Keresés

Részletes keresés

merci-dugo Creative Commons License 2011.08.19 0 0 9333

Sziasztok! Segitséget kérnék 11 éves westie fiunk köhög fulladozik ugynéz ki pollen allergiás. kapot calcimusc injekciot egy kicsit jobb lett töle, de az orvos adna más szurit is neki, de azt nem szeretném mert sulyos mellékhatásai lehetnek. Kérdésem az lenne, hogy vaki nincs e ugyan ilyen helyzetbe és nincs e erre valami tabletta?

Mice007 Creative Commons License 2011.08.19 0 0 9332

A nyúl hihetetlen magas inger a kutya számára, elvégre zsákmány állat, a kutya pedig vadászkutya... az ösztönök dolgoznak. A nyúl ezt pontosan tudja, én is megvadulnék a helyében ha az életemre törnek :)

Összeszoktatni csak úgy lehet, hogy a kutyánál eléred, hogy ne foglalkozzon a nyúllal. A nyúl meg majd megnyugszik, vagy nem... nem túl okos állatok, inkább az ösztön vezeti őket.

A kutyánál lehetőleg ne a nyúllal kezd a szoktatást, mert gondolom ha egy légtérben vannak, a kutya Téged észre se vesz, hiába szólsz neki... sokkal kisebb ingert okozó dolgoknál kell tudnod először kezelni a kutyát, majd szép fokozatosan el lehet jutni erre a szintre is.

Előzmény: Dézi_Betti (9330)
nixon70 Creative Commons License 2011.08.18 0 0 9331

Kösd össze a lábát a nyúlnak.:-)

Viccet félretéve:tedd a nyulat egy ketrecbe a kutya közelébe,lehet meg fogja szokni.

Előzmény: Dézi_Betti (9330)
Dézi_Betti Creative Commons License 2011.08.18 0 0 9330

Sziasztok!
Hogyan szoktassam össze a nyuszival? Mert nagyon megvadult a nyuszink , Dézi miatt, mivel folyton hajtja.

Bogcsiikaa00 Creative Commons License 2011.08.17 0 0 9329

Sziasztok! Bocsi a reklámért,de csak megszeretnélek kérni titeket,hogy szavazzatok a kicsipici Westiemre,Fiffyre! http://apps.facebook.com/photo-competition/182/221 először a facebook oldalt,majd a kiskutyust kell tetszikelni. köszönöm!

Maya0101 Creative Commons License 2011.08.16 0 0 9328
Szia! Nekünk is hasonló a helyzet mint nálatok,mármint,hogy kisfiú meg,hogy udvaron van és persze ő is imád ugatni,bármire! Viszont elég érdekes,hogy ő az éjszakát végig aludja velünk,addig amíg ki nem nyitjuk a szemünk ő sem, ez így elég jó! Bár ő amúgy is igazi szundi király! :) Azt tudom csak tanácsolni ez ügyben,hogy lefekvés előtt fáraszd ki játsz vele! A kiütés szerű lehet azért is ha sokat fürdeted vagy mivel mondtad,hogy udvar,kert stb. nem tudom szoktatok-e gyomírtózni,mivel az is kiválthat dolgokat! Mi nem szoktunk csak ilyen bioval ami után nyugodtan kimehet! Remélem sikerül rájönnöd! Szia
Előzmény: _bubi_ (9327)
_bubi_ Creative Commons License 2011.08.15 0 0 9327

Sziasztok!

Nekem is van egy fiú westiem..gondoltam mostmár én is leirom milyen:) meg próbálok tanácsot kérni tőletek,akik tapasztaltabbak westie tartás terén. Az én kutyusom most lesz decemberben 3 éves:) alapjáraton vannak nagyon jó,de vannak tipikus westies tulajdonságai..ő kint van legtöbbet az udvaron,hatalmas udvar,hűsölőhelyek mindene adott..viszont minden kis apro neszre,akármire ugat...még a semmire is ugat.és ugat...kinézek rá mindig hogy mit lát már megint a drága..és semmi,van hogy a szomszéd falára néz és ugat..vagy csak ugy simán ül és ugat:D na most ez igy néha mókás.de éjszaka..igencsak idegölő tud lenni..nincs elhanyagolva,tehát ezt nem értem miért csinálja. de ezt csak kint csinálja..ha lent van a szuterinbe akkor már csönd..és alszik.

A másik problémám,hogy már egy pár hónapja megjelentek a "hónaljánál" meg a lábánl is ilyen piros foltok,a bőre ilyen piros lesz..hajlatoknál tulajdonképpen, de nem vakarja ki véresre sosem,sehol nem okozott ez igy bajt,hogy most kirágta volna a bört,vagy kihullott volna a szőre,egyszerüen csak ott van neki,és most megint elöjött neki...voltam már vele orvosnál,ott mondták hogy lehetséges hogy valami gombás fertőzés,adtak neki gyógyszert,azt szedte 3hétig..utána szép lett persze,de most megint elöjött neki:/ és már kezd nemolyan szép rószaszin lenni a bőre ... Nemtudom mitől lehet,mert csirke hust nem kap,semmit. Bárány/rizses tápot kap,ezt a purinásat. figyelek rá mit eszik milyent...nektek van valami hasonló tapasztalatotok?esetleg ez mitől lehet neki?

előre is köszike ha válaszoltok,vagy ha véleményt irtok!

_bubi_

Nikol - Zizu Creative Commons License 2011.08.12 0 0 9326

Sziasztok! 

Aki Horvátországba vagy bármilyen más mediterrán országba megy az ebbel nyaralni, védekezzen a szívférgesség ellen! Van külön spot rá, nekünk a Strongholdot ajánlotta a doki.

