Keresés

Részletes keresés

Cs. András Creative Commons License 2005.07.10 0 0 57
Én általánosítani? Konkrétan?
Előzmény: Morgue (55)
Cs. András Creative Commons License 2005.07.10 0 0 56
Nos, az én baráti körömből senki sem hivatásos buzi. És a vicc az, hogy a hivatásos buzik sem ebből élnek, mert szarul fizet non-profit szektor :o)
Előzmény: Törölt nick (50)
Morgue Creative Commons License 2005.07.10 0 0 55
de az nem baj, ha te általánosítasz :)

Előzmény: Cs. András (46)
Cs. András Creative Commons License 2005.07.10 0 0 53
Azoknak, akiknek a természetes vonzódását a társadalom, sőt, az állam természetellenes vonzódásnak titulálja. Ilyen egyszerű. És most ne menjünk bele, hogy a pingvinek buzik-e vagy biszexszek.
Előzmény: Törölt nick (49)
Cs. András Creative Commons License 2005.07.10 0 0 52
Nos, talán nem vetted még észre, hogy emberekről beszélünk. Ez lenne talán az első lecke. Megkülönböztetni az emberekt az állatoktól. Ez rád vet rossz fényt, ha ezekkel a dolgokkal nem vagy tisztában. Neked mindegy, hogy ember vagy állat, a lényeg hogy nőstény legyen, hm?
Előzmény: nyman (48)
Korrekt Orr Creative Commons License 2005.07.10 0 0 51
(Csak vicceltem, egyébként :)
Előzmény: AliceCsodaországban (47)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.10 0 0 50
Én már láttam élőben ilyen felvonulást (nem úgy mint a többség itt) és csak az a bajom vele, hogy szinte kizárólag azok vonulnak fel, akik ebből is élnek. Akkor lehetne büszke magára a "meleg társadalom", ha megfordulna az arány és hétköznapi melegek lennének büszkék magukra, hogy ki mernek állni. Szerintem.
nyman Creative Commons License 2005.07.10 0 0 48

Nezd az, hogy ket csaj, meg nem kell, hogy bik legyenek. Meg forditva sem.

Nezd bisztos mindegykinek megvannak a szexualis preferenciai, asztan meg vannak olyanok, akik kutyaval, disznoval loval, de hogyha ok vonulnanak fel a varosba, akkor is aszondanam, hogy hanyinger kerulget.

Mongyuk poenbol lehet, hogy benne lennek egy ilyen felvonulas szervezesebe, ahol buszken "vallalnank" az animalszexet. Gondolom nehany alattvedo csoport tiltakozna, nehanyan meg tamogatnak az otletet.

Lovakat, kutyakat, disznokat az Andrassy utra!

Előzmény: Cs. András (36)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2005.07.10 0 0 47
Erre a kereslet-kínálat viszonylat ad választ (v.ö pl. lakatlan sziget stb...)
Előzmény: Korrekt Orr (43)
Cs. András Creative Commons License 2005.07.10 0 0 46
Igen, ajánlom figyelmedbe a hamarosan megrendezésre kerülő Budapest Parádét. Aztán ha megnézted, te is okádd le magad, amiért a heteroszexuális polgártársaid ilyeneket művelnek.
Előzmény: Törölt nick (45)
Cs. András Creative Commons License 2005.07.10 0 0 44
Ez lenne a válasz? Nekem megfelel. Úgyis csak költői kérdés volt.
Előzmény: Fine Tune (42)
Korrekt Orr Creative Commons License 2005.07.10 0 0 43
"ha száz puncim lenne, akkor se adnék nekik egyet sem belőle"

Miből gondolod, hogy kérnének egyet is? :-)
Előzmény: AliceCsodaországban (4)
Fine Tune Creative Commons License 2005.07.10 0 0 42

Állj már le haver!  Ki vagy te itt?

Engem meg a te fajtád idegesít, de nem azért mert buzi vagy:)

Előzmény: Cs. András (41)
Cs. András Creative Commons License 2005.07.10 0 0 41
Nem, te nem azért vagy homofób, mert idegesítenek a "sáfrányszínű tüllruhába öltözött, boát lóbáló buzikurvák", hanem mert egyenlőségjelet teszel a "sáfrányszínű tüllruhába öltözött, boát lóbáló buzikurvák" és a melegek közé. Holott te sem köpöd le magad, mint heterót, mert a közterületeken ízléstelenül felöltözött heterók is előfordulnak. Sőt. Ízléstelen heterók minden nap flangálnak az egész országban. Közterületen transzvesztitát látni évente egyszer látni. Szóval? Idegesít a fajtád?
Előzmény: Fine Tune (38)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2005.07.10 0 0 40

Én mondjuk megvallom, semmiféle hatástanulmányt nem olvastam a homoszexualitás társadalmi hatásairól, ettől függetlenül azért van egy kis saját elméletem, amit nem olvastam sehol, saját asszonyi állat kútfejemből jött és most megpróbálom megosztani veletek:

1. Homoszexualitás mindig is volt, már az őskorban is, sőt az állatoknál is elismert, ehhez nekem nem kell különféle etológiai tanulmány, vannak kutyáim meg macskáim látok amit látok, ha rájuk jön a gerjedelem tök mindegy, hogy amásik milyen nemű - csak hagyja magát!...

