Ha már vasútmodell jött szóba,nekem van:2 taurus(gysev,máv)1 v43(máv9,1 m41 egy "színes" bdt-m,2 mávos bhv,...stb.Az összeset nem sorolom fel mert betöltené az egész topikot:p(gysev)
Dózsa György útnál kell leszállni a metrórol és onnan be kell sátálni a Dráva utcába és ott van a lakótelepen.Egy kis boltocska:)Már voltam ott.Haverommal ketten bementünk és már meg se lehetett mozdulni:):P
Szombatig bizti nem veszem meg..majd utánnaa:)De nekem is arra a 415sre fáááj a fogam vagy egy 280asra.Vagy lehet h a zemokinál veszek egy csuklós trollit annyiért..
Sztem,ha ez a hobbid ,bőven megér annyi pénzt.Bár bevallom én is izgultam egy kicsit:DÉn még bolton belül meg is foghattam és a 415-ös nagyon jó:)Lehet,hogy az a Coca Colás nekem is meglesz:DAztán egy kicsit lassítanom kell,mert a végén felvásárlom az egész boltot:DDJa ha mész a buszért siess mert ha jól tudom sombattol valami nyári szünt lesz a boltban!:))
Ha vkit érdekel Sir Rooth-nak köszönhetően megtudtam,hogy a király utcai vill.megállóval szemben van egy nagyon jó modellbolt(ott vettem a 415-t).Itt az oldal címe:www.hokimodell.hu
Itt minden moddelekkel kapcsolatos dolgokat várok!Természetesen lehet segíteni egymásnak ,lehet fontos tudnivalókat írni és modelles képeket berakni!Várok mindenkit:FLR-726.