi mögötti területen. ... *
A Bird Telecom Kft. hazánk legnagyobb lakóingatlan-fejlesztője, a Futureal csoportba tartozó Cordia Magyarország Zrt. távközlési tanácsadója és kizárólagos kiskereskedelmi értékesítője távközlés területén.
A Cordia Magyaroszág Zrt. kiemelt projektje a Corvin Sétány, ahol városrész-rehabilitáció keretében 3000 lakást, iroda-komplexumot és bevásárló központot épít a Corvin mozi mögötti területen.
A Bird Telecom a beruházó felkérésére az építés alatt lévő terület egyedülállóan modern városrésszé formálásán dolgozik. Napjaink innovációit megvizsgálva az első és legnagyobb méretben megvalósított Digitális Lakópark koncepciója került kidolgozásra, melynek alkalmazásával egyedi megoldásokkal és szolgáltatásokkal ellátott intelligens otthonokba költözhetnek a jövőbeni tulajdonosok.
A Digitális Lakópark Koncepció a következő termékkategóriák fejlesztését célozza:
Telekommunikációs triple play szolgáltatás: - Telefon-, TV- és internet szolgáltatás
Tartalom szolgáltatás: - közösségi portál - PC-tartalomszolgáltatás - digitalis video és zene kölcsönzés.
Lakásautomatizálási rendszerek: - világítás és árnyékolás-vezérlés - fűtés-, klíma vezérlés - intelligens beléptető rendszer - beépített szórakoztató elektronikai eszközök
Futureal Officity Projekt
*
A Futureal Csoport egyedülálló iroda komplexumot és bevásárló központot fejleszt a Corvin Sétány területén. Sikeres együttműködésünk gyümölcse az Officity Projekt Koncepció, amely az üzleti ingatlanok részére készít elő egy innovatív és magas hozzáadott értékű termék- és szolgáltatás-portfóliót.
A Futureal Officity Projekt a következő termékek és szolgáltatások fejlesztését célozza: - loyalty kártya - egységes Wi-Fi lefedettség - web portál - irodaházon belüli emelt szintű szolgáltatások - teljes körű telekommunikációs szolgáltatás-portfólió - közterületi és mobil információs felületek - egyedülálló marketing megoldások és reklámfelületek
Amennyiben Ön a fenti projektek területén ingatlan tulajdonos vagy bérlő és innovatív termékeink-, szolgáltatásaink iránt érdeklődik, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal az alábbi elérhetőségek egyikén:
Nem is értem miért nincs IPTV. Fel sem birom fogni mi lehet az oka. Elvileg közel a központ, telefonvonal pedig be van vezetve. Nem értem :-o ADSL egyáltalán van? Vagy csak kábelnet? Vagy most akkor mi van?
Nem is láttam. Már aláirtam volna. Vagy nagyon friss lehet. Na majd megnézem! Egyértelmű hogy alá kell irni. Legalább több lehetőség legyen. Aki nem akar váltani az is legyen már kedves irja alá, hogy aki váltani szeretne megtehesse. Köszi A verseny meg amúgy sem árt... :-P
Pedig jó sok pénzt kaptak rá hogy legyen: <a href="http://www.gvop.hu/index.php?menu=nyertesek&begin=GOP%201.1.1" target="_blank">GVOP támogatások 2008</a> Bird Telecom Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 129 635 000 Ft IPTV szolgáltatás kifejlesztése vezeték nélküli mesh hálózati környezetben
Januárban kérdeztem hogy mégis milyenek az hd/iptv és internet lehetőségek a házban, amir a Cordia válasza az volt, hogy "csak a T-Home szolgáltatásainak egy része érhető el, többet sajnos nem tudnak".
A Vodafone mobilinternetet próbáltam, az beltéren 200 kB/s letöltési, és 25 kB/s feltöltési sebességet produkált, ami kb. fele/harmada az általában mérteknek.
