Keresés

Részletes keresés

Kamukáze Creative Commons License 2005.08.08 0 0 319
"nézd, itt inkább az az érdekes, hogy a KE-é avanzsált Sólyom mit képvisel. És úgy látom, sok dologról hasonlókat gondol, mint én..."

Velem is megdobbento modon hasonlo a helyzet. :) Kicsit hepciaskodasnak erzem a konkret temaval kapcsolatos allaspontjat, de nem lehetunk egyformak. En ugy vagyok az uggyel, hogy legfeljebb nem megyek az USA-ba, ha meg mindenkeppen oda kell mennem, akkor meg segglenyomatot is kaphatnak tolem, ha akarjak.

Előzmény: Antisystem (318)
Antisystem Creative Commons License 2005.08.08 0 0 318

soha meg nem fordult a fejemben, hogy te barmilyen robbantasnak tapsikolnal, vagy akarcsak helyesloen hummognel.

Ez azért megnyugtat:))

es az a velemenyem, hogy csak ebben a langymeleg demokraciaban eletkepes amit kepviselsz - nézd, itt inkább az az érdekes, hogy a KE-é avanzsált Sólyom mit képvisel. És úgy látom, sok dologról hasonlókat gondol, mint én... (más dolgokról meg nem, mondjuk én nem vagyok egy kiköpött jogpozitivista, Sólyom meg jogészprof)

Másfelől meg milyen legyen egy demokrácia, ha nem langymeleg??? A hőmérsékleti skála extrémebb részén a klf hard diktatúrák helyezkednek el....

ÜdV

Előzmény: Kamukáze (316)
Nem tudom. Creative Commons License 2005.08.08 0 0 317
Lehet, hogy igy van...

De szerintem nem csak azon Eskuvo eseteben tortentek "balesetek".

N t.
Előzmény: Jo Tunder (315)
Kamukáze Creative Commons License 2005.08.08 0 0 316
"ps: egyébként meg félre tetszett érteni, ha azt gondolod, hogy nekem bármiféle robbantás tetszik..."

Na most amellet, hogy idonkent lehulyezlek, es az a velemenyem, hogy csak ebben a langymeleg demokraciaban eletkepes amit kepviselsz, gyakran eppen ennek a langymeleg demokracianak az elleneben, nos ettol fuggetlenul, soha meg nem fordult a fejemben, hogy te barmilyen robbantasnak tapsikolnal, vagy akarcsak helyesloen hummognel.
Előzmény: Antisystem (310)
Jo Tunder Creative Commons License 2005.08.08 0 0 315

Afganisztánban és Irakban, de szerintem még Abházia egyes részein is, egy lakodalmi menet Kalasnyikovokkal lövöldöz ha meglát egy repülőgépet. Ez a szokás. A fegyvernek kizárólag zajkeltő szerepe van a történetben, úgy mint a dudának az autós lakodalmas meneteknél. Amikor egy pilóta mudzsahedin gerillákat keres, és meglátja a torkolattüzeket, százból egy esetben rosszul értékeli a helyzetet, és visszalő.
Előzmény: Caperucita Roja (312)
Nem tudom. Creative Commons License 2005.08.08 0 0 314
Egyébként egész Nyugat-Európa nem repes az amerikaiakért, egy kanadai srác kénytelen volt kitenni a kanadai zászlós kitűzőt a kabátjára, hogy ne köpjék le Franciaországban.

Szerintem alapvetoen igazad van, bar ezek a dolgok nem feltetlenul amerikai sajatossagok. A franciak sem sokkal jobbak, kulonosen a magyarokkal szemben. Olaszorszagban is eltem es ott is sok baloldali agit-propos meg van gyozodve, hogy az EU hozza a kulturat es a Felvilagosodast Kelet-Europaba.

USA-ban akkor vesztettem el sok ismerost amikor megmondtam, hogy Europaba koltozom. Nem tudtak beemelni, hogy hogy lehet, hogy valaki nem ott akar elni abban az altaluk foldi kanaanak tartott valamiben. Es ilyen szempontbol a texasi konzervativ nem kulonbozott a new yorki liberaltol (egyebkent szerintem nem olyan nagy a kulonbseg kozottuk).

