Újra az Orlen Wisla Plock játékosa lett a magyar válogatott jobbátlövő, Zoran Ilic.
A Handball Base-nevű oldal szerint német élvonalbeli HSV Hamburg játékosa 2025 nyarán csatlakozik majd a lengyel csapathoz, amelyben korábban kölcsönben is játszott. A portál szerint a Veszprém is szerette volna megszerezni az átlövőt, ám a Plock megelőzte a versenyfutásban.
Miután Fazekas Gergő meghosszabbította szerződését a Wislánál, a lengyel klub újra kibrabrált a Veszprémmel
Az Imre Bencét nyugodtan verd ki a fejedböl, világosan elmondta, amikor Kielbe igazolt, hogy a Fradin kívül más magyar csapatban nem hajlandó játszani.
Mindenki elismerően nyilatkozik Fazekas Gergőről. A döntés az övé, de messziről had' szóljak hozzá én is, azt szabad.
Szerintemnem hozzott jó döntést
- Sabate bízik benne, Sabate helye a mai kézilabdában szerződés hosszabbítás ellenére azért nem bomba biztos. Ha hasonló játék lesz a BL-ben, az nem jelent továbbjutást és ha a bajnoki cím is bukik, akkor feltunningolt Plockba nem biztos, hogy ő lesz
- Nincs garancia semmire, de a Veszprémen olyan nyomás van, hogy játsszasson magyart, hogy a második opció balátlövőben és/vagy irányítóban szerintem szinte GARANTÁLT lett volna, jobban, mint Plockban
- Ha hosszú távra tervez, akkor Cindric és Palmarson 2 év, Casado és Kosrotov kb. 0, El-Dera visszatérése bizonytalan, legalább 1 évig nem lesz ő még játékos
- ő ott egy légiós lesz, Veszprémben a helyi játékos lenne, aki fiatal, aki a válogatott kulcsembere, a tolerancia sokkal nagyobb.
Nem ismerem persze a magánéleti szálat (lengyel barátnő), a fizetési kondíciókat (de épp ebben a helyzetben a világ pénzét elkérhette volna), és sok mást sem, de azért nem fekete-fehér a helyzet, hogy ő hibázott volna Veszprémbe való visszatéréssel.
Ha azt nézzük, hogy ezek után milyen magyar játékos juthat a Veszprémnek, akkor:
- Palasics: amennyiben Jensen helyett kell játékos, akkor az ő helye garantálható 2025-től
- és a két Bence: Bánhidit nehéz elképzelni, hogy a lejáróját ne újítaná meg Szegeden és Imre Bence Veszprém szint, őt pedig a Kiel nem szeretné elengedni vélhetően.
- Ilics nálam nem Veszprém szint.
Tehát nehéz a helyzet, ha egy 2Rule-os, állami pénzen táplált Veszprém tényleg magyar játékost akarna, joggal.
Teljesen egyetértek azzal, hogy ez itt nem politikai fórum. Klubmenedzselés persze érdekes lehet a szurkolóknak is. Én azt gondolom a folyón akkor kell átmenni, amikor odaérünk. A klubot menedzselni kell tovább, akkor is ha új kormány lesz, akkor is ha régi és akkor is ha új a tulaj és akkor is ha a régi. A többi púder...
Szerintem ezt a politikát el kéne innen engedni, több szempont miatt is: 1. mindannyian Veszprém szurkolók vagyunk, a csapatról és a csapat legjobb érdekeiről szól a fórum. 2. Nem ez a helye a politikai beszélgetéseknek, aki ilyen szintre lesüllyed egy sportvita során az véleményem szerint leírta önmagát (plussz ki tudja ki fog nyerni 26-ban?). 3. Csak az legyen tagja ennek a fórumnak aki VESZPRÉM szurkoló, és nem ellenkezőleg (másnéven aki csak a negatívat hozza, vitatkozik stb)
melyikre nem válaszolok?nem az én dolgom szponzort keresni,én csak szurkolok,rajongok.
de azért nem álmodozom.kb 5 éve elmondtam,hogy ez a csapat egy BL győzelemre hivatott és utána finish lesz,majd meglátjuk az idő kit igazol,másképp gondolkozunk,de jól van ez így
Befejezted mert semmilyen valós ellenvéleményt nem tudsz megfogalmazni.
Az hogy most hegyekben áll a pénz nem jelenti azt,hogy örökké így lesz.Nincsenek nagyon olyan szponzorok akik a Mészáros birodalmon kivűl lennének,nélkülük majd Csaba bá jön a kockás papírral?Veszprém neked,nekem jelent sokat azok akik itt pénzt talicskáznak/mert ez történik/azoknak nem sok mindent fog jelenteni mikor le kell húzni a rólót....és az állam költségvetése pont jó állapotban van amit a 410 körüli euró is szépen jelez.
Megtörténhet, de azokat az eseteket ne mosd össze azzal amiről te a Veszprém esetében beszélsz, mivel nyilván se a Hyponál se a Hamburgnál nem az állami helyzet miatt történt ilyesmi. Mindemellett több, kevesebb értéket jelentő klub van magasabb költségvetéssel - főleg Foci - ami ilyen esetben előrébb lenne a sorban. Szerinted a Veszprém éves költségvetése a magyar állam éves költségvetéséhez képest mekkora? Segítek: Elég sok nulla van a kettő között. Javaslom a nyertes meccsek, (de végülis bármelyik meccs) után inkább a sporttal foglalkozz és ne akard mindenáron elővenni a politikát folyamatosan, mert értem hogy szar ez meg az, meg keserű a szőlő többször az életben de ez a fórum nem erről szól. Részemről befejeztem ezt a témát.
Abban mi az ellentétes,ha valakit beleültettek a hintába és mindent vagy semmit játszanak?Nem én játszom....Az megvan ,hogy a gazdaságunk beleállt a földbe?Ennek is lehetnek hatásai,plussz mond valamit:VARDAR,HYPO,HAMBURG...magyarként azt hiszed ez nem történhet meg?