Dézi_Betti Creative Commons License 2011.08.11 0 0 9325

Ma volt az első sétánk ! Mindketten élveztük ,és mostmár teljesen védett is , szóval biztonságban indultunk neki az útnak.:):):)

Totyizselé Creative Commons License 2011.08.10 0 0 9324

nem tudom, hogy csodaszer-e, még nem próbáltam, de nézd meg ezt:

http://www.mannaszappan.hu/gyomberes-kecsketejes-zen-szappan

Előzmény: BaBaGombóc (9323)
BaBaGombóc Creative Commons License 2011.08.07 0 0 9323
sziasztok! Nem tudtok valami jó csodaszert ekcéma ellen?
Nikol - Zizu Creative Commons License 2011.08.06 0 0 9322

Megzabálom! Nagyon aranyos.:)

Előzmény: Totyizselé (9320)
Totyizselé Creative Commons License 2011.08.06 0 0 9321
Totyizselé Creative Commons License 2011.08.06 0 0 9320

sziasztok! egy hétig nyaralni voltunk anyuval. addig Cati itthon csücsült, és várt minket. Így örült nekünk, amikor hazaértünk:

http://indavideo.hu/search/detailed/Cati%20kutya?sort_mode=magic

Maya0101 Creative Commons License 2011.08.06 0 0 9319
Sziasztok! Olvasgattam a fórumot! Nagyon tetszett aztán regeltem! Nekünk is van egy westie kisfiunk! Nemrég múlt 1,5éves Tequila! Szivesen beszélgetnék veletek róluk! Olvastam,h.néhányatoknak milyen problémái voltak a kutyikkal, sajnálom! Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok! Meg persze ha párt kerestek akkor is itt vok!
Buksi Ágo Creative Commons License 2011.08.05 0 0 9318

Szia!

Mondtam hogy nagyon jó az a fülcsepp.

Előzmény: Dézi_Betti (9316)
topi mackó Creative Commons License 2011.08.05 0 0 9317

Köszi!

topi mackó

Előzmény: Dézi_Betti (9316)
Dézi_Betti Creative Commons License 2011.08.05 0 0 9316

Nekünk ez az első fülgyulladásunk ami most van, és mi is surolan cseppet kaptunk, azt mondta a Doktornő,ő mindig ezt irja .Nálunk is pont ez volt a tünet de szépen javulunk. Azt hiszem gyártástól számított 36hónapig eláll ,lehet még ha van benne használhatod is.

Előzmény: topi mackó (9315)
topi mackó Creative Commons License 2011.08.05 0 0 9315

Tisztelt Mindenki!

Újabb segitségre lenne szükségem.

Vagy két éve kaptunk SUROLAN fülcseppet, arra az esetre, ha Pamcsnak begyulladna a füle.

Ilyenkor 3-4-5 napig kell naponta csöpögtetni a fülébe és megszűnik a baj.

Manapság 2 hetente áll csámpásan a füle és vakarja, ami a gyulladás jele nálunk.

Valakinek van valami tuti megoldása, hogy esetleg konkrétan azt kérjek a dokitól?

topi mackó

Buksi Ágo Creative Commons License 2011.08.04 0 0 9314

Sziasztok!

Ma mi is megszépitkeztunk a Buksi fiamat.

Előtte a kozmentikus átvitte másik szobába a Buksit a dokihoz és szerencsére minden rendbe talált a doki.

Hoztam képet is.

babilonok Creative Commons License 2011.08.03 0 0 9313

Csinos lett!!:)

Előzmény: Nikol - Zizu (9307)
Buksi Ágo Creative Commons License 2011.08.03 0 0 9312

Szia

Azt szerintem jo lesz mert mi is azt kaptunk mert  régebben tiszta sebes volt a füle és ezzel a  fülcseppel helyre hozta.

Hamarosan mI is megyunk megszépiteni a FIunkat :)

Előzmény: Dézi_Betti (9311)
Dézi_Betti Creative Commons License 2011.08.03 0 0 9311

Sziasztok !!!
Dézinek fülgyulladása van :/ Surolan cseppet kaptunk rá, napi 1X remélem elmúlik ettől,különben újjabb vizsgálat és  csak altatással lehet megnézni a fülecskéjét, mert igy is alig hagyta .
 De ettől még jó a kedve, látható a képen játékra mindig vevő:)

BaBaGombóc Creative Commons License 2011.08.02 0 0 9310

Nagyon csini lett a "lányod"! :) Mi pénteken visszük megszépülni a "fiúnkat"! :) 

Előzmény: Nikol - Zizu (9307)
BaBaGombóc Creative Commons License 2011.08.02 0 0 9309

Momo fiú kutya és Dabasról hoztuk el! 

Előzmény: Buksi Ágo (9302)
Kinga90 Creative Commons License 2011.08.02 0 0 9308

Holnap viszem..remélem idő múlva minden jobra fordul!

Majd rakok fel képet szegénykémről!

Előzmény: Nikol - Zizu (9306)
Nikol - Zizu Creative Commons License 2011.08.02 0 0 9307

Ma este voltunk kozmetikusnál. Ilyen csini lett az én "lányom".:)

Nikol - Zizu Creative Commons License 2011.08.02 0 0 9306

Nem tenyésztő volt az, hanem egy rohadt szaporító!!! Vidd orvoshoz a picúrt! Remélem meggyógyul szegényke.

Előzmény: Kinga90 (9303)
kema82 Creative Commons License 2011.08.02 0 0 9305

Sziasztok!

5x1 ml Exspot csepp 3750 Ft-ért eladó! Postaköltséget én állom!

Köszi, ha érdekel, írj privit!

nixon70 Creative Commons License 2011.08.02 0 0 9304

Vidd orvoshoz!!!!

Előzmény: Kinga90 (9303)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!