Bizony, itt mindig új infókat lehet megtudni róla, meg próbálunk friss képeket is felrakni, ha találunk! :) Szóval érdemes gyakrabban benézned, már tényleg régen jártál erre! Megértem, hogy érdekel a színházi tevékenysége, hiszen élőben azért mégiscsak valószerűbb az egész! Sajnos mostanában nem hallottam arról,hogy színpadon lenne, utoljára még a Burn This című színdarabról értesültem, amiben Catherine Keener-rel játszott, de erről már beszéltünk annak idején! Azért majd figyelni fogok, és ha megtudom vmit, mindenképp megírom ide! ;) Téged pedig várunk újra! :)
Hú, de régen jártam itt! Ez hiba volt, de sajna, nem voltam gépközelben....Örülök, hogy ekkora élet van itt, mindig egy csomó új dolgot tudok meg vele kapcsolatban,most például azt, hogy a Harcosok klubja megjelent könyvformátumban :D Nekem meg szinte mindig azon jár az eszem, hogy most játszik-e színházban, és ha, igen, akkor hol, vagy hol lehet ennek utánanézni? Ha valaki tudna erre választ adni nekem a sokezermillió-Nortonrajongó közül itt a fórumon, vagy te,dudaskoko, azt nagyon megköszönném!:-) (nem minthogyha lenne rá elég zsetonom, hogy megnézzem őt színházban, csak olyan jó lenne ezt is tudni róla...:-)Egyébként bocsi, hogy mindig ezzel fárasztalak, de nekem a színház az egyik szívügyem.... További jó fórumozást mindenkinek!
Tudom,hogy voltak már fent,de olyan szép ez a két kép!!! :) Természetesen csak a rajtam kívül itt ólálkodó többezer EdwardNortonrajongócsajszi kedvéért nyomom fel,hogy mindenkinek szép legyen a hétvégéje :)) Vagy talán csak a saját szórakoztatásomra?
A Harcosok Klubját olvastad már?? Én tegnap előtt kezdtem el!Eszméletlen jó a fordítás,csak a Hovetrekkeszobabiciklit hagyták ki,ami személyes kedvencem!De Erika Pekkari azért benne van! Érdemes megvenni sztem !!! Szuper!!!! adok egy pirospontot Varró Attilának a fordításért /vagy egy nyári IKEA katalógust/
háát,nekem nemteccett!láttunk már ilyet párszor!/természetesen még mindig a Pánikszobáról van szó,nem a szörfölősös képről,ami édi :))) /
Hozzájutottam végre a mozisújsághoz,telistele kellemes infókkal: The Curious Case of Benjamin Button címmel,Fincher- Pitt páros újra forgat! Azok kedvéért,akik még nem tudták ;-) kétoldalas cikk Fincherről,bár ez nem a fincsörtopik....
És egy kis kép is van kedvencünkről (mondjuk a Painted Veil-ből,pedig ez a kis szörfingos jobb lett volna,nem??),mert megemlítik a Hulk -folytatást.
Szerintem a Pánikszoba egy korrekt kis film, és bár nem üti meg a Hetedik, vagy a Harcosok klubja színvonalát, azért egy tipikus Fincher mozi, amit mindenképp érdemes megnézni!
De hogy megnyugtassalak, látatlanban is azt mondom, hogy a Zodiákus jobb lesz, csak bírd végigülni a kb. 160 percet! :)
Remélem a Zodiac jobb lesz ,mint a számomra uncsi Pánixoba volt,azt is csak Fincher miatt néztem meg!még Forest Witaker sem tudott javítani rajta.... Viszont ebben Robert Downey Jr. szerepel,aki legalább jól néz ki :) /ha esetleg a filmmel bármi gond lenne,és nehezemre esne végignézni/
Sikerült beszereznem végre a Harcosok klubja könyv mellé az Árva Brooklyn-t is,hogy kicsit Edward Norton -felé nyomjam a témát! :)