Sziasztok! Segitséget kérnék 11 éves westie fiunk köhög fulladozik ugynéz ki pollen allergiás. kapot calcimusc injekciot egy kicsit jobb lett töle, de az orvos adna más szurit is neki, de azt nem szeretném mert sulyos mellékhatásai lehetnek. Kérdésem az lenne, hogy vaki nincs e ugyan ilyen helyzetbe és nincs e erre valami tabletta?
A nyúl hihetetlen magas inger a kutya számára, elvégre zsákmány állat, a kutya pedig vadászkutya... az ösztönök dolgoznak. A nyúl ezt pontosan tudja, én is megvadulnék a helyében ha az életemre törnek :)
Összeszoktatni csak úgy lehet, hogy a kutyánál eléred, hogy ne foglalkozzon a nyúllal. A nyúl meg majd megnyugszik, vagy nem... nem túl okos állatok, inkább az ösztön vezeti őket.
A kutyánál lehetőleg ne a nyúllal kezd a szoktatást, mert gondolom ha egy légtérben vannak, a kutya Téged észre se vesz, hiába szólsz neki... sokkal kisebb ingert okozó dolgoknál kell tudnod először kezelni a kutyát, majd szép fokozatosan el lehet jutni erre a szintre is.
Sziasztok! Bocsi a reklámért,de csak megszeretnélek kérni titeket,hogy szavazzatok a kicsipici Westiemre,Fiffyre! http://apps.facebook.com/photo-competition/182/221 először a facebook oldalt,majd a kiskutyust kell tetszikelni. köszönöm!
Szia! Nekünk is hasonló a helyzet mint nálatok,mármint,hogy kisfiú meg,hogy udvaron van és persze ő is imád ugatni,bármire! Viszont elég érdekes,hogy ő az éjszakát végig aludja velünk,addig amíg ki nem nyitjuk a szemünk ő sem, ez így elég jó! Bár ő amúgy is igazi szundi király! :) Azt tudom csak tanácsolni ez ügyben,hogy lefekvés előtt fáraszd ki játsz vele! A kiütés szerű lehet azért is ha sokat fürdeted vagy mivel mondtad,hogy udvar,kert stb. nem tudom szoktatok-e gyomírtózni,mivel az is kiválthat dolgokat! Mi nem szoktunk csak ilyen bioval ami után nyugodtan kimehet! Remélem sikerül rájönnöd! Szia
Nekem is van egy fiú westiem..gondoltam mostmár én is leirom milyen:) meg próbálok tanácsot kérni tőletek,akik tapasztaltabbak westie tartás terén. Az én kutyusom most lesz decemberben 3 éves:) alapjáraton vannak nagyon jó,de vannak tipikus westies tulajdonságai..ő kint van legtöbbet az udvaron,hatalmas udvar,hűsölőhelyek mindene adott..viszont minden kis apro neszre,akármire ugat...még a semmire is ugat.és ugat...kinézek rá mindig hogy mit lát már megint a drága..és semmi,van hogy a szomszéd falára néz és ugat..vagy csak ugy simán ül és ugat:D na most ez igy néha mókás.de éjszaka..igencsak idegölő tud lenni..nincs elhanyagolva,tehát ezt nem értem miért csinálja. de ezt csak kint csinálja..ha lent van a szuterinbe akkor már csönd..és alszik.
A másik problémám,hogy már egy pár hónapja megjelentek a "hónaljánál" meg a lábánl is ilyen piros foltok,a bőre ilyen piros lesz..hajlatoknál tulajdonképpen, de nem vakarja ki véresre sosem,sehol nem okozott ez igy bajt,hogy most kirágta volna a bört,vagy kihullott volna a szőre,egyszerüen csak ott van neki,és most megint elöjött neki...voltam már vele orvosnál,ott mondták hogy lehetséges hogy valami gombás fertőzés,adtak neki gyógyszert,azt szedte 3hétig..utána szép lett persze,de most megint elöjött neki:/ és már kezd nemolyan szép rószaszin lenni a bőre ... Nemtudom mitől lehet,mert csirke hust nem kap,semmit. Bárány/rizses tápot kap,ezt a purinásat. figyelek rá mit eszik milyent...nektek van valami hasonló tapasztalatotok?esetleg ez mitől lehet neki?
előre is köszike ha válaszoltok,vagy ha véleményt irtok!
Aki Horvátországba vagy bármilyen más mediterrán országba megy az ebbel nyaralni, védekezzen a szívférgesség ellen! Van külön spot rá, nekünk a Strongholdot ajánlotta a doki.
Sziasztok! Olvasgattam a fórumot! Nagyon tetszett aztán regeltem! Nekünk is van egy westie kisfiunk! Nemrég múlt 1,5éves Tequila! Szivesen beszélgetnék veletek róluk! Olvastam,h.néhányatoknak milyen problémái voltak a kutyikkal, sajnálom! Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok! Meg persze ha párt kerestek akkor is itt vok!
Nekünk ez az első fülgyulladásunk ami most van, és mi is surolan cseppet kaptunk, azt mondta a Doktornő,ő mindig ezt irja .Nálunk is pont ez volt a tünet de szépen javulunk. Azt hiszem gyártástól számított 36hónapig eláll ,lehet még ha van benne használhatod is.
Sziasztok !!! Dézinek fülgyulladása van :/ Surolan cseppet kaptunk rá, napi 1X remélem elmúlik ettől,különben újjabb vizsgálat és csak altatással lehet megnézni a fülecskéjét, mert igy is alig hagyta . De ettől még jó a kedve, látható a képen játékra mindig vevő:)