N t.
Előzmény: Caperucita Roja (311)
Antisystem Creative Commons License 2005.08.08 0 0 313

Tényleg, nem tudod véletlenül, mennyit költött arra az USA, hogy Magyarországon is legyenek az iraki agressziót és a nagyhatalmi tébolyát támogató "civilek"??? Abból, hogy napok alatt tudtak annyi publicítást szerezni, mint a milliós agressziót ellenzők hónapok alatt összesen, feltehető, hogy nem $2,50-et...

ÜdV

Előzmény: Kamukáze (309)
Caperucita Roja Creative Commons License 2005.08.08 0 0 312

"Egyetértek. Tök mindegy, hogy egy esküvői menetet Irakban vagy Londonban bombáznak szét. Ugyanúgy gyilkosság."

Ezek szerint feltetelezheto, hogy a londoni robbantok tevedesbol robbantottak?

Nem. Csak nem hiszem, hogy ha egy amerikai csapat szétbombáz egy iraki lakodalmas menetet, az bocsánatos tévedés, sajnálatos hiba, felejtsük el és fátylat rá. Nem tetszik az a kettős mérce, hogy az amerikaiaknak mindent szabad.

Előzmény: Kamukáze (298)
Caperucita Roja Creative Commons License 2005.08.08 0 0 311

mi az isten bajod van? mindenhol van olasz, kinai etterem. egy adott kulturat kepviselnek es nagyon sokan elvarjak hogy legalabbis ismerjed a valasztekot es a szokasokat. es ezek meeg talan jobban megtalalhatok mint a mekik. ezek nagyobb erteket kepviselnek? baj hogy vannak?

Ne ragadj már le a hamburgernél. Nem azon van a lényeg, azt csak egy példaként hoztam fel. (Amúgy szombaton ettem egy Big Mac-et Coca Colával :-)  )

Azt akartam mondani, hogy az amerikaiak (akikkel én találkoztam) értetlenkednek, hogy az emberek nem akarnak ak ő kultúrájuk, értékrendjük szerint élni. Ezek között egy példa volt a hamburger, hogy egy közel-keleti porfészekben miért nincs McDonalds. De úgyanígy említettem a baseball sapkát, ruházkodást. Nekem nem a hamburgerükkel van a bajom, hanem azzal, hogy vizet prédikálnak és bort isznak. Vagyis miközben kiselőadást tart valaki a toleranciáról, ne szóljon meg mást az öltözködése/szokásai miatt. És fogadják már el azt, hogy nem ők a világ közepe.

Egyébként egész Nyugat-Európa nem repes az amerikaiakért, egy kanadai srác kénytelen volt kitenni a kanadai zászlós kitűzőt a kabátjára, hogy ne köpjék le Franciaországban.

Előzmény: alfredoo (220)
Antisystem Creative Commons License 2005.08.08 0 0 310

Nem csoda, ha idonkent osszezavarodik az ember, aztan beall hasznos idiotanak.

Sajnos arról úgy tűnik, rég lekéstem, az USA hazai hasznos idióta gründolmánya, a Hayek Társaság már rég szétesett... vagy talán nem arra céloztál? 

ÜdV

ps: egyébként meg félre tetszett érteni, ha azt gondolod, hogy nekem bármiféle robbantás tetszik...de azért legalább a minimál korrektség jegyében ne terjesszük már a nyugat ocsmány hazugságát, azt a statisztikát, ahol a rendőrség meg a többi fegyveres testület civil...

Előzmény: Kamukáze (309)
Kamukáze Creative Commons License 2005.08.08 0 0 309
"Hogyne, főként a megszállókkal kollaborálókat - rendőröket, katonákat, politikusokat, - mint minden rendes partizán-háborúban..."

Meg aki meg beleesik a szorasba. Mit tehet a szegeny ellenallo, ha nincs a kozelben rendor, de van egy tartalykocsija? Tudod Antisystem, en ugy latom, leszarod te szeles ivben az irakiakat, csak utalhasd kicsit a jueszejt. Nehez is lehet egyszerre pacifistanak, emberbaratnak, antiglobalistanak, meg ennyi mindenfelenak lenni. Nem csoda, ha idonkent osszezavarodik az ember, aztan beall hasznos idiotanak.
Előzmény: Antisystem (305)
Caperucita Roja Creative Commons License 2005.08.08 0 0 308

szerinted az egy fore juto kamerak szama ott a legnagyobb. es ha nincs igazad? mondjuk szoba johet szingapur, izrael, libanon meg egy csomo orszag.

mi a baj? utalod amerikat?