2. Tehát homoszexualitás mindig is volt. Miért is hiszi azt mindenki, hogy ez mára szinte járvány?

-a. mert mára kiderült, és előjöttek a kövek alól az eddig rejtett dolgok

- b. mert - és itt jön az én elméletem -  a Föld túlnépesedett, és ez valami önvédelemszerűség a fajfenntartásban. Nem véletlen, hogy éppen a legcivilizáltabb országokban a legszembetűnőbb egyrészt lásd a.) pont, másrészt ezekben az országokban a legnagyobb az orvosi ellátás, azaz ezekben az országokban szülik a,legkevesebb gyereket, ezzel szemben ezekből ezekben az országokban mentik meg a túlélésre a legtöbbet. Semmiféle arány nincsen abban, hogy azok a csecsemők, akiket megmentettek homoszexuálisok lennének a továbbiakban - mindössze arról van szó, hogy itt mindenkinek megvan az esélye az életre (nagyjából...) - no meg - ez szintén magánvélemény -   mára mi vagyunk a Föld legéletképetelenebb egyedei. Ugyanez megfigyelhető egyébként anői meddőségben is: mára a nők 10 %-a meddő, azaz természetes úton nem esik teherbe. Terhes lehet, de orvosi segítséggel...

Ez egy magánhipotézis, forrás nincsen.  

Előzmény: Kőbögöly Zoárd (35)
Morgue Creative Commons License 2005.07.10 0 0 39
Király ötlet!

De kár, hogy nem úgy alakult, ahogy eltervezték, de mindenképpen zseniális... :))
Előzmény: weector (-)
Fine Tune Creative Commons License 2005.07.10 0 0 38

"A Tomcat néven elhíresült rasszista, homofób blogger, Polgár Tamás "

Az Index minősít miközben:

"Tomcat szerint attól, hogy valaki homokos, még lehet tisztességes ember, de idegesítik a a sáfrányszínű tüllruhába öltözött, boát lóbáló buzikurvák , ezért legszívesebben nekiállna aknavetővel rendet tenni köztük."

ezt alább ugyancsak idézi.

Tehát ha engem idegesítenek a köztereken "sáfrányszínű tüllruhába öltözött, boát lóbáló buzikurvák" akkor én is homofób vagyok.

Na jó, akkor az vagyok, ugyanis eléggé idegesítenek:)

A nőket szeretem, de a kurvák felvonulása pld. ugyancsak idegesít.  

AliceCsodaországban Creative Commons License 2005.07.10 0 0 37
Nem, nem tudom...
Előzmény: nyman (33)
Cs. András Creative Commons License 2005.07.10 0 0 36
Mert nem elég, hogy homofób vagy, de még hímsovonszta is. Mert egész életedben arra izgultál, hogy harmadik lehess két csaj között. Mert ez dől a tévéből. Tkp. egy hetero pasi álma két buzi csaj. Csak ugye a heteró pasi azt már nem bírja, ha esetleg a saját hímsoviniszta fantáziájából kiindulva, őt kezelnék szexuális tárgyként, ahogy ti a nőket. Vagyis a homofóbia alapja a hímsovinizmus,ami viszont egyértelműen a hetero pasik találmánya.
Képzeld, vannak a társadalomban bizonyos egyedek, egyes heteroszexuális nők (biztos hallottál már nőkről), akik viszont szívesen kipróbálnák két bi faszival. Miből gondolod, hogy az ő ízlésük alábbvaló a tiédnél? Mi ez heterók harca a buzik fölött? :o)
-Két leszbivel jó, pasikkal undorító.
-Nem is, pasikkal jó hármasozni, nőkkel undorító.
Előzmény: nyman (33)
Kőbögöly Zoárd Creative Commons License 2005.07.10 0 0 35
Inkább arról mesélj, te milyen tanulmányokat olvastál a homoszexualitás társadalmi hatásairól. Megelőlegezem, hogy a tudományt csípőből lenézed, a legmagasabb szintű szellemi tevékenységet semminek tartod, mert nem éred fel ésszel. Normális társadalom a te fejed verné bele a tudásba, téged korlátozna, hogy az üres baszakodás helyett legyen valami mondanivalód is.
Előzmény: Cs. András (32)
nyman Creative Commons License 2005.07.10 0 0 34
hat, ha fiuk es ugy vannak oltozve mint a kocsogok a felvonulason, akkor valszeg. egyebkent nem. miert?
Előzmény: Cs. András (30)
nyman Creative Commons License 2005.07.10 0 0 33
ja mondjuk ket lany szerelmerol is egeszen mas jut eszembe. erdekes, aszt nem tartom undoritonak. te bisztos tudod miert?
Előzmény: AliceCsodaországban (23)
Cs. András Creative Commons License 2005.07.10 0 0 32
Pedig lenne rá lehetőséged, hogy kigyógyulj. Az első lépés a legnehezebb.
Előzmény: Kőbögöly Zoárd (31)
Kőbögöly Zoárd Creative Commons License 2005.07.10 0 0 31
Gondolod, hogy az ilyen semmitmondás érdekel valakit?
Előzmény: Cs. András (28)
Cs. András Creative Commons License 2005.07.10 0 0 30
A fiatal diszkóba igyekvő tizenévesekről nem jutnak eszedbe hímkurvák?
Előzmény: nyman (25)
nyman Creative Commons License 2005.07.10 0 0 29

