Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Azt azért megkérdezhetem, hogy az eü topicban a két hozzászólásom miért lett törölve? Akkor ezek szerint általad- bár mivel nem ez a fórum az életem, ezért nem tudhatom, hogy mi a szolgálati út, sőt azt sem tudom, hogy mit jelent, hogy polmodi - törlődött ez is?
Én értem, de az MLM tapasztalatokban és egyéb MLM topikokban a Te korábbi döntéseidet állítjabe negatívan. Úgy állítja be, hogy igazságtalan volt, hogy rengeteg nickjét kitiltottad az Eü topikokból.
Korábban az összes nickje ki volt tiltva mindenhonnan és a moderáció azt kérte, hogy ha bárhol , bármelyik topikba felbukkan azonnal jelezzük, mert " szövetségi ügy " lett belőle. Azonban Rainmanus nicken " megszállta" az összes MLM-el kapcsolatos topikot.
Az MLM tapasztalatok topikban és más topikokban is negatív színben tünteti fel az itteni moderáció döntéseit, azt állítva, hogy gyakorlatilag 2-3 fórumozó dönti el ki írhat az Eü topikokba: http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=145920877&t=9123617
T. Moderátorok, kérlek, olvassatok vissza ebben a rövid topicban: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9233124 és tegyétek meg a szükséges lépéseket. A problémás user más fórumokban is furán, bántóan viselkedik és negszállottan 9rvos- és gyógyszerellenes. Véleményem szerint egyetlen hozzászólása sem való az egészségügyi fórumokba, ahogy ő maga sem.
A Te idézettel ellentétben nem fogadok el semmilyen kirekesztést és igazságtalanságot és kívánom az Index-nek-Inda csapatnak-fórumoknak, hogy empatikusabb, toleránsabb MODERÁTOROKat szerződtessen, akik méltóak a feladathoz.
Erre mondja a művelt francia, hogy "You made my day..." :-)))
Fogadd már el, hogy ez a lemez lejárt és az efféle szemforgató ártatlanság bizonygatások nem csak feleslegesek hanem kontraproduktívak is. Legalábbis neked.
Nem vagyok messziről jött, ezt honnan veszed, ha Ti töröltök hozzászólásokat ? Ez méltatlan tisztességes hozzászólókhoz. Egy mél cím, egy nick - mi az hogy ? Kérlek ne támadj, nincs miért.
Választ szeretnék - az Inda Csapat Rátok hivatkozik, mint mindenki(k) felett álló MODERÁCIÓ ! Hogy is van ez ?
Kedves tőled, hogy törölted magadat, mert így már működik "a messziről jött ember azt mond amit akar" technika, ugyanis nem tudjuk listázni a beírásaidat, amikre így hivatkozol.
A MNI topikban - szerintem jogtalanul- törölted a Giuseppe G. nick-en több hozzászólásomat. Miért ? továbbra is ez a kérdésem, ezzel a nickkel már nem tudtam bejelentkezni és töröltem is magam, de kíváncsi lennék az okokra!
Az Inda - kérdésemre - a Moderátorokra (Rád) mutogat, értelmes válasz még nem született, hogy ki és miért töröl indokolatlanul ? (Nem troll, nemtudomén kicsoda, Tarzan és társai, fogalmam nincs....)
A kérésem az lenne, ha átgondoltad a több mint 3 hete felmerülő kérdést, légyszi a törölt nick-kel visszaállítani a hozzászólásaimat, és kérlek, hogy a további hozzászólók szabadságát is tartsd meg légyszi azzal, hogy indokolatlanul nem törölsz. Remélem ezt sem :)) Köszi: Giuseppe G.
Légy szíves a leszázalékolás fórumból töröld ki a bpkinga@gmail.com email címet,Kerika19 néven.Vagy hogy kell nekem az eddig hozzászólásaimat kitörölni Előre is köszönöm
Bármely hozzászólás linkjét a válaszgomb (nyíl) melletti ellipszisre kattintással feldobja, és onnantól csak egy ctrl c, itt meg egy ctrl v, és azonnal megtalálom.
(törlés után viszont innen is eltűnik automatikusan)