Még egy szingapúri/izraeli/libanoni sem oktatott ki olyan bunkó stílusban, mint egyes amerikaiak. Pofázik nekem a toleranciáról, amikor ő szól meg másokat.

Lehet, hogy fantasztikus, kedves népség, de én nem ezt látom. Az egyik fele ártatlan boci szemekkel berobog az irodába, kétpercenként rácsodálkozik nagy wááááááááow felkiáltással mindenre, hogy pl. van fax az irodában, nem sátorban lakunk, stb, a másik fele meg belibeg nagyképűen, és amikor hétfőtől csütörtökig szembe ül velem az asztalnál, pénteken kedvesen ráköszönök, akkor csak lenézően pillant. Közben meg jön, hogy ez sz.r, az sz.r, de amikor megmondták neki, hogy az ő számítása a rossz (összeadási hiba), akkor kiakadt, hogy miattunk van, mert szar a számológép, az egyik gombja nem működik megfelelően. Érdekes, másnak pontosan számolt.

Az állandó beperelési mániától is gutaütést kapok.

Előzmény: alfredoo (216)
Antisystem Creative Commons License 2005.08.08 0 0 307

Mondtam én, hogy húzzanak haza? Nem.

De én igen:) Abból a pénzből, amit a csinovnyik magyar politikusok a Nagy Testvér ülepének fényezésére szórtak le (inc iraki hullarablás), az a 400 taszári szultán módra élhetne a nyugdíjig...

ÜdV 

Előzmény: Caperucita Roja (306)
Caperucita Roja Creative Commons License 2005.08.08 0 0 306

ilyenkor mi van? 400 ember marad taszaron munka nelkul!

Mondtam én, hogy húzzanak haza? Nem. Csak azt utálom, amikor olyanok oktatnak ki, akik egy cseppet sem tisztességesebbek, toleránsabbak.

Előzmény: alfredoo (203)
Antisystem Creative Commons License 2005.08.08 0 0 305

Off:

Ertem. Es ennek kereteben bombaztak le az eskuvoi menetet.

Nyilván. Ha otthon maradtak volna a valagukon, közelébe se kerülnek iraki légtérnek, nemhogy esküvői menetnek...

Egyebkent erdekes modon az iraki ellenallok leginkabb sajat honfitarsaikat robbantgatjak lelkesen, nyilvan az USA & Co katonai agressziojara valaszul.

Hogyne, főként a megszállókkal kollaborálókat - rendőröket, katonákat, politikusokat, - mint minden rendes partizán-háborúban...

További offolás megelőzésére: http://www.iraqbodycount.net/database/ és a "target" oszlop.

on

ÜdV

Előzmény: Kamukáze (304)
Kamukáze Creative Commons License 2005.08.08 0 0 304
OFF

"Ellenkezőleg, az feltételezhető, hogy az USA & Co se tévedésből követett el katonai agressziót Irak ellen."

Ertem. Es ennek kereteben bombaztak le az eskuvoi menetet.

- Uraim! Mai feladatunk harci orjarat. A masodlagos cel egy eskuvoi menet lebombazasa. Felderito muholdjaink berepulnek a korzetbe, es megvizsgaljak az osszes fellelheto golflabda markajat. Prowlerek fogjak zavarni az eskuvoi menet legvedelmet, mikozben mi alacsonyrol legeppuskazzuk oket.

Egyebkent erdekes modon az iraki ellenallok leginkabb sajat honfitarsaikat robbantgatjak lelkesen, nyilvan az USA & Co katonai agressziojara valaszul.

ON
Előzmény: Antisystem (300)
Antisystem Creative Commons License 2005.08.08 0 0 303

Azt viszont fenntarttom, hogy serto dolgok vannak benne, de teljes joguk, hogy azt csinaljanak amit akarnak es ha nem akarom elfogadni nem megyek oda.

Akkor min megy a fennakadás, amikor Sólyom pont ugyanezt mondta? - addig nem mén oda, és kész.

ÜdV

Előzmény: geszthi (270)
Antisystem Creative Commons License 2005.08.08 0 0 302

Már elnézést de ebből ugy tűnik mintha a fekete őslakos lenne.

A fekete az USA-ban? Csak pont annyira, mint a fehér... A különbség pusztán annyi, hogy az utóbbi rabolni meg gyilkolni ment oda, az előbbieket meg sokáig erőszakkal vitték az utóbbiak...

