Italian Baja ... eszméletlen jó volt ... Csináltunk néhány :-)) fotót a 7végén,hamarosan fel fogjuk tölteni őket .... egyenlőre egy kis kóstoló csak érzékeltetni a körülményeket ..
Kszi Broland, de igazség szerint ha lemegyünk, akkor valmi hotelbe mennék ahol lehet délután, este egy kicsit úszkálni, pihizni stb... :) De aranyos vagy, hogy gondoltál rám :)
Atar!
Azért gratula a fiúknak, ne legyenek elkeseredve, nem rajtuk múlott :) Technika ördöge felütötte fejét mexicoban is :) Tudod, mi mindig büszkék vagyunk rájuk :)
Na egy könnyen nem adják fel, csak nagyon készültek az év első versenyére (benzingőz, és gumiszag elvonási tünetek). Kitartás van, tehát irány Ózd, és ott majd Lezúziusz kimutatja a foga fehérjét :)))))
Jó lenne egyszer már egy kicsit hosszabb beszélgetésre összejönni. És még több embert össze toborozni :)))
Egyébként nyugi, Én a kis Érdivel jártam így mindig! Miattuk mentünk ki jó pár versenyre - mert ismerjük őket - és SOHA nem láttuk őket, mert addig egyszer sem jutottak el, ahol álltunk! Most meg egy Corolla WRC-vel fog menni... Szóval, kitartás! :)))
Köszönöm Mindenkinek aki kilátogatott ma az RTE mogyoródi futamára, hogy többek között Lezúziusznak is drukkoljon! Sajnálom, hogy így alakult :( ilyen rövid versenyünk még nem volt. De minden rosszban van valami jó, találkoztam pár emberrel akiket már régóta szeretnék személyesen megismerkedni, illetve akivel rég óta szerettem volna újra beszélni :))) Jó fejek vagytok!!!!!!! Pá
Ennyi hibát... Ez a Mitsu egy nagy fostalicska! :-) Szegény Balázsék, 10 km-t nem tudtak normálisan autózni. Egy VFTS-el kellene ott nyomulni, biztos sikere lenne.
Igen :))) Csúcs a gép. Épp az itinert írja át a férjem és panaszkodik, hogy nagyon gáz a pálya. Állítólag sokan nem akartak elindulni az út minősége miatt. Lehet, hogy látványos versenyben lesz részünk? :))
Egyébként a kép éppen egy jó barátunk trabijáról készült, ők most debütálnak a túrában. A navigátor mellett navigáltam amatőr versenyen egy Opel GSI-ben :)))) Most ő is átült a másik oldalra :)
Benik egészen jól áll összetettben, 4.gyors után a 22. Mexikoban. Ja és a Dakaros Al-Attyah ( vagy hogy írják) jóval mögötte van. Ezek szerint jövőre Benik Dakar esélyes egy Mitsu Pajeroval.... Állítólag gyári szerződést kapott.... Na jó így születnek a pletykák...! :-)