rendben

;o)

Előzmény: Törölt nick (27)
Cs. András Creative Commons License 2005.07.10 0 0 28
Egyébként a homofóbia gyógyításában egész jó eredményeket értek el a pszichomókusok. Rajta, tegyél nekünk egy szívességet: kezeltesd magad.
Előzmény: Kőbögöly Zoárd (17)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.10 0 0 27
forditva kerem;
ha X no es Y ferfi, lanyaim szerint az Y kromoszomam nem mas mint egy elkorcsosult X
Előzmény: nyman (26)
nyman Creative Commons License 2005.07.10 0 0 26

most akkor a faszom jut az eszembe vagy az analszex?

"A homo  vagy buzi szóról egyből az análszex jut az eszedbe."

Mongyuk ez naggyabol igaz.

"Ha nekem bárki azt mondja, hogy X és Y éppen együtt jár, nálam nem az a kép ugrik be, amint az ágyban egymás szájába lihegnek, mikozben az egyik éppen elélvez a másiknak meg magömlése van"

Ezzel en is igy vagyok, ha X es Y ferfi es no.

Előzmény: AliceCsodaországban (23)
nyman Creative Commons License 2005.07.10 0 0 25

hubazze, mingya te is megkapod itt valakitol a homofob jelzot.

Mongyuk Tomcat ezen akciojaval nem ertek teljesen egyet, de amit a buzikrol ir, azzal viszont igen. A buzikrol - hasonloan, mint neki - egyre inkabb a a magamutogato himkurvak jutnak az eszembe

"Mindjárt válaszolnék arra a sokak által feltett kérdésre, hogy mi bajom nekem a melegekkel, tán csak nem homofób vagyok-e. Nos, ha már itt tartunk, meglehetõsen undorít az egymáshoz tapadó férfitestek gondolata, de hát ez már csak így van egy egészséges heteroszexuális férfi esetében. ...

De alapvetõen nem azzal van bajom, hogy valaki homokos, mert hát legyen, attól még lehet tisztességes ember, s istenem, egy kis defekttel született. Nekem semmi közöm a hálószobájához, és ezzel aztán tényleg nem árt senkinek. Az már érdekesebb kérdés, hogy egy homokos miért megy ki az utcára hangoztatni, hogy õ micsoda. De még ezt is megérteném, valóban sokan bántják õket ok nélkül. Hanem amikor jönnek a sáfrányszínû tüllruhába öltözött, boát lóbáló buzikurvák, na ott már eldobja az agyam a tolerancia amúgy sem vastag ékszíját, és legszívesebben nekiállnék aknavetõvel rendet tenni köztük.

Nem azért, mert homokos. Nem azért, mert így érzi jól magát. Hanem mert undorító, erkölcstelen magamutogató. Ugyanígy zavarna, ha heteroszexuális kurvák vonulnának fel. Ugyanígy zavarna, ha a heteroszexuális prostitúciót mutogatnák az utcán, mint elfogadandó és tolerálandó példát. Persze, legyenek kurvák, mindig is voltak, s ugyanígy buzik is mindig voltak, de nekem ne vonuljanak az orrom elé, és mutogassák magukat, mert ez engem undorít, visszataszít, és féltem tõle nem létezõ gyermekeimet, meg mások létezõ gyermekeit. Kikérem magamnak, hogy kerülnöm kelljen a belvárost egy szép nyári napon, mert ott valami olyannal kérkednek, ami a normális emberben hányingert kelt. "

Előzmény: Kőbögöly Zoárd (17)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!