Teljesen hibátlan, hiánytalan, új termék, saját dobozával, részletesen kidolgozott fém és műanyag alkatrészekkel, funkcionális elemekkel.
Már kifutott, ritka termék.
Méretarány: 1:16, próbáltam érzékeltetni a valódi méretét, ezért odaraktam mellé egy 1:18-as Dodge Chargert. (A Charger nem eladó!)
Az eredeti utánfutóról:
1945-ben ez volt a JCB első terméke, melyet a világháborúban fel nem használt, felesleges anyagokból építettek. Az oldallapok fából készültek, nem pedig acélból.
Ára: 20.000-, Ft
Próbáltam utánanézni mennyibe is kerül manapság, pár darab akad belőle külföldön, de nagy a szórás. Beszélhetünk az árról, ha komoly a szándék.
Csere érdekelhet: 1:16 munkagépre, traktorra, építőipari gépre, 1:24 Land Rover Defenderre vagy 1:18 amerikai autóra, persze ha olyan értékű ajánlat, akkor abban az esetben értékegyeztetéssel és ráfizetéssel.
Személyesen átvehető Zalaegerszegen és Nagykanizsán is.
Rendkívül igényes gyűjteményből eladó egy dobozában tárolt Ferrari Testarossa (Kyosho Hi- End - 08425R), 1:18 méretarányú makett, tökéletes gyűrődés- és szakadásmentes dobozban, teljesen hibátlan, érintetlen állapotban.
"Tájékoztatjuk, hogy a vezetőfülke ajtajának problémájával kapcsolatban újabb információkat kaptunk: a kiadó megrendelte a korábbi csomagban lévő alkatrészek újragyártását.
Az előzetes tájékoztatásoknak megfelelő, nyitható ajtókat a 89. számot tartalmazó előfizetői csomaggal fogjuk elküldeni Önnek.
Addigi türelmét előre is köszönjük, az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk!
A negatív reklám is reklám. Legalább van visszajelzés, hogy nézik az oldalt. Nekem nincs Facebook regisztrációm, ezért csak itt hirdetek, meg másik két helyen aminek itt nem mondjuk ki a nevét. Bár tényleg nem tudom mi nem jó a hirdetésben ami nem tetszik a barátomnak. Az ár lehet alkuképes, főleg több darab vásárlásakor. A termékekről igyekszem korrekt leírást adni, ha nem tökéletes, vagy bontott, akkor mindig a konkrét eladó modellt fényképezem le. Ennél többet nem tudom mit lehetne tenni. Egyenlőre nincs ötletem. Ha meg csak a pofám nem tetszik valakinek, hát istenem, ez van, ezzel nem tudok mit kezdeni. Tőlem lehet még kilenc mínuszom is ettől még jól alszom. Tapasztalatom szerint, aki meg szeretne vásárolni az is pont tesz rá.
Ez a három mínusz ez gyanúsan egyszerre jelent meg korábban mindig. Szerintem ez egy ember 3 regisztrációval. Ha igy van és végig gondolod, hogy ez önmagában mennyi meló, kijelentkezés, bejelentkezés... én azt mondom jár neki a + :D Legközelebb már csak 5 mínuszért jár a + csak hogy legyen valami extra motiváció is. Nem jó megragadni egy szinten, fejlődni kell!
Hahóóó! Mínuszos Emberke! Elaludtál? Már fél napja fent van a hirdetés! Ne lazsalj bammeg. Nyomjad a mínuszt, mert így úgy érzem a kutya sem nézi, és feleslegesen raktam fel.