A lépcsőházakban kirakott egy listát a közös képviselő, azon kell jelentkezni azoknak akik szeretnék, ha más kábelszolgáltató is elérhető lenne a házban. Állítólag ha elég sok aláírás születik, megnyílik a lehetőség más szolgáltatók választására.
Pszab2 lakótárs kérdése olyan témát érint, ami szvsz minden, még beköltözés előtt állót érint, érdekel. Ezért én is kérem a már bent lakókat, osszátok meg velünk tapasztalataitokat: ADSL is akadozik, vagy csak a kábelnetre vannak panaszok? Optinet (optikai kábel) ki van-e építve? IPTV-vel van-e valakinek tapasztalata?
Ez a probléma a telefonos netet is érinti, vagy csak a kábelmodemest? Akinek alakinek van ADSL megoszthatná velünk ő is tapasztalt-e ilyen kimaradásokat. Köszi
gyakorlatilag minden héten egyszer hívnom kell a telekom telefonos ügyfélszolgálatát, mert nincs szolgáltatás. akkor általában 1-2 napon belül megcsinálják, de nem tart sokáig. azt javaslom, hogy írjatok egy emailt a közös képviselőnek, részletesen írjátok le a problémát (tőlem ő ezt kérte, mert tapasztalata szerint ez sok telekomos háznál van így). ha sok ilyen visszajelzés van, akkor ő talán tud majd vmit tenni annak érdekében, hogy más szolgáltatót is lehessen választani.
ne is mondd! miután szombaton elment minden és fél óráig tartott, míg ezt be tudtam jelenteni, azután hétfőn jelentkeztek, hogy megjavították. erre éjfélkor megint elment... nagy volt az öröm!
az ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy méltányossági alapon lehet kérni hűségidő alatt a szerződés felmondását (postai levélben), amennyiben a technikai feltételek nem adottak a megfelelő szolgáltatáshoz. persze ezt még el kell bírálniuk, hogy egyáltalan igazat adnak-e neked.
Sajnos nem vagytok egyedül. Nekünk január óta van tv+net (vagyis szerződés), de a T. szolgáltató a rendszeres leállások miatt lassan már többel tartozik nekünk, mint amennyi az előfizetési díj.
Sziasztok! Ahogy látom, a céggel és a sétánnyal kapcsolatos beszélgetés kezd a végére érni itt, és ezzel együtt inkább lakógyűlés-hangulata lesz. Mit szólnátok, ha az ilyenekkel kapcsolatos dolgokat, főleg amik nem tartoznak a nagyközönségre, inkább egy levlistán beszélnénk meg?
akkor ez általános hiba lehetett a házban, mert nálam is (D lph.) éjfél körül eltünt a TV, internet, reggel pedig újra volt...
egyébként nekem 14 napja van bekötve a TV/internet, és már 5 alkalommal volt lehetőségem az ügyfélszolgálattal beszélgetni... teljesen véletlenszerű, h mikor van adás, mikor nincs, és ha nincs, akkor mikorra javul meg / javítják meg...
és persze csak velük lehet szerződni, tehát mit tehetünk? :-(
Olvastam, hogy már te is bekötteted a netet illetve kábeltv-t. Tegnap óta 1 hónap várakozás után ez nekem is sikerült, azonban éjfélre megadta magát a rendszer :( Regelre ujra működött. Kérdésem hogy ilyen hiba észrevételekor te kinek szoktad bejelenteni?
Szia, Remélem, lecserélted már az eredetiről a zárat, mert azt tényleg könnyű kinyitni :)
Amúgy vannak olyan zárbetétek, amik akkor is nyithatók, ha a másik oldalon bennmaradt a kulcs. Most hirtelen csak remélni tudom, hogy én ilyet vettem :)
Meg olyanok is vannak, amiknek a belső oldalába be se tehetsz kulcsot (gombos). Nem akarok reklámozgatni, de ha "zárbetét webáruház"-ra keresel, szerintem találsz pár jót. Kulcsmásoló rokonom szerint felesleges 40ezer Ft-okat dobálni a legjobb minőségre, nem sokkal tud többet, mint a 10-15ezres kategória.