ÜdV

Előzmény: kőbalta (299)
Antisystem Creative Commons License 2005.08.08 0 0 301

Sehol egy hír Sólyomról. Nem is tudják ki az.

Államfő, mint a Bush. Csak okos meg van némi gerince...

Mellesleg a Népszabó Fórumán húzzák a lábát.

Ja, szóval az USA által pénzelt ex-Hayek funkciai,  a Seres meg a Révész ott proviznak...

ÜdV

Előzmény: Törölt nick (290)
Antisystem Creative Commons License 2005.08.08 0 0 300

Ellenkezőleg, az feltételezhető, hogy az USA & Co se tévedésből követett el katonai agressziót Irak ellen.

ÜdV

Előzmény: Kamukáze (298)
kőbalta Creative Commons License 2005.08.08 0 0 299

Az amerikai feketékre erőszakkal lett ráerőszakolva az ottani fehérek kulturája... 

Már elnézést de ebből ugy tűnik mintha a fekete őslakos lenne.

Előzmény: Nem tudom. (296)
Kamukáze Creative Commons License 2005.08.08 0 0 298
"Egyetértek. Tök mindegy, hogy egy esküvői menetet Irakban vagy Londonban bombáznak szét. Ugyanúgy gyilkosság."

Előzmény: Caperucita Roja (107)
hotorpe Creative Commons License 2005.08.08 0 0 297
csak nem akart lemaradni a második háború alatti legnagyxobb dicsőségünkről, akkor is hadat üzentünk amerikának
Előzmény: alfredoo (283)
Nem tudom. Creative Commons License 2005.08.08 0 0 296
A kettot nem lehet ossze hasonlitani. Az amerikai feketekre eroszakkal lett raeroszakolva az ottani feherek kulturaja a kezdet kezdetetol, tehat ma lenyegeben ott nincs magyarazat arra, hogy nem egyenloek. A ciganyoknak teljesen mas a kulturajuk es az ertekrendjuk gyakorlatilag meg mindig.

Ma vannak dolgok amikrol azt mondjak, hogy fekete-kultura, pl. rap-zene, de ez egy nagyon felszines dolog, mert a managerek nagyresze nem fekete.

N t.
Előzmény: Bimbum (154)
Nem tudom. Creative Commons License 2005.08.08 0 0 295
Speciel en nem szavaztam meg a NATO tagsagot. De talan ez mellekes..

A gond az, hogy az amerikai hadsereg most beront Itakba olajat lopni, katonai tamaszpontot epiteni a sajat elitje szamara a tovabbi olajlopasokhoz. Ezt szerintem senki sem szavazta meg. (Legalabb is a referendumban nem emlekszem, hogy szerepelt volna ilyen kitetel, de lehet, hogy tevedek.)

N t.
Előzmény: Callie (133)
Alpha Lyrae Creative Commons License 2005.08.08 0 0 294
bár a párolják is jó, de a pártolják jobb
Előzmény: Alpha Lyrae (293)
Alpha Lyrae Creative Commons License 2005.08.08 0 0 293
érdekes (vagy tulajdonképpen természetes), hogy Kéri, TGM, Stump egyöntetűen párolják Sólyom személyét és a ujjlenyomatosdin sem akadtak fel. ellenkezőleg.
(jó hallani, hogy egy ponton túl ezek az emberek is le tudják vedleni politai elkötelezettségeiket és drukkolni egy Civil KE-nek.)

innentől kezdve már tényleg értelmét vesztett dolog a sólyomi beszóláson vekengeni.
Előzmény: Törölt nick (292)
Lajhárfaművész Creative Commons License 2005.08.08 0 0 291

Az a helyzet, hogy én éppen akkor nem jártam ott, de az egyik ismerősöm barátjának a huga majdnem mosogatólány lett abban a vendéglátó egységben, ahol az általam leírtak megtörténhettek volna. (Megtörténtek?)

Ui.: Várjuk már meg, amíg bánt bennünk az Elnök úr.

Előzmény: Törölt nick (289)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.08 0 0 290
Vizenyös szemekkel bámulom a White House és a State Dept. hómlapját. Sehol egy hír Sólyomról. Nem is tudják ki az.
Mellesleg a Népszabó Fórumán húzzák a lábát. Rendesen. A kégli miatt.
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.08 0 0 289
Bingo. Járt ott?
Előzmény: Lajhárfaművész (288)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!