Az "igényes replika" az én Dinom-ra nem igaz... :))) De a Lambo tényleg nagyon szép volt, kívül, belül, A Bogár Speedster is, a kis "gokart" Sylva Fury nincs még kész / festés, müszerfal.../, de a motortér nagyon pipec... Sajnos arról nem csináltam képet, a a www.kitcar.hu oldalon meg lehet nézni az autó építési folyamatait is. Jövöre is szervezünk / lehetöleg jobban és több autóval / találkozót, lehet már tavasz környékén...
A sárga régebben 3,2-ért kelt el, most nem tudom mi az ára... A piros, mikor Gyuszi barátomé volt / Ö csinálta az én régi sablonjaimmal / elöször 3,5 volt, utána 2,5 a végén 2 és végül 1,7-ért adta el hengerfejhibával. Most ugyanazt árulják 4,9-ért...
Nekem van róla vagy 6 igen jó nagyfelbontású képem. Tényleg nagyon csincsilla 1 gép. A neon alapból vicc, pláne 1 ferkán. Egyből elárulja vele, h nem eredeti. Ki az a hülye, aki 1 ferrarira neont rak??? :P Árat nem ír a forma, de nagyon érdekelne, h mennyiért csináltad neki??? Vagy kb mennyiért adhatja. (csak érdeklődés képpen.)
Régebben volt piros fierora rakott 355 2millióért a használton. Nem tudni te csináltad e azokat is. Ez amúgy nekem nagyon tetszik. Csak kár, h fieró. Mert ha vmi elromlik rajta meg vok lőve a szerelésével...
Igen, ez az egyik a 4 Fiero-s változatból. Csinálhatott volna normálisabb képeket is az ember, szép kerekek vannak rajta /550 Maranello / például, de azt a béna neont reklámozza inkább, azt már utólag tette fel valaki, nincs az a pénz, amiért én neonokat szerelnék az autóra...
Én nem törödöm az ilyen véleményekkel... Van akit nem lehet meggyözni, én nem olyanoknak építek, ennyi... Söt, nem is szoktam senkit gyözködni, hogy vegyen replikát, ha tetszik neki megveszi, ha nem, akkor nem...
húúú csak felhúzom magam a hozzászólásokon!!!! perzse van benne igazság, de akkor is, picit lehúzzák a dolgot sztem. Aztán ha tényleg beleülhetne 1 Murcielago/F355 :) replikába, ami nem vicc és horribilis bajosháza feelinges, lehet ő is elcsöppenne mint a kislányok akiket úgy szid, sőt...még finciskedne is nekik, h helló baby, látod mim van? Ferrari....
hehe!!! mert te még nem írtál el semmit mi??? :P:P:P:P próbáltam így is úgy is, sehogy nem jó. hm...majd még vakerászok vele.
amúgy tényleg sajni ez van, h megcsin valaki a nehéz melót és azt nem értékeli senki. potom pénzért kénytelen eladni vmi kis idiótának, ő meg 1ből dupla/tripla áron árulja és finciskedik vele. Hogy is van a mondás? Más tollával ékeskedni..... Ez Magyarország... :(((
Lehetne Errari, jó ötlet, nem perelne be a gyár legalább... Mint a Kínai Adios melegítö... :))) Kötöjel nélkül és F-betüvel az elején lesz a cím, de még nem haladt azóta sem semmit a honlapom. Ha unatkozol, akkor nézd meg a www.kck.hu -t, meg a www.kitcar.hu -t. Az Augusztusi /elmaradt /Kit Car találkozó Szeptember 22-én lesz megtartva Kecskemét határában a 44-es föút melletti Csepegi Csárdában.
ííííí :)) Mégsem tudsz ellenálni?!?!?!?! Honlapoddal mi a helyzet? kerestem, de vhogy nem hozza be, mert az oldal nincs kész -írja. www.errari-replika.hu -ha jóltévedek?
Eljutott a fényezöhöz végre a Toyota, egy gyenge év kínlódás után... Kész lettem mint a házifeladat, fogadkoztam, hogy az életbe nem kínlódok mégegyszer ilyen farigcsálással... Erre egy hét után már a Modena kasznimat nézegetem, hogyan tudnám szebbé és 430-assá tenni. Le fogok méricskélni egy eredetit, mi mekkora rajta...
Ezt a 355-öst Gyuszi barátom csinálta Dombóváron... Neki adtam el a Fiero355 sablonomat. Mondjuk ö ennek az árnak a felét sem kapta meg, a mostani gazdája nepperkedik... Ezt nem nagyon csípem, mikor más fáradságos munkáját ki sem fizetik, lásd Modena, vagy xarért hu..ért megveszik és dupla pénzért akarják eladni... Borzasztó nagy meló egy ilyen autót összehozni, az embernek néha rámegy az összes pénze, ideje, eszi az ideget és a végén egy ilyen ügyeskedönél köt ki, aki csak a pénzt akarja bezsebelni a semmiért...
Szintén a használtautón van fent egy 355replika '86-os fiero alapon 5 misiért!!!!!
Hm, nem azért mondom, de az rohadt sok, egy jól kinéző 21éves hulladék autóért. Meg annyira nem is húde szuper, perzse kéne+jól néz ki, de láttam már szebbet is.
jaja láttam már! sztem sem szép. De ez vmi 924/944-es kasztni amúgy nem? (most nincs kedvem megnézni, de nem is annyira fontos :) a lényeg, h randa!!! :))
Na igen, egy idöben minden autóra a Viper lököst eröltették... Itt viszont volt egy jó ötlet, csak "elqrták", nem kicsit, nagyon... :)) Ezt meg lehetett volna csinálni szépen is, ugyanannyi idö alatt, ugyanannyi pénzböl és nem ez a förmedvény lett volna belöle. 1. Én beletoldottam volna ebbe a lökösbe, hogy szélesebb legyen, így olyan, mintha egy abroncsot szorítotttak volna az elejére, Xl-es autóra feltettek egy M-es lököst... 2. Ott van az index helye, még látszik, a sárga rész teteje futna elméletileg a lökös tetejével, akkor nem lenne ilyen magas az eleje...
Ugyanilyen Modena kasznim van nekem is, de szerintem megpróbálom majd elpattintani, mert Fiero-ra nem építek semmit, átszabni meg nincs kedvem. A másik tényleg csúnyácska, jól elbántak az autó gazdájával, biztos nem kis pénz volt és lehangoló a végeredmény... Van azon minden, ami a kezük ügyébe került, Fiero szárny alul, Diablo szárny felül, Diablo tükör, stb... De nem ez az egyetlen autó, amit elcsúfítottak bajosházán, meg kell csak nézni a Porsche 928 "fantasy-t" a használtautón. Kb 1-5-2M-es autó lehetne, de költöttek rá vagy 5 kilót és így most ér 5-öt, mert annyira rút. A szélvédötöl a sárvédö emelkedik a lámpa felé, nem lefelé ível... Borzasztó...